İsmail Yanımıza Gelsin Diye El İşareti Yaptım... Adam Esoyla Bnm Yanıma Geldi Ama Benden Baska Herkes TUTTu Adamın Elini
Hayret Bişey Ya
Neyse Esra Bnm Yerimede Tuttu
Hayret Bişey Ya
Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
Sayfaya git : 1, 2
Ebru A.K demiş ki:İsmail Yanımıza Gelsin Diye El İşareti Yaptım... Adam Esoyla Bnm Yanıma Geldi Ama Benden Baska Herkes TUTTu Adamın Elini
Hayret Bişey Ya
anlaşılan sizin evde kavgalar oluyordur bu konuda [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] abla kardeş kavgaları xD çok da tabii değil mi efendim =)ESRA YK demiş ki:Ebru A.K demiş ki:İsmail Yanımıza Gelsin Diye El İşareti Yaptım... Adam Esoyla Bnm Yanıma Geldi Ama Benden Baska Herkes TUTTu Adamın Elini
Hayret Bişey Ya
Neyse Esra Bnm Yerimede TuttuTabi canım Sen iste Hep senin yerine Tutarım
Mümkünse sen hiç Dokunma ben hep Tutarımmm
Keşke bende sizin yanınıza gelseydim zaten yanımda özge vardı [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ESRA YK demiş ki:Ebru A.K demiş ki:İsmail Yanımıza Gelsin Diye El İşareti Yaptım... Adam Esoyla Bnm Yanıma Geldi Ama Benden Baska Herkes TUTTu Adamın Elini
Hayret Bişey Ya
Neyse Esra Bnm Yerimede TuttuTabi canım Sen iste Hep senin yerine Tutarım
Mümkünse sen hiç Dokunma ben hep Tutarımmm
ESRA YK demiş ki:''İsMaiL CooL'' demiş ki:Saol Abla Ebru Ablayla Sizide Gördüm Etekliydi dimi takı falan vardı üstündeEtekli değildik biz
ykcı_rizeli demiş ki:anlaşılan sizin evde kavgalar oluyordur bu konuda [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] abla kardeş kavgaları xD çok da tabii değil mi efendim =)
Sayfaya git : 1, 2
» .::İsmail YK Bölümü::. » İsmail YK Kamera Arkası Görüntüler » # Kamera Arkası [T.V Programları] » Behzat Uygur ''Bak Şu Duvara'' Kamera Arkası..[18.11.2009]
Similar topics