Albüm Daha Çıkmadan 70 000  Sipariş Alarak listeleri Alt üst Etti Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Albüm Daha Çıkmadan 70 000  Sipariş Alarak listeleri Alt üst Etti Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Albüm Daha Çıkmadan 70 000 Sipariş Alarak listeleri Alt üst Etti

+15
merym
HİLAL_YK52
canimyk
sehri_yk
Ismail yk
dokuzmevsim09
IsmaiL
seyma-f
olumune ykci
zeynosh-yk
bitanesin-yk61
burcu ak
suskun *
ByAliTR
İslam_YK
19 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

İslam_YK

İslam_YK
Süper YK'Cı

Müzik şirketini değiştiren İsmail YK, 4. yeni albümü "Haydi Bastır" ile sevenlerinin huzuruna çıkıyor.

Müzik şirketini değiştiren sempatik şarkıcı Musicom'dan 4. albümü "Haydi Bastır"ı çıkartmaya hazırlanıyor. Ayakligazete.com'un haberine göre albümün yapımı için Musicom'la dığıtımı için Sony Müzik ile anlaşan İsmail YK, daha albümü çıkmadan 70 bin sipariş aldı. İsmail YK'nın yeni albümünde 15 şarkı yer alıyor. Sevilen şarkılara imza atan İsmail YK'nın albümündeki 15 şarkıdan 13ü kendisine ait.

bu albüm en az 500 000 satar benden söylemesi...

ByAliTR

ByAliTR
Yeni Yk'Cı

Hay maşallah. Allah hayırlı kazançlar nasip etsin İsmail YK'ya... Zerresine kadar hak ediyor bunu.. Bu albüm için çok çalışmış çünkü ap açık belli. Her şarkı kalite kokuyor...

Birazdan ben en yakın müzik markete gideceğim, bulamazsam eğer Unkapanına gideceğim inşallah.
Bu şarkılarlar 500 bini bulabilir, ama şu net alemi bitirdi piyasayı. Ama kesinlikle en çok satanlar listesin de birinci sıra da olacaktır.

Haber için, teşekkürler kardeşim.

İslam_YK

İslam_YK
Süper YK'Cı

ByAliTR demiş ki:Hay maşallah. Allah hayırlı kazançlar nasip etsin İsmail YK'ya... Zerresine kadar hak ediyor bunu.. Bu albüm için, çok çalışmış çünkü, ap açık belli. Her şarkı kalite kokuyor...

Birazdan ben en yakın müzik markete gideceğim, bulamazsam eğer Unkapanına gideceğim inşallah. Bir tek orjinal albüm alıyoruz, o da İsmail YK'nın sevgisi yüzünden.

Bu şarkılarlar 500 bini bulabilir, ama şu net alemi bitirdi piyasayı. Ama kesinlikle en çok satanlar listesin de birinci sıra da olacaktır.

sonuna kadar haklısın ali abi....kesinlikle çok uğraşıldı bu albüm için ve eminim ki kesin başarıcaklar....yılın albümü olacak....

suskun *

suskun *
Süper YK'Cı

aynen islam a katılıyorum 500 000 satar ama daha fazla satar inş [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

burcu ak

burcu ak
İyİ YK'Cı

süper ya haydi bastır isom en az 500.000 satar bencede inş daaaha fazla satar tamam

http://www.ismailyk.com

bitanesin-yk61

bitanesin-yk61
İyİ YK'Cı

süper yaaa kıskananların hali nolacak bilmiyorum:)

zeynosh-yk

zeynosh-yk
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

haber icin cok tesekkurler, 500.000 den daha fazla satar insallah

olumune ykci

olumune ykci
Gelişmiş YK'Cı

süper ya haydi bastır isom en az 500.000 satar bencede inş daaaha fazla satar...

seyma-f

seyma-f
Gelişmiş YK'Cı

inş... 500.000... ddd onu da satar ismailimm... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] haydı bastırr ismailll [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

IsmaiL

IsmaiL
İyİ YK'Cı

tabi satar canim,daha fazla satar isallah...ben yani bugün 8tane original album siparis ettim yani,türk kitab evinden.tüm ayleye [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

http://www.myspace.com/smail90

dokuzmevsim09

dokuzmevsim09
Yeni Yk'Cı

süper helal olsun ya bomba albüm olmus,
500.000 satsin güzel olur daha fazla satarsa harika olur....

http://www.ismailyk.com

Ismail yk

Yeni Yk'Cı

Ismail yk ya hersey YAKISIRRRRRRRRRRRRRRRRRR helal olsun ustam ;)

sehri_yk

sehri_yk
Yeni Yk'Cı

süper yaa ee yk nın farkaıda bu işte hayırlı olsun yk'ma

canimyk

canimyk
BanLı Üye
BanLı Üye

burcu ak demiş ki:süper ya haydi bastır isom en az 500.000 satar bencede inş daaaha fazla satar tamam
evt haber icin saollll

http://www.ismailykfanboard.net

HİLAL_YK52

HİLAL_YK52
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

ByAliTR demiş ki:Hay maşallah. Allah hayırlı kazançlar nasip etsin İsmail YK'ya... Zerresine kadar hak ediyor bunu.. Bu albüm için çok çalışmış çünkü ap açık belli. Her şarkı kalite kokuyor...

Birazdan ben en yakın müzik markete gideceğim, bulamazsam eğer Unkapanına gideceğim inşallah.

aynen katılıyorum bir albümün daha çıkar çıkmaz 70.000 adet sipariş alması ne demek e buda İSMAİL YK farkı

merym

merym
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Manyak bi haber ya kesin baya bi satar bu albüm maşallah nazar deydirmeyelim (:

kevser_YK

kevser_YK
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

süper haber tşk.ler iso kesinlikle emeğinin karşılığını alacak bizler orjinal albümünü alarak isoyu yine bir numara yapacaz......

MERAL GEDİK

MERAL GEDİK
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

bu albüm de diğerleri gibi piyasada bomba etkisi yaratacak
ee ne de olsa isomun albümü

http://www.ismailykfanboard.net

zeynep1212

zeynep1212
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

nazar değmz inş daha fazla satar