haydi bakalım hangısı cok beyenılecek
Join the forum, it's quick and easy
Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
Sayfaya git : 1, 2
Haydi Bastır Albümündeki En Beyendığiniz Şarkısı
canım benım bu bır anket en cok sevılen sarkıya klıp ceklıyor belkı burayada bakarda ona gore klıp sarkımöız olur tabıkıde hepsı guzel ama bunlardan bır kacına klıp gelsın ıstemezmısın bız hangı sarkı guzel degıl hangı sarkı ya klıp cekılsın dıye aslında koyduk yoksa sarkılarına yorum bıle yapmıyoruz cunku hepsı bızım ıcın bır numara tşkolumune ykci demiş ki:Neo muhtar seciminlerine mi girdik,
Yaa ne konular aciyonuz,
Cevap yazanlara da bakin,
offf ya sikildim..
Ismail yk abimizin 1 ci albumden bu san albumunekadar,
Hepsi biri birinden guzel ve secilmes hepsi bir numara
ismail o da tek ve birick ykmiz..
Bu konuyu neden actiniz siz ykci degilmisiniz..?
Ya kardesim bakarmisin,
Sen ismail yk nin hangi sarkisini beyeniyon.?
Bas Gaza Haydi Bastir,
Peki nedemek bu..?
Onu kiriyonus ama bu sizin yaptiklarinizdan kimbilir,
Neler dusunuyo,
LUtven yaa...
SAYGILAR
En son ayyildiz58 tarafından Perş. 14 Ocak 2010 - 10:34 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Mynet Kavun, TTNet Müzik, Yasal mp3 satan siteler belirleyicidir bence. Bunun dışında gazetelerde falan sürekli Facebook şarkısı önplanda tutuluyor.miss_gold_yk demiş ki:vay be arkadaslar benım en sevdıgım sarkı onde ya ben sunu anlamadım ısmaıl faceebk adlı sarkı onde dıyor pekı bu nerde yazıyor bızde bılelım anlamadım gıttı nedne sıtelerde gezıntı yapmıyorlar ve menejerının sıtesınde dıyor nerde kı bu sıte ben aradım bulamaıdm buraya baksalar ya bıkerede kıme soyluyorum kım duyacakkı bızlerı bosver ama gercektende bunlar senın ıcın sarkısı super bakalım zırvede kalabılecekmı bu sarkı
CANIMMMMM58 demiş ki:1 AYRILMAM
2 BUNLAR SENIN ICIN CANIMMMMM
3 YARALIYIM
4 HAYDI BASTIR
5 FACEBOOK
6 BENIM ICIN ÖLDÜN SEN
7 KUDUR BABY
CANIMMMMM58 demiş ki:CANIMMMMM58 demiş ki:1 AYRILMAM
2 BUNLAR SENIN ICIN CANIMMMMM
3 YARALIYIM
4 HAYDI BASTIR
5 FACEBOOK
6 BENIM ICIN ÖLDÜN SEN
7 KUDUR BABY
miss_gold_yk demiş ki:vay be arkadaslar benım en sevdıgım sarkı onde ya ben sunu anlamadım ısmaıl faceebk adlı sarkı onde dıyor pekı bu nerde yazıyor bızde bılelım anlamadım gıttı nedne sıtelerde gezıntı yapmıyorlar ve menejerının sıtesınde dıyor nerde kı bu sıte ben aradım bulamaıdm buraya baksalar ya bıkerede kıme soyluyorum kım duyacakkı bızlerı bosver ama gercektende bunlar senın ıcın sarkısı super bakalım zırvede kalabılecekmı bu sarkı
Sayfaya git : 1, 2
Similar topics