İsmail Yk'dan Michael Jackson Dansı Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

İsmail Yk'dan Michael Jackson Dansı Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

İsmail Yk'dan Michael Jackson Dansı

5 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1İsmail Yk'dan Michael Jackson Dansı Empty İsmail Yk'dan Michael Jackson Dansı Perş. 26 Kas. 2009 - 11:29

**MyMyMy**

**MyMyMy**
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Kenan Erçetingöz'ün Kanal1 ekranlarında yayımlanan Yüz Yüze programına konuk olan fantezi müziğinin popüler şarkıcısı İsmail YK, canlı yayında dansı yaptı.
Ünlü sanatçının kaset kapakları ile İsmail YK'nın kaset kapaklarını ekrana getiren Erçetingöz, ikili arasındaki benzerliğe dikkat çekti. Çocukluğundan beri hayranı olduğunu aktaran İsmail YK, tavır, duruşta da benzerliğin olabileceğini söyledi.

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

2İsmail Yk'dan Michael Jackson Dansı Empty Geri: İsmail Yk'dan Michael Jackson Dansı C.tesi 28 Kas. 2009 - 10:43

betül yurtseven

betül yurtseven
Board Muhtarı
Board Muhtarı

Süpppeer yapıyor İsmailim...
Teşekkürler...

3İsmail Yk'dan Michael Jackson Dansı Empty Geri: İsmail Yk'dan Michael Jackson Dansı C.tesi 28 Kas. 2009 - 12:10

deniz14

deniz14
Yeni Yk'Cı

gerçekten çok güzel dansetti.

4İsmail Yk'dan Michael Jackson Dansı Empty Geri: İsmail Yk'dan Michael Jackson Dansı C.tesi 28 Kas. 2009 - 18:39

mihriban kılıç

mihriban kılıç
Süper YK'Cı

YAW ÖLEM BEN SAHA NİYE ÖYLE HOŞSUN YAAAAAAAAAAA NAZAR OLACAK DİYE KORKUYORUM WALLA ANALAR NELER DOĞURUYO YA İSMAİLİM M.J'NIN YAKIŞIKLI HALİ RESMEN [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

5İsmail Yk'dan Michael Jackson Dansı Empty Geri: İsmail Yk'dan Michael Jackson Dansı C.tesi 28 Kas. 2009 - 18:40

mihriban kılıç

mihriban kılıç
Süper YK'Cı

YAW ÖLEM BEN SAHA NİYE ÖYLE HOŞSUN YAAAAAAAAAAA NAZAR OLACAK DİYE KORKUYORUM WALLA ANALAR NELER DOĞURUYO YA İSMAİLİM M.J'NIN YAKIŞIKLI HALİ RESMEN [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

6İsmail Yk'dan Michael Jackson Dansı Empty Geri: İsmail Yk'dan Michael Jackson Dansı Çarş. 2 Ara. 2009 - 20:02

şeymayk_61

şeymayk_61
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

tşkler ismail yk her zamanki gibi süpedi

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]