Saba Tümer "Kudur Baby" Şarkısıyla Gönderme Yaptı (: Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Saba Tümer "Kudur Baby" Şarkısıyla Gönderme Yaptı (: Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Saba Tümer "Kudur Baby" Şarkısıyla Gönderme Yaptı (:

+12
**MELODİ YK**
olumune ykci
musti_61
gül deste
zeynosh-yk
HİLAL_YK52
CANIMMMMM58
kevser_YK
merym
Beray_İsmail_YK
ceren yk
--KüBrA YK--
16 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

--KüBrA YK--

--KüBrA YK--
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Arkadaşlar Saba Tümer Kudur Baby Şarkısıyla Gönderme Yaptı Ve Ayrıca Bu Gönderme Esnasında İsmail YK'mızın Bayramda Programına Katılacağını Bildirdi.İşte O Haber ; Gülümseme haha

Saba Tümer, Yiğit Bulut'a İsmail YK'nın "Kudur Baby" şarkısıyla yanıt verdi!

Saba Tümer kendisi hakkında "Saba Tümer kalsaydı, o programı yayından kaldıracaktım" diye açıklama yapan Yiğit Bulut'a Saba Tümer, İsmail YK'nın "Kudur Baby" şarkısıyla yanıt verdi. İşte ayrıntılar...

Saba Tümer kendisi hakkında "Saba Tümer kalsaydı, o programı yayından kaldıracaktım" diye açıklama yapan Yiğit Bulut'a ne yanıt verdi? Hangi şarkıyı armağan etti?

Gazeteci Bekir Hazar, Yeni Şafak Gazetesindeki köşesinde yazdı. İşte Hazar'ın yazısı:

“KUDUR BABY!”

Habertürk Genel Yayın Yönetmeni Yiğit Bulut röportaj vermiş. Diyor ki; “Saba Tümer Habertürk'teyken de son dönemde reytingleri düşmeye başlamıştı. Zaten Saba Tümer kalsaydı, o programı yayından kaldıracaktım. Onun CNN Türk'e gitmesi bizim için bir çıkış oldu. Gittiği gün dedim ki 'Oh'... Benim üstümden yük kalktı. İnsanlar canlı performans istemiyor, şarkı söylenmesini istemiyor Habertürk'te. Habertürk ekranında zeka pırıltısı olmayan her şey, inanın seyirci tarafından reddediliyor...”

Yiğit Bulut belli ki, sanatçılara haber kanalında şarkı söylettiği için Saba'ya epey bilenmiş.

CEVAP VERMEYE TENEZZÜL ETMEYECEĞİM BİR AÇIKLAMA

Saba ile konuştum dün. “Cevap vermeye tenezzül etmeyeceğim bir açıklama” dedi. Reytinglerin ortada olduğunu söyledi ve ekledi;

BANA SATAŞACAĞINA YERİMİ DOLDURMAYA ÇALIŞSIN

“Benden sonra dört tane kadın getirdikleri yazıldı yerime (Hülya Avşar da dahil)... Yine de başaramadılar. Bazen reytingte ilk yüze bile giremiyorlar. Bana sataşacağına yerimi doldurmaya çalışsa daha iyi olur. Allah'tan reytingler ortada. Belgelerle konuşmak lazım.”

BUYURSUN GELSİN PROGRAMIMA, REYTİNGLERİ KARŞILAŞTIRALIM

Ardından Yiğit Bulut'a bir çağrı yaptı Saba, “Buyursun gelsin CNNTürk'teki programıma. Davet ediyorum. Habertürk'teyken yaptığım son bir yılın reytinglerini de getirsin. Bensiz yaptıkları ile karşılaştıralım” diye..

Yiğit Bulut bu çağrıya uyar mı bilmiyorum... Saba şimdi onu programına bekliyor. Son sözü ise bir hayli ilginç;

HERKESE İSMAİL YK'NIN YENİ ŞARKISI 'KUDUR BABY'Yİ ARMAĞAN EDİYORUM

“Habertürk sonuçta ekmek yediğim yer. Ben ağzımı açmıyorum ama hâlâ orada birileri hakkımda konuşuyor. Neden?... Bayramda İsmail YK'yı ağırlayacağım programımda. Bundan sonra hakkımda ileri geri konuşan herkese İsmail YK'nın yeni şarkısı 'Kudur Baby'yi armağan ediyorum.”
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

ceren yk

ceren yk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

teşekkürlerrr

Beray_İsmail_YK

Özel YK'cı
Özel YK'cı

Teşekkürler

http://www.ismailyktv.ile.biz

merym

merym
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

edd haberim wardı saqol kbracım

kevser_YK

kevser_YK
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

teşekkürler....

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

VAY KUDURASICA [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

--KüBrA YK--

--KüBrA YK--
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Rica Ederim Arkadaşlar Gülümseme

HİLAL_YK52

HİLAL_YK52
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

tşk peki hangi gün gelcek

zeynosh-yk

zeynosh-yk
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

cok tesekkurler

gül deste

gül deste
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

Ben zaten size geleceğini söylemiştim ya.Onun haberi.Yinede sağol.Bayramın son günü 4.günü gelebilir.

musti_61

musti_61
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

bayağa iyiymiş be [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

olumune ykci

olumune ykci
Gelişmiş YK'Cı

Cok tesekkr ederim cok

**MELODİ YK**

**MELODİ YK**
Ölümüne YK'Cı