İsmail YK Bas Gaza Türkiyem Şarkısı Geride... Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

İsmail YK Bas Gaza Türkiyem Şarkısı Geride... Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

İsmail YK Bas Gaza Türkiyem Şarkısı Geride...

4 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

ESRA YK

ESRA YK
Administratör

Almanya'da yaşayan gurbetçi Muhabbet'in 'Milli Takım Ole Ole' şarkısı youtube'da 650 bin defa izlendi. Mithat Körler'in 'Şampiyon Türkiye'si ise 429 bin kez dinlenerek, Milli Takım için şarkı yapan Gülben Ergen, Kıraç ve İsmail YK'yı geride bıraktı. Gülben Ergen'in 'Avrupa' şarkısı için taraftarların hazırladığı farklı videolar toplam 360 bin kez izlendi. İsmail YK'ın 'Bas Gaza Türkiyem'i de tam 56 bin kere tıklandı

pfff:P:P:P:P:P

http://www.ismailyktv.ile.biz

mekflay_ferdi

mekflay_ferdi
İyİ YK'Cı

boş versen esrta yha hadi gelsinler albüm satışlarında ödülerde geçsinler ismailimi ddd

esmer yk

Yeni Yk'Cı

artık herkes youtube dan dinlemiyoki onun için sadece youtube daki dinleme sayısına bakmamak gerekir boşverin ayrııca en güzeli bas gaza türkiyemdi...bununda sonuna kadar arkasındayım ve kral tv ile birlikte bikaç kanalda bas gaza türkiyem 1 numara...bunlarıda göz önünde bulundurmak lazım bence tamam

sadiyk

sadiyk
Yeni Yk'Cı

ya bide youtube ye giriş yapamayanlar var ben yapamıyorum ve oradan izleyemiyorum siz nasıl izlediniz merak ediyorum. ben girmeye kalktıgımda erişim engeli çıkıyo karşıma sizde de çıkmıyormu

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-