İntizar-Büyük İnsan Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

İntizar-Büyük İnsan Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

İntizar-Büyük İnsan

5 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1İntizar-Büyük İnsan Empty İntizar-Büyük İnsan C.tesi 12 Eyl. 2009 - 16:05

[- Melankolik -]

[- Melankolik -]
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

bide intizardan dinleyin ddd kendi fikrim:Gökhan Türkmen daha güzel okudu ddd ddd [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

http://www.melankolikdamlalar.tk

2İntizar-Büyük İnsan Empty Geri: İntizar-Büyük İnsan C.tesi 12 Eyl. 2009 - 19:03

**ŞeYmA**

**ŞeYmA**
Board Muhtarı
Board Muhtarı

Yok bea İntizar ablam becerememiş [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Gökhan Türkmen bi başka okuyo [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Saolasın bacım paylaşıma teşkür ettim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

3İntizar-Büyük İnsan Empty Geri: İntizar-Büyük İnsan C.tesi 12 Eyl. 2009 - 19:29

Beray_İsmail_YK

Özel YK'cı
Özel YK'cı

Teşekkürler

http://www.ismailyktv.ile.biz

4İntizar-Büyük İnsan Empty Geri: İntizar-Büyük İnsan C.tesi 12 Eyl. 2009 - 19:55

[- Melankolik -]

[- Melankolik -]
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

**ŞeYmA** demiş ki:Yok bea İntizar ablam becerememiş [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Gökhan Türkmen bi başka okuyo [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Saolasın bacım paylaşıma teşkür ettim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
bencede beceremedi haha gökhan bey daha güzel okumuştu Annadın bende teşekkürüne bişey değil dedim bacım haha ddd

5İntizar-Büyük İnsan Empty Geri: İntizar-Büyük İnsan C.tesi 12 Eyl. 2009 - 20:01

**ŞeYmA**

**ŞeYmA**
Board Muhtarı
Board Muhtarı

ykcı_rizeli demiş ki:
**ŞeYmA** demiş ki:Yok bea İntizar ablam becerememiş [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Gökhan Türkmen bi başka okuyo [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Saolasın bacım paylaşıma teşkür ettim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
bencede beceremedi [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] gökhan bey daha güzel okumuştu [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bende teşekkürüne bişey değil dedim bacım [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

İntizar ablam kendi şarkılarında başarılı [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Olur böyle vakalar Şeyma Ve Sema yakalar [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

6İntizar-Büyük İnsan Empty Geri: İntizar-Büyük İnsan C.tesi 12 Eyl. 2009 - 20:08

[- Melankolik -]

[- Melankolik -]
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

**ŞeYmA** demiş ki:
ykcı_rizeli demiş ki:
bencede beceremedi [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] gökhan bey daha güzel okumuştu [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bende teşekkürüne bişey değil dedim bacım [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

İntizar ablam kendi şarkılarında başarılı [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Olur böyle vakalar Şeyma Ve Sema yakalar [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
haklısınn bacım intizar kendi şarkılarında başarılı ah ah ddd bugn sevdiğim şarkılarını dinledim dertlendim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] haha olur böyle vakalar şeyma ve sema yakalar [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] duddum bunu [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] olur böyle vakalar kopuk bacılar yakalar ddd ddd:D:D [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

7İntizar-Büyük İnsan Empty Geri: İntizar-Büyük İnsan C.tesi 12 Eyl. 2009 - 20:12

**ŞeYmA**

**ŞeYmA**
Board Muhtarı
Board Muhtarı

ykcı_rizeli demiş ki:
**ŞeYmA** demiş ki:
ykcı_rizeli demiş ki:

haklısınn bacım intizar kendi şarkılarında başarılı ah ah [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bugn sevdiğim şarkılarını dinledim dertlendim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] olur böyle vakalar şeyma ve sema yakalar [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] duddum bunu [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] olur böyle vakalar kopuk bacılar yakalar [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ddd:D [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Bu işede el atmanın vakti geldi bacım [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Ne iş yapacagımızı şaşırdık bea [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Her yaerden teklif geliyo tü tü maşallah [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

8İntizar-Büyük İnsan Empty Geri: İntizar-Büyük İnsan C.tesi 12 Eyl. 2009 - 20:16

[- Melankolik -]

[- Melankolik -]
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

**ŞeYmA** demiş ki:
ykcı_rizeli demiş ki:
**ŞeYmA** demiş ki:
ykcı_rizeli demiş ki:

haklısınn bacım intizar kendi şarkılarında başarılı ah ah [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bugn sevdiğim şarkılarını dinledim dertlendim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] olur böyle vakalar şeyma ve sema yakalar [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] duddum bunu [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] olur böyle vakalar kopuk bacılar yakalar [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ddd:D [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Bu işede el atmanın vakti geldi bacım [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Ne iş yapacagımızı şaşırdık bea [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Her yaerden teklif geliyo tü tü maşallah [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
sırada hangi iş var acaba bizi bekleyen haha şimdide dünyayı kurtarmaya el atalım bacım [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

9İntizar-Büyük İnsan Empty Geri: İntizar-Büyük İnsan C.tesi 12 Eyl. 2009 - 20:23

**ŞeYmA**

**ŞeYmA**
Board Muhtarı
Board Muhtarı

ykcı_rizeli demiş ki:
**ŞeYmA** demiş ki:
ykcı_rizeli demiş ki:
**ŞeYmA** demiş ki:
ykcı_rizeli demiş ki:

haklısınn bacım intizar kendi şarkılarında başarılı ah ah [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bugn sevdiğim şarkılarını dinledim dertlendim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] olur böyle vakalar şeyma ve sema yakalar [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] duddum bunu [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] olur böyle vakalar kopuk bacılar yakalar [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ddd [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

sırada hangi iş var acaba bizi bekleyen [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] şimdide dünyayı kurtarmaya el atalım bacım [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

O bizi aşar bacım kız başımıza ne yapıyoz biz bea [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

10İntizar-Büyük İnsan Empty Geri: İntizar-Büyük İnsan C.tesi 12 Eyl. 2009 - 20:30

[- Melankolik -]

[- Melankolik -]
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

**ŞeYmA** demiş ki:
ykcı_rizeli demiş ki:
**ŞeYmA** demiş ki:
ykcı_rizeli demiş ki:
**ŞeYmA** demiş ki:
ykcı_rizeli demiş ki:

haklısınn bacım intizar kendi şarkılarında başarılı ah ah [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bugn sevdiğim şarkılarını dinledim dertlendim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] olur böyle vakalar şeyma ve sema yakalar [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] duddum bunu [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] olur böyle vakalar kopuk bacılar yakalar [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ddd [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

sırada hangi iş var acaba bizi bekleyen [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] şimdide dünyayı kurtarmaya el atalım bacım [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

O bizi aşar bacım kız başımıza ne yapıyoz biz bea [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
ozaman destek alalım başka birisinden [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kuvvetli güçlü birisinden destek alalım [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

11İntizar-Büyük İnsan Empty Geri: İntizar-Büyük İnsan Paz 20 Eyl. 2009 - 7:34

ayyildiz58

ayyildiz58
İyİ YK'Cı

ewet bencede gökhan türmen daha güzel söylüyo teşekürler

12İntizar-Büyük İnsan Empty Geri: İntizar-Büyük İnsan Ptsi 28 Eyl. 2009 - 10:45

[- Melankolik -]

[- Melankolik -]
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

aynen aynen gkhn tkrmn daha iyi söylyo ddd bişey değil