Trabzonspor'da İki İmza Daha Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Trabzonspor'da İki İmza Daha Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Trabzonspor'da İki İmza Daha

+3
hAmi YK
canimyk
YarGitme
7 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Trabzonspor'da İki İmza Daha Empty Trabzonspor'da İki İmza Daha C.tesi 28 Haz. 2008 - 18:39

YarGitme

YarGitme
İyİ YK'Cı

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Trabzonspor, dış transferde Fransa'nın Lille takımından kaleci Tony Svlva ve Almanya'nın Hamburg takımından gurbetçi oyuncu Fatih Altundağ ile anlaştı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde kulüp futbol şube sorumlusu İhsan Alioğlu'nun hazır bulunduğu imza töreninde, Sylva ile 2, Fatih Altundağ ile 3 yıllık sözleşme imzalandı.

İmza töreninde konuşan İhsan Alioğlu, bu yıl imza törenlerinde çok sevinçli buluşmalar yaptıklarını ifade ederek, "Trabzonspor, gelecek yıl iddialı, camiaya yakışır takımı kurma manasında çok istikrarlı, bilinçli hamlelerden sonra kaleci ihtiyacını da kaleci Tony Sylva'yı alarak giderdi" dedi.

Çok yoğun çalışmalardan sonra Tony Sylva'yı kadrolarına dahil ettiklerini belirten Alioğlu, transferde emeği geçen yönetim kurulu üyeleri ile eski yönetici Burhan Seviğ'e teşekkür etti.

20 yaşındaki Fatih'in transferinin ise Trabzonspor'un bu yılın güçlü takımını oluşturma manasında genç oyunculara yönelik bir hamle olduğunu kaydeden Alioğlu, "Gelecek yıl için yönetim kurulu üyesi olarak çok şeyler yapabileceğimizin taahhüdünde bulunabilirim. Hep beraber çok sevinçli günlere tanıklık edeceğiz" diye konuştu.

Sylva: "Yaşıma bakmayın gencim"

33 yaşındaki Senegalli kaleci Tony Sylva ise Trabzonspor'a imza atmaktan dolayı heyecanlı olduğunu belirterek, "Trabzonspor ile anlaşmak istiyordum. Bu gerçekleştiği için de mutluyum. Tecrübem, futbol bilgim ile burada başarılı olacağıma, çok şeyler vereceğime inanıyorum" dedi.

Fransa'da yapılan transfer görüşmelerine geç gelmesinin nedenini de açıklayan Sylva, "3 milli maçımız vardı. O maçlara konsantre olmamız gerekiyordu. Ondan geç kaldım. Milli takımın kaptanıyım. Bakan ile birlikte primleri belirlediğimiz için de son görüşmeye geciktim ve sonra da geldim" diye konuştu.

Türk futbolunu iyi bildiğini dile getiren Senegalli kaleci, şunları söyledi:

"Trabzonspor, beni listesine aldığı zaman daha fazla yakından Türk futbolu ile ilgilendim. Trabzonspor, Türkiye'nin büyük kulüplerinden bir tanesi. Türkiye, Avrupa Şampiyonası'nda çok iyi maçlar çıkardı. Mükemmel bir futbol ortaya koydu. Milli takım olarak mükemmel bir yerde."

Sylva, yaşı ile ilgili yapılan eleştiriler konusunda ise "Benim yaşıma bakmayın. Çok gencim. 3 kaleci benden çok şey öğrenecek. Ben gencim, çok şey göstereceğim" diye konuştu.

Hamburg'un ikinci takımında oynayan Fatih ise küçüklükten beri Trabzonspor taraftarı olduğunu belirterek, "Böyle bir teklif aldım ve bunu değerlendirmek istedim. Trabzonspor ile anlaştığım için mutluyum" dedi.

2Trabzonspor'da İki İmza Daha Empty Geri: Trabzonspor'da İki İmza Daha Salı 23 Ara. 2008 - 23:01

canimyk

canimyk
BanLı Üye
BanLı Üye

tsklerrrrrrr

http://www.ismailykfanboard.net

3Trabzonspor'da İki İmza Daha Empty Geri: Trabzonspor'da İki İmza Daha Perş. 26 Mart 2009 - 0:31

hAmi YK

hAmi YK
BanLı Üye
BanLı Üye

PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER...

http://ismailyk.yetkinforum.biz

4Trabzonspor'da İki İmza Daha Empty Geri: Trabzonspor'da İki İmza Daha Cuma 27 Mart 2009 - 13:46

SoundTracK

SoundTracK
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

teşekkürker
(başlığa dikkat düzeltiyorum )

5Trabzonspor'da İki İmza Daha Empty Geri: Trabzonspor'da İki İmza Daha Ptsi 29 Haz. 2009 - 13:33

şeymayk_61

şeymayk_61
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

haydi bakalım seneye inş biz 1. oluruz ;)

6Trabzonspor'da İki İmza Daha Empty Geri: Trabzonspor'da İki İmza Daha Ptsi 29 Haz. 2009 - 18:21

[- Melankolik -]

[- Melankolik -]
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

şeymayk_61 demiş ki:haydi bakalım seneye inş biz 1. oluruz ;)
evett evett tamam

http://www.melankolikdamlalar.tk

7Trabzonspor'da İki İmza Daha Empty Geri: Trabzonspor'da İki İmza Daha Salı 30 Haz. 2009 - 22:18

kevser_YK

kevser_YK
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

şeymayk_61 demiş ki:haydi bakalım seneye inş biz 1. oluruz ;)
inş kanka şampiyonluğa özlem kaldık

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-