Fatih Aksoylu: '' Albüm Hazır ! '' - Sayfa 2 Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Fatih Aksoylu: '' Albüm Hazır ! '' - Sayfa 2 Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Fatih Aksoylu: '' Albüm Hazır ! ''

+39
ebubekir-66
ceren yk
recoba
Elimde Degil
NazanYK
sanaz.yk
ismail ykcı
ismail_yk_manyağı
canimyk
merym
dj_junior_58
edayk
gül deste
HİLAL_YK52
By_Qarizma_34
seyma-f
kevser_YK
semihyk38
zeynosh-yk
Emrah İpek
İslam_YK
HaLiL yK
bitanesin-yk61
sibel-1990
Ismail yk
AŞKIMYK
olumune ykci
kemo
crazy YK cı
suskun *
aysenur yurtseven
ebru_yk
kArAs3VdAL1
--KüBrA YK--
Beray_İsmail_YK
sehri_yk
yk mor
IsmaiL
GüLşah_YK
43 posters

Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Aşağa gitmek  Mesaj [2 sayfadaki 3 sayfası]

26Fatih Aksoylu: '' Albüm Hazır ! '' - Sayfa 2 Empty Geri: Fatih Aksoylu: '' Albüm Hazır ! '' Çarş. 4 Kas. 2009 - 21:56

seyma-f

seyma-f
Gelişmiş YK'Cı

olleyyyyyyy... çıksın artıkkk..... ddd ddd yuppppyyy... ddd

27Fatih Aksoylu: '' Albüm Hazır ! '' - Sayfa 2 Empty Geri: Fatih Aksoylu: '' Albüm Hazır ! '' Perş. 5 Kas. 2009 - 8:13

By_Qarizma_34

By_Qarizma_34
BanLı Üye
BanLı Üye

Sevgili ykcılar bu haber kesinlikle tamamen dogrudur.Albüm 10 gün içerinde tüm müzik marketlerde yeriniz alacaktır.Bütün ykcılara hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum ve ismail yknın bi dahaki ablümünü görmek dileyle....

28Fatih Aksoylu: '' Albüm Hazır ! '' - Sayfa 2 Empty Geri: Fatih Aksoylu: '' Albüm Hazır ! '' Perş. 5 Kas. 2009 - 10:29

HİLAL_YK52

HİLAL_YK52
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

evet bende gördüm fatih abi facebookta yazmış

29Fatih Aksoylu: '' Albüm Hazır ! '' - Sayfa 2 Empty Geri: Fatih Aksoylu: '' Albüm Hazır ! '' Perş. 5 Kas. 2009 - 11:27

gül deste

gül deste
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

Albüm tamamsa o zaman niye çıkmıyor.İsmail niye hala ortada yok.Anlamıyorum.

30Fatih Aksoylu: '' Albüm Hazır ! '' - Sayfa 2 Empty Geri: Fatih Aksoylu: '' Albüm Hazır ! '' Perş. 5 Kas. 2009 - 12:09

edayk

edayk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

aayy çokk sevindim yaa

http://www.ismailykfanboard.net

31Fatih Aksoylu: '' Albüm Hazır ! '' - Sayfa 2 Empty Geri: Fatih Aksoylu: '' Albüm Hazır ! '' Perş. 5 Kas. 2009 - 12:26

dj_junior_58

dj_junior_58
Yeni Yk'Cı

yaa kesin bi tarih verin yaa..tarih isiyoruz...

