HADİ ARKADAŞALAR ÜSTEKİ ÜYEYE SEVDİĞİN ŞARKININ NAKARATINI YAZIP ARMAĞAN EDİN BAKALIM [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Join the forum, it's quick and easy
Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
vayy kendi kendine konuşuorsun bide benimle konuş [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]_*YaRaLI AşıK*_ demiş ki:önce ben başlim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
HANGİ CAN BENİM ÇEKTİĞİM ACIYI ÇEKTİ
HANGİ KALP SENİ BENİMKİ KADAR SEVDİ
HANGİ YÜREK UĞRUNA ÖLMEK İSTEDİ
NE OLUR SEVGİLİM ARTIK TUT ELİMİ
Nickimi7kedi demiş ki:vayy kendi kendine konuşuorsun bide benimle konuş [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]_*YaRaLI AşıK*_ demiş ki:önce ben başlim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
HANGİ CAN BENİM ÇEKTİĞİM ACIYI ÇEKTİ
HANGİ KALP SENİ BENİMKİ KADAR SEVDİ
HANGİ YÜREK UĞRUNA ÖLMEK İSTEDİ
NE OLUR SEVGİLİM ARTIK TUT ELİMİ
tek laf [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] tears dont fall [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Nickimi7kedi demiş ki:ßu Bir ßand Kaydıdır LöTFéN ßaŞım Ağrıo Gönderdiğin Smiley Ölü [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
anan öle gavur hacııı_*YaRaLI AşıK*_ demiş ki:sana bısey olmas merak etme 9 canlısındır sen [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Nickimi7kedi demiş ki:anan öle gavur hacııı [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]_*YaRaLI AşıK*_ demiş ki:sana bısey olmas merak etme 9 canlısındır sen [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
zahidem guuuuuuuuuuurrrrrrbanım olammmm [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
» .::Eğlence Bölümü::. » Sohbet Bölümü » Üsteki Üyeye Sevdiğiniz Şarkının Nakaratını Yazıp Armağan Edin :)
Similar topics