İsmail YK İki Klip Çekmiş Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

İsmail YK İki Klip Çekmiş Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

İsmail YK İki Klip Çekmiş

+14
aysenur yurtseven
ceren yk
olumune ykci
canimyk
kevser_YK
ebru_yk
dilo-yk
Ekinyk
dokuzmevsim09
cobrax18
CANIMMMMM58
sibel-1990
AŞKIMYK
nur-can
18 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1İsmail YK İki Klip Çekmiş Empty İsmail YK İki Klip Çekmiş Salı 17 Kas. 2009 - 13:56

nur-can

nur-can
İyİ YK'Cı

İsmail YK BOMBA gibi geliyor

İsmail YK dördüncü albümü 'Haydi Bastır' ile yeniden sevenlerinin karşısında..

Dillere dolanan şarkılara imza atan ve albüm satışları ile müzik listelerini alt üst edip zirveye oturan İsmail YK dördüncü albümü 'Haydi Bastır' ile yeniden sevenlerinin karşısında. Albüm çıkmadan 70 bin sipariş alan İsmail YK, iki klip de çekti.İsmail YK 1.5 yıl aradan sonra sekiz aydır üzerinde çalıştığı dördüncü albümü 'Haydi Bastır" ile geliyor. 15 şarkının yer aldığı albümün 13 şarkısının sözleri ve müziği İsmail YK'nın kendisine ait. İsmail YK, "Ben bu şarkıları çok severek yaptım. İçime çok sindi hepsi. Sevenlerimin de beğenerek dinleyeceğini düşünüyorum" diyor.
Dördüncü albümü yeni müzik şirketi olan Musicom'dan çıkartmaya hazırlanan İsmail YK albümün dağıtımı içinde de Dünya müzik devi Sony Müzik ile anlaştı. Yeni albümü için yeni anlaşmalar yapan İsmail YK, "Bu taze, taptaze ve heyecanlarla dolu bir albüm. Albümün tüm kayıtlarını Yurt Sevenkardeşler ile birlikte kendi stüdyomuzda da gerçekleştirdim. Müzik dünyasına adım attığım günden bu yana sevenlerim hiç beni bırakmadı. Bende onları düşünerek güzel bir albüm hazırladım" diyerek duygularını dile getirdi.Müzik dünyasına adım attığı günden bu yana müzik listelerinde zirveye oturan ve albüm satışları ile her zaman kendinden söz ettiren, güçlü bir hayran kitlesine sahip olan İsmail YK, albüm çıkmadan önce de sürpriz yapıp iki klip çekti. 'Haydi Bastır' çıkmadan günler önce 70 bin sipariş aldı. Sevenlerinin her zaman bütün şarkıları çok sevdiğini ve klip istediğini söyleyen İsmail YK, hayranları için en az altı klip çekeceğinin de müjdesini verdi
.

2İsmail YK İki Klip Çekmiş Empty Geri: İsmail YK İki Klip Çekmiş Salı 17 Kas. 2009 - 15:55

AŞKIMYK

AŞKIMYK
Board Muhtarı
Board Muhtarı

ayyy süper bi haber acep hangilerine çekecek kkii

http://www.1ismailyk1esrayk.tr.gg

3İsmail YK İki Klip Çekmiş Empty Geri: İsmail YK İki Klip Çekmiş Salı 17 Kas. 2009 - 17:20

sibel-1990

sibel-1990
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

tesekkurler

4İsmail YK İki Klip Çekmiş Empty Geri: İsmail YK İki Klip Çekmiş Salı 17 Kas. 2009 - 17:40

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

sag ol canisi
ALLAH RAZI OLSUN

5İsmail YK İki Klip Çekmiş Empty Geri: İsmail YK İki Klip Çekmiş Salı 17 Kas. 2009 - 17:51

cobrax18

cobrax18
İyİ YK'Cı

hmm güzel bi haber acep hangisi o 2.klip çabuk verilse yayına

6İsmail YK İki Klip Çekmiş Empty Geri: İsmail YK İki Klip Çekmiş Salı 17 Kas. 2009 - 17:58