32Fatih Aksoylu: '' Albüm Hazır ! '' - Sayfa 2 Empty Geri: Fatih Aksoylu: '' Albüm Hazır ! '' Perş. 5 Kas. 2009 - 12:33

ebru_yk

ebru_yk
Gelişmiş YK'Cı

yaa islam kardes eger albüm hazirsa neden hala bekliyorlar yeter artik yaa ciksin albüm dayanamiyorum artik....??aglama aglama aglama

33Fatih Aksoylu: '' Albüm Hazır ! '' - Sayfa 2 Empty Geri: Fatih Aksoylu: '' Albüm Hazır ! '' Perş. 5 Kas. 2009 - 13:10

merym

merym
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

ay evet ya haber kesin doqru fatih abi faceye yazmış ay mutluyum ya bir an önce çıksın ve tüm ykcı arkadaşlarıma hayırlı ugurlu olsun diyorum yeni albüm Gülümseme

34Fatih Aksoylu: '' Albüm Hazır ! '' - Sayfa 2 Empty Geri: Fatih Aksoylu: '' Albüm Hazır ! '' Perş. 5 Kas. 2009 - 14:27

canimyk

canimyk
BanLı Üye
BanLı Üye

--KüBrA YK-- demiş ki:Hayırlı Olsun O Zaman (:
Dörtt Gözle Bekliyorum ... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

http://www.ismailykfanboard.net

35Fatih Aksoylu: '' Albüm Hazır ! '' - Sayfa 2 Empty Geri: Fatih Aksoylu: '' Albüm Hazır ! '' Perş. 5 Kas. 2009 - 18:05

ismail_yk_manyağı

ismail_yk_manyağı
İyİ YK'Cı

meryem fatih abinin face adresini verirmisin bende eklemek istiyorum lütfennn...

36Fatih Aksoylu: '' Albüm Hazır ! '' - Sayfa 2 Empty Geri: Fatih Aksoylu: '' Albüm Hazır ! '' Perş. 5 Kas. 2009 - 18:06

İslam_YK

İslam_YK
Süper YK'Cı

ebru_yk demiş ki:yaa islam kardes eger albüm hazirsa neden hala bekliyorlar yeter artik yaa ciksin albüm dayanamiyorum artik....??[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

valla bilsem bende rahatlıycam ama ne sorun var biilmiyorum.....Dağınık

37Fatih Aksoylu: '' Albüm Hazır ! '' - Sayfa 2 Empty Geri: Fatih Aksoylu: '' Albüm Hazır ! '' Perş. 5 Kas. 2009 - 18:07

ismail ykcı

ismail ykcı
İyİ YK'Cı

süpermiş haber için sağol...

38Fatih Aksoylu: '' Albüm Hazır ! '' - Sayfa 2 Empty Geri: Fatih Aksoylu: '' Albüm Hazır ! '' Perş. 5 Kas. 2009 - 20:54

Emrah İpek

Emrah İpek
Yeni Yk'Cı

valla arkadaşlar bence sorun yapım şirketi, şirket olmadığı için ve ilk defa bu işlere girdikleri için,sorunlar çıkacak ve albüm gecikecek tabi.
kolay değil sonuçta bu işler. hele de müzik şirketi açmak,ilk defa o şirketten albüm çıkartmak hemen olacak şeyler değilki....

39Fatih Aksoylu: '' Albüm Hazır ! '' - Sayfa 2 Empty Geri: Fatih Aksoylu: '' Albüm Hazır ! '' Perş. 5 Kas. 2009 - 21:52

sanaz.yk

sanaz.yk
BanLı Üye
BanLı Üye

Dörtt Gözle Bekliyorum .... sagol

NazanYK

NazanYK
Süper YK'Cı

tesekkürlerr

41Fatih Aksoylu: '' Albüm Hazır ! '' - Sayfa 2 Empty Geri: Fatih Aksoylu: '' Albüm Hazır ! '' Cuma 6 Kas. 2009 - 10:31

