Şok Gazetesinde İsmaiL YK Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Şok Gazetesinde İsmaiL YK Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Şok Gazetesinde İsmaiL YK

+8
kevser_YK
canimyk
gül deste
merym
ceren yk
benim adım aşk
HİLAL_YK52
rosalinda38
12 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Şok Gazetesinde İsmaiL YK Empty Şok Gazetesinde İsmaiL YK C.tesi 5 Ara. 2009 - 9:01

rosalinda38

rosalinda38
Yeni Yk'Cı

arkadaşlar şok gazetesinde ismail yk nın hayatından bahsediyorlar her gün ismail yk ile ilgili birşey yazıyorlar
''TÜRKİYE'YE DAMGASINI VURAN DELİKANLI SİVASTAN ÇIKTI YOLA''
ve ismail yk mesajlarınızı bekliyor diyor bir sayfanın tamamını ismail yk ya ayırmışlar hergün bu şekilde onunla ilgili bilgi veriyorlarmış,

ben gittim aldım son bitane kalmıştı gazete bitmiş hemen

2Şok Gazetesinde İsmaiL YK Empty Geri: Şok Gazetesinde İsmaiL YK C.tesi 5 Ara. 2009 - 10:15

HİLAL_YK52

HİLAL_YK52
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

tmm sağol canım

3Şok Gazetesinde İsmaiL YK Empty Geri: Şok Gazetesinde İsmaiL YK C.tesi 5 Ara. 2009 - 10:17

HİLAL_YK52

HİLAL_YK52
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

peki bugün yazının ilk bölümümü

4Şok Gazetesinde İsmaiL YK Empty Geri: Şok Gazetesinde İsmaiL YK C.tesi 5 Ara. 2009 - 10:29

rosalinda38

rosalinda38
Yeni Yk'Cı

evet ilk bölümüymüş yarında devam edecekler

5Şok Gazetesinde İsmaiL YK Empty Geri: Şok Gazetesinde İsmaiL YK C.tesi 5 Ara. 2009 - 10:31

benim adım aşk

benim adım aşk
Yeni Yk'Cı

ya ben bulamadım yazıyı yazarmısın bizede

6Şok Gazetesinde İsmaiL YK Empty Geri: Şok Gazetesinde İsmaiL YK C.tesi 5 Ara. 2009 - 11:44

ceren yk

ceren yk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

saoll

7Şok Gazetesinde İsmaiL YK Empty Geri: Şok Gazetesinde İsmaiL YK C.tesi 5 Ara. 2009 - 12:06

merym

merym
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

allah ya inşlh kalmıştır hemn abime msj atamda alsın ya inşlh kalmıştır : )

8Şok Gazetesinde İsmaiL YK Empty Geri: Şok Gazetesinde İsmaiL YK C.tesi 5 Ara. 2009 - 12:09

gül deste

gül deste
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

Teşekkürler.

9Şok Gazetesinde İsmaiL YK Empty Geri: Şok Gazetesinde İsmaiL YK C.tesi 5 Ara. 2009 - 12:12

canimyk

canimyk
BanLı Üye
BanLı Üye

gül deste demiş ki:Teşekkürler.

http://www.ismailykfanboard.net

10Şok Gazetesinde İsmaiL YK Empty Geri: Şok Gazetesinde İsmaiL YK C.tesi 5 Ara. 2009 - 13:12

HİLAL_YK52

HİLAL_YK52
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

benim adım aşk demiş ki:ya ben bulamadım yazıyı yazarmısın bizede
evet ya yazar mısın nelerden bashetmişler

11Şok Gazetesinde İsmaiL YK Empty Geri: Şok Gazetesinde İsmaiL YK C.tesi 5 Ara. 2009 - 21:32

kevser_YK

kevser_YK
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

teşekkürler yazıyı bizlerle paylaşırmısın....

