Arkadaşlar bu gece rüyanızda ne gördüğünüzü yazınız...
Join the forum, it's quick and easy
Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
Sayfaya git : 1, 2
yuhhh [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ykcı_rizeli demiş ki:yılan gördüm bi yerdeydik ama hatrlamıyom yılan ayağımı ısırdı [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
ben napim ya ısırdı işte [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] uyurken hissettim sanki gerçekten ısırdı [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Nickimi7kedi demiş ki:yuhhh [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ykcı_rizeli demiş ki:yılan gördüm bi yerdeydik ama hatrlamıyom yılan ayağımı ısırdı [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
En son ykcı_rizeli tarafından Çarş. 28 Ekim 2009 - 16:50 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
HisSéDéRSİn kalbimi Déşiyolardı Aynı GéRÇéKci Gibiyidiykcı_rizeli demiş ki:ben napim ya ısırdı işte [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] uyurken hissettim saki gerçekten ısırdı [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
,_Peri_ demiş ki:Sevgilimi gördüm =)
Ama hep görüyom [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Sadece yüzü görünmüyor [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
aysenur yurtseven demiş ki:ismail in konsere gitiyordum
Gördüm işte ÇatlaNickimi7kedi demiş ki:,_Peri_ demiş ki:Sevgilimi gördüm =)
Ama hep görüyom [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Sadece yüzü görünmüyor [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
ada$ımı Zor GörürSün [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
yalan [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]_Peri_ demiş ki:
Gördüm işte [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Çatla
senin kalbini kim deşiyordu =)Nickimi7kedi demiş ki:HisSéDéRSİn kalbimi Déşiyolardı Aynı GéRÇéKci Gibiyidi [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ykcı_rizeli demiş ki:ben napim ya ısırdı işte [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] uyurken hissettim saki gerçekten ısırdı [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
aynen bende gördümİsMaİl Yk MiChAeL JaCkSoN demiş ki:ismail yk & Michael Jackson
Konserine giitttim
Değil DoğruNickimi7kedi demiş ki:yalan [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]_Peri_ demiş ki:
Gördüm işte [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Çatla
Sayfaya git : 1, 2
Similar topics