Join the forum, it's quick and easy
Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
aynen ya ne yapsa yakışıyor [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bişey değil bacım yakışıklı çocukların kliplerini paylaşmaya devam tabikide nasıl istersen [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] şarkısıda çok güzel kıpır kıpır bir şarkı**ŞeYmA** demiş ki:Çok tatlı cucuk beaaaa [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Ne yapsan ne söylese yakışıyo keretaya [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Emegine saglık bacım çok teşkür ettim böyle yakışıklı cucukların kliplarini paylaşmaya devam [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
ykcı_rizeli demiş ki:aynen ya ne yapsa yakışıyor [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bişey değil bacım yakışıklı çocukların kliplerini paylaşmaya devam tabikide nasıl istersen [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] şarkısıda çok güzel kıpır kıpır bir şarkı [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]**ŞeYmA** demiş ki:Çok tatlı cucuk beaaaa [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Ne yapsan ne söylese yakışıyo keretaya [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Emegine saglık bacım çok teşkür ettim böyle yakışıklı cucukların kliplarini paylaşmaya devam [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
sarışın erkeklerden pek hoşlanmam ama bu cucuk hoşuma gitti sevimli cucuk [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
sarışınlarda sevilir ...ama ben şuana kadar genelde esmerlerden hoşlandım [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] tamm bacım paylaşım yaparken yakışıklı olmasına dikkat edecem şarkıcının [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] şarkısı benim dikkatimi çekti gzeldi ama klip daha da gzeldi çok tatlıydı klipte [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] çok şeker bakıyo [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]**ŞeYmA** demiş ki:ykcı_rizeli demiş ki:aynen ya ne yapsa yakışıyor [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bişey değil bacım yakışıklı çocukların kliplerini paylaşmaya devam tabikide nasıl istersen [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] şarkısıda çok güzel kıpır kıpır bir şarkı [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]**ŞeYmA** demiş ki:Çok tatlı cucuk beaaaa [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Ne yapsan ne söylese yakışıyo keretaya [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
sarışın erkeklerden pek hoşlanmam ama bu cucuk hoşuma gitti sevimli cucuk [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Aaaa sarışın cucuk sevilmezmi bea [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Sen paylaşımlara devam et bacım ama yakışılklı cucuk olcak anladın sen onu [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Şarkısı dikkatimi çekmedi ben direk klibi izledim yani cucugu [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
ykcı_rizeli demiş ki:sarışınlarda sevilir ...ama ben şuana kadar genelde esmerlerden hoşlandım [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] tamm bacım paylaşım yaparken yakışıklı olmasına dikkat edecem şarkıcının [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] şarkısı benim dikkatimi çekti gzeldi ama klip daha da gzeldi [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] çok tatlıydı klipte [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] çok şeker bakıyo [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]**ŞeYmA** demiş ki:ykcı_rizeli demiş ki:aynen ya ne yapsa yakışıyor [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bişey değil bacım yakışıklı çocukların kliplerini paylaşmaya devam tabikide nasıl istersen [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] şarkısıda çok güzel kıpır kıpır bir şarkı [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]**ŞeYmA** demiş ki:Çok tatlı cucuk beaaaa [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Ne yapsan ne söylese yakışıyo keretaya [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Aaaa sarışın cucuk sevilmezmi bea [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Sen paylaşımlara devam et bacım ama yakışılklı cucuk olcak anladın sen onu [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Şarkısı dikkatimi çekmedi ben direk klibi izledim yani cucugu [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
vıcı vıcılık he [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] beraber vıcı vıcı yaptırırız [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]**ŞeYmA** demiş ki:ykcı_rizeli demiş ki:sarışınlarda sevilir ...ama ben şuana kadar genelde esmerlerden hoşlandım [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] tamm bacım paylaşım yaparken yakışıklı olmasına dikkat edecem şarkıcının [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] şarkısı benim dikkatimi çekti gzeldi ama klip daha da gzeldi [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] çok tatlıydı klipte [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] çok şeker bakıyo [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]**ŞeYmA** demiş ki:ykcı_rizeli demiş ki:aynen ya ne yapsa yakışıyor [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bişey değil bacım yakışıklı çocukların kliplerini paylaşmaya devam tabikide nasıl istersen [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] şarkısıda çok güzel kıpır kıpır bir şarkı [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]**ŞeYmA** demiş ki:Çok tatlı cucuk beaaaa [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Ne yapsan ne söylese yakışıyo keretaya [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Oyy yirim ben onun o bakışlarını bea [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Essahh tatlı cucuk tam vıcı vıcılık [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
ykcı_rizeli demiş ki:vıcı vıcılık he [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] beraber vıcı vıcı yaptırırız [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]**ŞeYmA** demiş ki:ykcı_rizeli demiş ki:sarışınlarda sevilir ...ama ben şuana kadar genelde esmerlerden hoşlandım [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] tamm bacım paylaşım yaparken yakışıklı olmasına dikkat edecem şarkıcının [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] şarkısı benim dikkatimi çekti gzeldi ama klip daha da gzeldi [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] çok tatlıydı klipte [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] çok şeker bakıyo [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]**ŞeYmA** demiş ki:ykcı_rizeli demiş ki:aynen ya ne yapsa yakışıyor [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bişey değil bacım yakışıklı çocukların kliplerini paylaşmaya devam tabikide nasıl istersen [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] şarkısıda çok güzel kıpır kıpır bir şarkı [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]**ŞeYmA** demiş ki:Çok tatlı cucuk beaaaa [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Ne yapsan ne söylese yakışıyo keretaya [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Oyy yirim ben onun o bakışlarını bea [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Essahh tatlı cucuk tam vıcı vıcılık [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