12Şok Gazetesinde İsmaiL YK Empty Geri: Şok Gazetesinde İsmaiL YK Paz 6 Ara. 2009 - 8:19

rosalinda38

rosalinda38
Yeni Yk'Cı

arkadaşlar sayfanın tamamı ismail yk ya ait, ama kısaca bahsedeyim
ismail yk yı bayağı övmüşler
hüzünde olsa neşede olsa hep bizden... şappur şuppur şarkısıyla adeta '' beni seveceksini, öpeceksiniz'' mesajını veriyordu,'' çıtır çıtır beni ye'' derken sosyetiklerde, varoşlarda aynı anda bu şarkıyı çalıyordu...
Allah belanı versin derken en önemli mesajlarından birine imza atıyordu... gençlere sesleniyor adeta, her çiçeğin balı olmaz diyordu
DEHANIN DÜNYASI SİZİN İÇİN AÇILIYOR...
AK partinin ''Durmak yok YolaDevam'' sloganından ne farkı vardı ki?... mesajları yerini bulmuş ismail yk türkiye ye damgasını vurmuştu..
Haydi Bastır derken, gönlü rahattı ismail yknın... mütevazi,ahlaklı,pırıl pırıl bir gurbetçi çocuğu müzikleriyle milyonların gönlünde taht kurmuştu...
Türkçesini eleştirenler, ''daha doğru dürüst konuşamıyor'' diyenler bir şeyi unutuyordu; günümüzde '' Dünya nın En Büyük Dahisi '' olan '' Hawkins''de konuşamıyor... işte bu yazı diziside bir müzik dahisi ismail yk efsanesini anlatacak...
2000 lerin ORHAN GENCEBAY I OLDU...
''Herkese gönül vermeyin,yanarsınız,kahrolur,acı çekersiniz'' diyordu, aşk yarasının tedavisinin ne kadar zor olduğunu dile getiriyordu...
2000 li yılların genç Orhan Gencebayı ydı ismail...
Planlı, programlı,inaçlı bir yol tutturmuştu...
''BOMBA BOMBA'' derken, herkesin içindekii ateşi işaret ediyordu... ''Kırın Zincirlerinizi,Kaderci olmayın'' diye haykırıyordu adeta...
''BAS GAZA '' dedi, yıktı geçti... Pinekleyenlere, kaderine küsenlere, bedbaht olanlaraydi sözü...'' Durmayın Basın Gaza'' sloganıydı bu...
diye bahsediyorlar ismail yk dan

13Şok Gazetesinde İsmaiL YK Empty Geri: Şok Gazetesinde İsmaiL YK Paz 6 Ara. 2009 - 9:14

yeşilli

yeşilli
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

tşkler arkadaşım
almaya gidiyorum şimdi

14Şok Gazetesinde İsmaiL YK Empty Geri: Şok Gazetesinde İsmaiL YK Paz 6 Ara. 2009 - 10:57

rosalinda38

rosalinda38
Yeni Yk'Cı

rica ederim önemli değil , bugünkinde de güzel şeyler var

15Şok Gazetesinde İsmaiL YK Empty Geri: Şok Gazetesinde İsmaiL YK Paz 6 Ara. 2009 - 13:07

HİLAL_YK52

HİLAL_YK52
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

üüüfff ben alamadım

16Şok Gazetesinde İsmaiL YK Empty Geri: Şok Gazetesinde İsmaiL YK Paz 6 Ara. 2009 - 16:19

rosalinda38

rosalinda38
Yeni Yk'Cı

üzülme ya yarın almaya çalış ama hemen bitiyor ya

17Şok Gazetesinde İsmaiL YK Empty Geri: Şok Gazetesinde İsmaiL YK Paz 6 Ara. 2009 - 18:17

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

VAY ANAM VAY
SCHOCK GAZETE POSITIV SCHOK ETMIS
BÖYLEYSE ?
ELLERI DEGMISKEN DEVAM ETSINLER!
YALAN OLURSA?DAG GIBI FANBOARD ARMUT TOPLAMAZ HERALDE

18Şok Gazetesinde İsmaiL YK Empty Geri: Şok Gazetesinde İsmaiL YK Ptsi 7 Ara. 2009 - 9:06

zeynep1212

zeynep1212
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

saol

19Şok Gazetesinde İsmaiL YK Empty Geri: Şok Gazetesinde İsmaiL YK Perş. 10 Ara. 2009 - 18:49

betül yurtseven

betül yurtseven
Board Muhtarı
Board Muhtarı

Off ya kaçırmışm haberim yoktuu, tüüüühhh...

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-