[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
En son kevser_YK tarafından Salı 29 Eyl. 2009 - 21:20 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
En son kevser_YK tarafından Salı 29 Eyl. 2009 - 21:20 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
İSO'nun her hali tatlı beraycım ama senin orda olmanda ayrı bi tatlılık katmış olabilir [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Beray_İsmail_YK demiş ki:Evet ben size dedim yaaa çok tatlıydı diye [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] çünkü bende O konserdeydiM
En son kevser_YK tarafından Çarş. 30 Eyl. 2009 - 15:12 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
rica ederim arkadaşımgül deste demiş ki:Arkadaşım çok teşekkür ederim.Emeğine sağlık.
rica ederim canımaysenur yurtseven demiş ki:çok ama çok tşk ederim canim
iso gibi yakışıklısı var mımerym demiş ki:ooy ooy oy isom ne güsel ya ölürüm bn ona [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
saqol kevsercim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
En son kevser_YK tarafından Çarş. 30 Eyl. 2009 - 21:05 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
iso gün geçtikçe dahada karizma oluyor [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]canimyk demiş ki:cok guzel ya cokkkkkk [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
tsklerrrrrr
rica ederimsibel-1990 demiş ki:tesekkurler
kevser_YK demiş ki:iso gibi yakışıklısı var mımerym demiş ki:ooy ooy oy isom ne güsel ya ölürüm bn ona [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
rica ederim merymcim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
aynen öyle canm [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]merym demiş ki:kevser_YK demiş ki:iso gibi yakışıklısı var mımerym demiş ki:ooy ooy oy isom ne güsel ya ölürüm bn ona [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
rica ederim merymcim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Yok tabi haytım o bi tane [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
evet kesinlikle çookkkkkkk yakışıklı iso gibisi var mı [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]İso-1978-Sivaslı58 demiş ki:Çok Tşk ederim
iso Çok yakişikli
» .::İsmail YK Bölümü::. » İsmail YK Resimleri » # Konser Resimleri » İsmail YK Balıkesir Sındırgı Konser Resimleri
Similar topics