Elimde Degil

Elimde Degil
Yeni Yk'Cı

çok tşk ederim

42Fatih Aksoylu: '' Albüm Hazır ! '' - Sayfa 2 Empty Geri: Fatih Aksoylu: '' Albüm Hazır ! '' Cuma 6 Kas. 2009 - 10:56

recoba

Yeni Yk'Cı

bu ne ya herkes kafasına göre bişey yazıyo. islam arkadaş kendini ismail yk nın menejeri gibi göstermeye çalışıyo ya bi fotoğraf çektirdin diye onunla ilgili tüm bilgilere yada albümle ilgili tüm bilgilere sahipmi olacaksın böylemi sanıyosun. ekimin sonu dedin ne oldu niye çıkmadı ya ismail yk kendi bile tam bi tarih belirliyememiştir kafasında henüz zaten olsa kendi resmi sitesi var değilmi yada tvlerde reklamı yayınlanır bırakın bu yk ya yakınım ayaklarını sen ve senin gibi böyle yalan konuşan arkadaşlar bekleyin siz burda böyle haberler yapınca albüm daha erken çıkmaz

43Fatih Aksoylu: '' Albüm Hazır ! '' - Sayfa 2 Empty Geri: Fatih Aksoylu: '' Albüm Hazır ! '' Cuma 6 Kas. 2009 - 14:41

ebru_yk

ebru_yk
Gelişmiş YK'Cı

İslam_YK demiş ki:
ebru_yk demiş ki:yaa islam kardes eger albüm hazirsa neden hala bekliyorlar yeter artik yaa ciksin albüm dayanamiyorum artik....??[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

valla bilsem bende rahatlıycam ama ne sorun var biilmiyorum.....[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

of yaa off [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

44Fatih Aksoylu: '' Albüm Hazır ! '' - Sayfa 2 Empty Geri: Fatih Aksoylu: '' Albüm Hazır ! '' Cuma 6 Kas. 2009 - 15:17

merym

merym
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

ismail_yk_manyağı demiş ki:meryem fatih abinin face adresini verirmisin bende eklemek istiyorum lütfennn...

hayatım fatih aksoylu yaz aramaya ekle o seni kabul eder Gülümseme

45Fatih Aksoylu: '' Albüm Hazır ! '' - Sayfa 2 Empty Geri: Fatih Aksoylu: '' Albüm Hazır ! '' Cuma 6 Kas. 2009 - 17:19

ismail_yk_manyağı

ismail_yk_manyağı
İyİ YK'Cı

çook saol canım ya :d ekledim:d

46Fatih Aksoylu: '' Albüm Hazır ! '' - Sayfa 2 Empty Geri: Fatih Aksoylu: '' Albüm Hazır ! '' Cuma 6 Kas. 2009 - 17:33

HİLAL_YK52

HİLAL_YK52
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

ebru_yk demiş ki:
İslam_YK demiş ki:

valla bilsem bende rahatlıycam ama ne sorun var biilmiyorum.....[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

of yaa off [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
bir bildikleri vardır telaş yapmaya gerek yok bence

47Fatih Aksoylu: '' Albüm Hazır ! '' - Sayfa 2 Empty Geri: Fatih Aksoylu: '' Albüm Hazır ! '' Cuma 6 Kas. 2009 - 19:06

ceren yk

ceren yk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

teşekkürlerrr

48Fatih Aksoylu: '' Albüm Hazır ! '' - Sayfa 2 Empty Geri: Fatih Aksoylu: '' Albüm Hazır ! '' Cuma 6 Kas. 2009 - 19:24

ebubekir-66

Yeni Yk'Cı

yalandır ya

49Fatih Aksoylu: '' Albüm Hazır ! '' - Sayfa 2 Empty Geri: Fatih Aksoylu: '' Albüm Hazır ! '' Cuma 6 Kas. 2009 - 22:12

sivasli-kiz58

sivasli-kiz58
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

Hadi bkLim hayirLisi in$aLLah bu ay cikar yhaa sabirsizLanmaya basLioruz ardhqqq x(

50Fatih Aksoylu: '' Albüm Hazır ! '' - Sayfa 2 Empty Geri: Fatih Aksoylu: '' Albüm Hazır ! '' Cuma 6 Kas. 2009 - 22:20

dj_junior_58

dj_junior_58
Yeni Yk'Cı

YAA Bİ TARİH VERSELER EN AZINDAN...

Sayfa başına dön  Mesaj [2 sayfadaki 3 sayfası]

Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3  Sonraki