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

SABREDEN DERVIS MURADINA ERMIS
BEKLE GÖZÜNLE GÖR A GARDAS [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

7İsmail YK İki Klip Çekmiş Empty Geri: İsmail YK İki Klip Çekmiş Salı 17 Kas. 2009 - 18:15

dokuzmevsim09

dokuzmevsim09
Yeni Yk'Cı

haberin kaynagi nerde ben inanmiyorum yani tam emin degilim

http://www.ismailyk.com

8İsmail YK İki Klip Çekmiş Empty Geri: İsmail YK İki Klip Çekmiş Salı 17 Kas. 2009 - 19:40

Ekinyk

Ekinyk
BanLı Üye
BanLı Üye

haber icin cok tesekkür ediyorum,bu arada ben bugün hürriyet gazetesinde buna benzer bir haber okudum,yani bu haber de dogru,kaynagini merak edenler icin söyledim,

9İsmail YK İki Klip Çekmiş Empty Geri: İsmail YK İki Klip Çekmiş Salı 17 Kas. 2009 - 19:42

dilo-yk

dilo-yk
Yeni Yk'Cı

tsk cnm

10İsmail YK İki Klip Çekmiş Empty Geri: İsmail YK İki Klip Çekmiş Salı 17 Kas. 2009 - 19:45

ebru_yk

ebru_yk
Gelişmiş YK'Cı

kaynak burda arkadaslar hata bende bu konunun aynisin acmistim...Gülümseme

buyurun kaynak:

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

11İsmail YK İki Klip Çekmiş Empty Geri: İsmail YK İki Klip Çekmiş Salı 17 Kas. 2009 - 21:35

kevser_YK

kevser_YK
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

haber için tşk.ler...

12İsmail YK İki Klip Çekmiş Empty Geri: İsmail YK İki Klip Çekmiş Salı 17 Kas. 2009 - 21:36

canimyk

canimyk
BanLı Üye
BanLı Üye

tsklerrr merakla diyer klibi bekliyorumm

http://www.ismailykfanboard.net

13İsmail YK İki Klip Çekmiş Empty Geri: İsmail YK İki Klip Çekmiş Salı 17 Kas. 2009 - 22:31

olumune ykci

olumune ykci
Gelişmiş YK'Cı

haber icin cok tesekkur ederim..

14İsmail YK İki Klip Çekmiş Empty Geri: İsmail YK İki Klip Çekmiş Çarş. 18 Kas. 2009 - 13:57

ceren yk

ceren yk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

süperrrr

15İsmail YK İki Klip Çekmiş Empty Geri: İsmail YK İki Klip Çekmiş Çarş. 18 Kas. 2009 - 14:11

aysenur yurtseven

aysenur yurtseven
Board Muhtarı
Board Muhtarı

çok tşk ederim harikaaaaaaaaaa

16İsmail YK İki Klip Çekmiş Empty Geri: İsmail YK İki Klip Çekmiş Çarş. 18 Kas. 2009 - 14:15

merym

merym
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

süper ya (:

17İsmail YK İki Klip Çekmiş Empty Geri: İsmail YK İki Klip Çekmiş Çarş. 18 Kas. 2009 - 15:13

HİLAL_YK52

HİLAL_YK52
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

tşk

18İsmail YK İki Klip Çekmiş Empty Geri: İsmail YK İki Klip Çekmiş Perş. 19 Kas. 2009 - 17:18

ismail yk hayranı

ismail yk hayranı
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

tşklerr bence 2.klip çılgın adlı parçaya çekilmiştir bu benim tahminim

19İsmail YK İki Klip Çekmiş Empty Geri: İsmail YK İki Klip Çekmiş Cuma 20 Kas. 2009 - 18:45

betül yurtseven

betül yurtseven
Board Muhtarı
Board Muhtarı

Yakışııııırrrr İsmailimeee....
Teşekkürler...

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-