Osmanlıcada Evlenme Teklifi Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Osmanlıcada Evlenme Teklifi Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Osmanlıcada Evlenme Teklifi

+3
CANIMMMMM58
mihriban kılıç
YaLaNCı_RoMaNtiK:)
7 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Osmanlıcada Evlenme Teklifi Empty Osmanlıcada Evlenme Teklifi Perş. 3 Ara. 2009 - 14:18

YaLaNCı_RoMaNtiK:)

Yeni Yk'Cı

GAYEMİZ ACİZANEYİ ZAT-İ HALİNİZİ TACİZ ETMEK DEĞİL; BİLAKİS EFKARİ UMUMİYEDE ARKADAŞLIK KURMAKTIR. CEVAB-I MÜSBETİNİZ KALB-İ HARABIMI TAMİR-İ TEMİN EDECEĞİNDEN, DEST-İ İZDİVACINIZA TALİBİM...

Kız Cevap Verir:

MAHREM-İ SURATINIZA SİLLE-İ OSMANİYE NAKŞEDERSEM ŞAYET, SEKTE-İ KALPTEN TERK-İ HAYAT EYLERSİNİZ..
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

2Osmanlıcada Evlenme Teklifi Empty Geri: Osmanlıcada Evlenme Teklifi Paz 20 Ara. 2009 - 13:44

mihriban kılıç

mihriban kılıç
Süper YK'Cı

biri bana böyle bi evlenme teklifi etse küfürmü ediyo acaba deyip dalardım herhalde [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

3Osmanlıcada Evlenme Teklifi Empty Geri: Osmanlıcada Evlenme Teklifi Perş. 7 Ocak 2010 - 8:34

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

IKI DEFA OKUDUM ANLAYAMADIM

4Osmanlıcada Evlenme Teklifi Empty Geri: Osmanlıcada Evlenme Teklifi Perş. 7 Ocak 2010 - 14:06

HİLAL_YK52

HİLAL_YK52
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

bunu söyleyene kadar gün akşam olur

5Osmanlıcada Evlenme Teklifi Empty Geri: Osmanlıcada Evlenme Teklifi Paz 10 Ocak 2010 - 18:53

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

BEN OSMANLI TOKATINI COK GÜZEL ATARIMDA
ASK ILANI HIC DENEMEDIM DUYMADIM
BIZE OSMANLI DEGIL TIPIKLER TEKLIF EDIYO
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

6Osmanlıcada Evlenme Teklifi Empty Geri: Osmanlıcada Evlenme Teklifi C.tesi 23 Ocak 2010 - 18:16

Nickimi7kedi

Board Muhtarı
Board Muhtarı

güzelmiş ama Gülümseme

7Osmanlıcada Evlenme Teklifi Empty Geri: Osmanlıcada Evlenme Teklifi Çarş. 27 Ocak 2010 - 14:48

**MELODİ YK**

**MELODİ YK**
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

ban böyle teklif gelse direk kabul aderim adan kimbilir n kadar zaman da ezberlemiştir yazık

8Osmanlıcada Evlenme Teklifi Empty Geri: Osmanlıcada Evlenme Teklifi C.tesi 20 Şub. 2010 - 22:10

Tutarsız

Tutarsız
Yeni Yk'Cı

eskiler gsldir Gülümseme

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-

» Evlenme Teklifi...