yok acıtmayız benim elim hafiftir [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] anam o kadar tatlı cucuğu acıtırmıyım..ona ben kıyarmıyım okadrda hıyarmıyım ...bu sözü dedimde akıma tarık geldi çok kullanırdı bu sözü[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]**ŞeYmA** demiş ki:ykcı_rizeli demiş ki:vıcı vıcılık he [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] beraber vıcı vıcı yaptırırız [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]**ŞeYmA** demiş ki:ykcı_rizeli demiş ki:sarışınlarda sevilir ...ama ben şuana kadar genelde esmerlerden hoşlandım [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] tamm bacım paylaşım yaparken yakışıklı olmasına dikkat edecem şarkıcının [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] şarkısı benim dikkatimi çekti gzeldi ama klip daha da gzeldi [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] çok tatlıydı klipte [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] çok şeker bakıyo [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]**ŞeYmA** demiş ki:ykcı_rizeli demiş ki:aynen ya ne yapsa yakışıyor [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bişey değil bacım yakışıklı çocukların kliplerini paylaşmaya devam tabikide nasıl istersen [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] şarkısıda çok güzel kıpır kıpır bir şarkı [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]**ŞeYmA** demiş ki:Çok tatlı cucuk beaaaa [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Ne yapsan ne söylese yakışıyo keretaya [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Bi yanagından sen bi yanagından ben çekip vıcı vıcımızı yaparızz [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Yazık bea cucuga canını fazla yakma [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
ykcı_rizeli demiş ki:yok acıtmayız benim elim hafiftir [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] anam o kadar tatlı cucuğu acıtırmıyım..ona ben kıyarmıyım okadrda hıyarmıyım [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ...bu sözü dedimde akıma tarık geldi çok kullanırdı bu sözü[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]**ŞeYmA** demiş ki:ykcı_rizeli demiş ki:vıcı vıcılık he [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] beraber vıcı vıcı yaptırırız [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]**ŞeYmA** demiş ki:ykcı_rizeli demiş ki:sarışınlarda sevilir ...ama ben şuana kadar genelde esmerlerden hoşlandım [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] tamm bacım paylaşım yaparken yakışıklı olmasına dikkat edecem şarkıcının [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] şarkısı benim dikkatimi çekti gzeldi ama klip daha da gzeldi [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] çok tatlıydı klipte [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] çok şeker bakıyo [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]**ŞeYmA** demiş ki:ykcı_rizeli demiş ki:aynen ya ne yapsa yakışıyor [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bişey değil bacım yakışıklı çocukların kliplerini paylaşmaya devam tabikide nasıl istersen [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] şarkısıda çok güzel kıpır kıpır bir şarkı [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]**ŞeYmA** demiş ki:Çok tatlı cucuk beaaaa [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Ne yapsan ne söylese yakışıyo keretaya [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Bi yanagından sen bi yanagından ben çekip vıcı vıcımızı yaparızz [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Yazık bea cucuga canını fazla yakma [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
kolay bulmuyo tabi ama bizde öyle tatlı çocuğu kolay bulamyoz [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] o söz sana kimi hatırlattı bacım sende kalmasın bende bilim kimmiş o**ŞeYmA** demiş ki:ykcı_rizeli demiş ki:yok acıtmayız benim elim hafiftir [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] anam o kadar tatlı cucuğu acıtırmıyım..ona ben kıyarmıyım okadrda hıyarmıyım [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ...bu sözü dedimde akıma tarık geldi çok kullanırdı bu sözü[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]**ŞeYmA** demiş ki:ykcı_rizeli demiş ki:vıcı vıcılık he [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] beraber vıcı vıcı yaptırırız [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]**ŞeYmA** demiş ki:ykcı_rizeli demiş ki:sarışınlarda sevilir ...ama ben şuana kadar genelde esmerlerden hoşlandım [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] tamm bacım paylaşım yaparken yakışıklı olmasına dikkat edecem şarkıcının [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] şarkısı benim dikkatimi çekti gzeldi ama klip daha da gzeldi [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] çok tatlıydı klipte [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] çok şeker bakıyo [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]**ŞeYmA** demiş ki:ykcı_rizeli demiş ki:aynen ya ne yapsa yakışıyor [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bişey değil bacım yakışıklı çocukların kliplerini paylaşmaya devam tabikide nasıl istersen [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] şarkısıda çok güzel kıpır kıpır bir şarkı [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]**ŞeYmA** demiş ki:Çok tatlı cucuk beaaaa [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Ne yapsan ne söylese yakışıyo keretaya [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Bu söz banada yabancı gelmedi neyse bende kalsın [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Acıtmıcaksın dabi canını kolaymı bulunuyo böyle cucuk tuhh sana [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
RIDVAN-YK58 demiş ki:Ne Klip Güzel Ne de CUCUK [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Zevkinize Hasta Oldum [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
RIDVAN-YK58 demiş ki:Ne Klip Güzel Ne de CUCUK [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Evet Hemşocum Kıskanma
**ŞeYmA** demiş ki:RIDVAN-YK58 demiş ki:Ne Klip Güzel Ne de CUCUK [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Kıskanmayınız Lütfennnnn [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
-Seda YK- demiş ki:
Evet Hemşocum Kıskanma [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
ykcı_rizeli demiş ki:hemşosusun diye topilmi geçecek sana [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] hiç bekleme [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] torpilsiz yaşa deli yürek [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
aferim rıdvan,en güzeli böyle yaşamak.. ( :RIDVAN-YK58 demiş ki:ykcı_rizeli demiş ki:hemşosusun diye topilmi geçecek sana [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] hiç bekleme [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] torpilsiz yaşa deli yürek [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Yaşarız Rize'li [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Similar topics