olleyyyyyyy... çıksın artıkkk..... yuppppyyy...
Join the forum, it's quick and easy
Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
Sayfaya git : 1, 2, 3
--KüBrA YK-- demiş ki:Hayırlı Olsun O Zaman (:
Dörtt Gözle Bekliyorum ... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
ebru_yk demiş ki:yaa islam kardes eger albüm hazirsa neden hala bekliyorlar yeter artik yaa ciksin albüm dayanamiyorum artik....??[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
İslam_YK demiş ki:ebru_yk demiş ki:yaa islam kardes eger albüm hazirsa neden hala bekliyorlar yeter artik yaa ciksin albüm dayanamiyorum artik....??[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
valla bilsem bende rahatlıycam ama ne sorun var biilmiyorum.....[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
ismail_yk_manyağı demiş ki:meryem fatih abinin face adresini verirmisin bende eklemek istiyorum lütfennn...
bir bildikleri vardır telaş yapmaya gerek yok benceebru_yk demiş ki:İslam_YK demiş ki:ebru_yk demiş ki:yaa islam kardes eger albüm hazirsa neden hala bekliyorlar yeter artik yaa ciksin albüm dayanamiyorum artik....??[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
valla bilsem bende rahatlıycam ama ne sorun var biilmiyorum.....[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
of yaa off [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Sayfaya git : 1, 2, 3
» .::İsmail YK Bölümü::. » İsmail YK Haberleri » # Sizden Gelen Haberler » Fatih Aksoylu: '' Albüm Hazır ! ''
Similar topics