Meb Benim Adim Ayşenur
Benim Yaşim 14
Dogum Günüm 13.07.1995
Arkadaşlar ben Bakdim Ayşenur İsim ler çOk var 2-3 tane Var
Benim Yaşim 14
Dogum Günüm 13.07.1995
Arkadaşlar ben Bakdim Ayşenur İsim ler çOk var 2-3 tane Var
Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
AAA Gerçekten Mi Ne güzel Hbaysenur yurtseven demiş ki:H.g Canim
Evet Çok var
Mesala Benim Adim da Ayşenur [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
İyi Eglenciler Siteye
Çok M.o hayal_HaYaL_ demiş ki:H.q aramıza ben hayaL (:
çok tşk ederim hb berayBeray_İsmail_YK demiş ki:Hoşgeldin Ayşenur bende Beray M.O [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] İyi vakitler
Seviyorum Seni Yar Ykm demiş ki:AAA Gerçekten Mi Ne güzel Hbaysenur yurtseven demiş ki:H.g Canim
Evet Çok var
Mesala Benim Adim da Ayşenur [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
İyi Eglenciler Siteye
Seviyorum Seni Yar Ykm demiş ki:Çok M.o hayal_HaYaL_ demiş ki:H.q aramıza ben hayaL (:
Seviyorum Seni Yar Ykm demiş ki:çok tşk ederim hb berayBeray_İsmail_YK demiş ki:Hoşgeldin Ayşenur bende Beray M.O [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] İyi vakitler
Tmm Emre Abi Kusara Bakma Ben Kuralari Dikkat EderimNickimi7kedi demiş ki:Seviyorum Seni Yar Ykm demiş ki:AAA Gerçekten Mi Ne güzel Hbaysenur yurtseven demiş ki:H.g Canim
Evet Çok var
İyi Eglenciler SiteyeSeviyorum Seni Yar Ykm demiş ki:Çok M.o hayal_HaYaL_ demiş ki:H.q aramıza ben hayaL (:Seviyorum Seni Yar Ykm demiş ki:çok tşk ederim hb berayBeray_İsmail_YK demiş ki:Hoşgeldin Ayşenur bende Beray M.O [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] İyi vakitler
İsTéRSén ßöyLé TéK Ték KullanMan Sıkntı olmASın Vé Flood YApMa (:
MéSaJın orDA Çoklu Alıntı Var o Tüşa bi KéRé TıkLarsın
AşaĞya İNéR Cévap Yaz DéRSin HépSi ÇıkaR
Vé KuRaLLara Uymu$ oluRsun
ßénDé émré Ké$ DéRLér ßAna xD nicé Téét Méét You --->---@ xP
VaLLa Hak ßénim DéğiL VarSada HéLaL olsunSeviyorum Seni Yar Ykm demiş ki:
Tmm Emre Abi Kusara Bakma Ben Kuralari Dikkat Ederim
Kusara Bakma Hakkina Helal et
asil ben tşk ederim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Nickimi7kedi demiş ki:VaLLa Hak ßénim DéğiL VarSada HéLaL olsunSeviyorum Seni Yar Ykm demiş ki:
Tmm Emre Abi Kusara Bakma Ben Kuralari Dikkat Ederim
Kusara Bakma Hakkina Helal et
Hak Hépİmizin [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] AnLayışın İçin Thank you..
ßénDé RicA éDéRim Dikkat éd AblamSeviyorum Seni Yar Ykm demiş ki:
asil ben tşk ederim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
=)) Ben Dikkat Ederim Emre Abi
baş üstüne abi dikkat ederim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Nickimi7kedi demiş ki:ßénDé RicA éDéRim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Dikkat éd Ablam [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Seviyorum Seni Yar Ykm demiş ki:
asil ben tşk ederim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
=)) Ben Dikkat Ederim Emre Abi
ßénim ßüyük oldugumu NéRDéN ßiliyorsunSeviyorum Seni Yar Ykm demiş ki:
baş üstüne abi dikkat ederim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
tmm tmm kardeşNickimi7kedi demiş ki:ßénim ßüyük oldugumu NéRDéN ßiliyorsun [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Seviyorum Seni Yar Ykm demiş ki:
baş üstüne abi dikkat ederim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
abi DéMé [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Insallah Kübra Insallahİso-1978-Sivaslı58 demiş ki:Hg Canim
Adim Kübra
iyi eglenciler canim
iyi vakitler
inşallah büsür arkadaş bulursun site