[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
En son ( sivaslı_yarim ) tarafından Ptsi 28 Ara. 2009 - 10:35 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
En son ( sivaslı_yarim ) tarafından Ptsi 28 Ara. 2009 - 10:35 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
En son **MELODİ YK** tarafından C.tesi 10 Ekim 2009 - 19:01 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
_*YaRaLI AşıK*_ demiş ki:[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Nickimi7kedi demiş ki:_*YaRaLI AşıK*_ demiş ki:[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ÖYLéDir [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
ALLaH SéVDiğiNé ßaĞı$LAsın [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
ßana ßana ßuLa$Ma GéL ßéNi Döv Çaßuk YoruLursun sigara KuLLanıoSun_*YaRaLI AşıK*_ demiş ki:
sende çekemedin gitti beni yha [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] seni öyle bi döverim öyle bi döverim ki işte öyle anla yorma beni [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Nickimi7kedi demiş ki:ßana [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ßana ßuLa$Ma [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] GéL ßéNi Döv [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Çaßuk YoruLursun [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sigara KuLLanıoSun [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]_*YaRaLI AşıK*_ demiş ki:
sende çekemedin gitti beni yha [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] seni öyle bi döverim öyle bi döverim ki işte öyle anla yorma beni [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Çok Korkak Cıktın Yav ßén GündE 2 pakéT ßitiririm géRÇéKTé ÖyLé_*YaRaLI AşıK*_ demiş ki:[
he gel beraber içelim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ama arada sık degıl yanı [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Çok Korkak Cıktın Yav ßén GündE 2 pakéT ßitiririm [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] géRÇéKTé ÖyLé [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]_*YaRaLI AşıK*_ demiş ki:[
he gel beraber içelim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ama arada sık degıl yanı [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
o Znm ^Sohbete YaLLAh_*YaRaLI AşıK*_ demiş ki:
bhen korkağım aa ne ayıp ne içtimi söylemım burda [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] neyse yha sohbet odasına çevirdik burayıda uzatmadan keselım konuyu [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Similar topics