bide intizardan dinleyin kendi fikrim:Gökhan Türkmen daha güzel okudu [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Join the forum, it's quick and easy
Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
bencede beceremedi gökhan bey daha güzel okumuştu bende teşekkürüne bişey değil dedim bacım**ŞeYmA** demiş ki:Yok bea İntizar ablam becerememiş [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Gökhan Türkmen bi başka okuyo [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Saolasın bacım paylaşıma teşkür ettim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
ykcı_rizeli demiş ki:bencede beceremedi [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] gökhan bey daha güzel okumuştu [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bende teşekkürüne bişey değil dedim bacım [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]**ŞeYmA** demiş ki:Yok bea İntizar ablam becerememiş [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Gökhan Türkmen bi başka okuyo [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Saolasın bacım paylaşıma teşkür ettim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
haklısınn bacım intizar kendi şarkılarında başarılı ah ah bugn sevdiğim şarkılarını dinledim dertlendim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] olur böyle vakalar şeyma ve sema yakalar [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] duddum bunu [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] olur böyle vakalar kopuk bacılar yakalar :D:D [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]**ŞeYmA** demiş ki:ykcı_rizeli demiş ki:bencede beceremedi [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] gökhan bey daha güzel okumuştu [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bende teşekkürüne bişey değil dedim bacım [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]**ŞeYmA** demiş ki:Yok bea İntizar ablam becerememiş [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Gökhan Türkmen bi başka okuyo [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Saolasın bacım paylaşıma teşkür ettim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
İntizar ablam kendi şarkılarında başarılı [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Olur böyle vakalar Şeyma Ve Sema yakalar [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
ykcı_rizeli demiş ki:haklısınn bacım intizar kendi şarkılarında başarılı ah ah [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bugn sevdiğim şarkılarını dinledim dertlendim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] olur böyle vakalar şeyma ve sema yakalar [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] duddum bunu [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] olur böyle vakalar kopuk bacılar yakalar [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]:D [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]**ŞeYmA** demiş ki:ykcı_rizeli demiş ki:bencede beceremedi [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] gökhan bey daha güzel okumuştu [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bende teşekkürüne bişey değil dedim bacım [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]**ŞeYmA** demiş ki:Yok bea İntizar ablam becerememiş [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Gökhan Türkmen bi başka okuyo [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Saolasın bacım paylaşıma teşkür ettim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
İntizar ablam kendi şarkılarında başarılı [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Olur böyle vakalar Şeyma Ve Sema yakalar [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
sırada hangi iş var acaba bizi bekleyen şimdide dünyayı kurtarmaya el atalım bacım [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]**ŞeYmA** demiş ki:ykcı_rizeli demiş ki:haklısınn bacım intizar kendi şarkılarında başarılı ah ah [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bugn sevdiğim şarkılarını dinledim dertlendim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] olur böyle vakalar şeyma ve sema yakalar [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] duddum bunu [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] olur böyle vakalar kopuk bacılar yakalar [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]:D [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]**ŞeYmA** demiş ki:ykcı_rizeli demiş ki:bencede beceremedi [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] gökhan bey daha güzel okumuştu [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bende teşekkürüne bişey değil dedim bacım [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]**ŞeYmA** demiş ki:Yok bea İntizar ablam becerememiş [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Gökhan Türkmen bi başka okuyo [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Saolasın bacım paylaşıma teşkür ettim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Bu işede el atmanın vakti geldi bacım [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Ne iş yapacagımızı şaşırdık bea [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Her yaerden teklif geliyo tü tü maşallah [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
ykcı_rizeli demiş ki:sırada hangi iş var acaba bizi bekleyen [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] şimdide dünyayı kurtarmaya el atalım bacım [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]**ŞeYmA** demiş ki:ykcı_rizeli demiş ki:haklısınn bacım intizar kendi şarkılarında başarılı ah ah [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bugn sevdiğim şarkılarını dinledim dertlendim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] olur böyle vakalar şeyma ve sema yakalar [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] duddum bunu [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] olur böyle vakalar kopuk bacılar yakalar [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]**ŞeYmA** demiş ki:ykcı_rizeli demiş ki:bencede beceremedi [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] gökhan bey daha güzel okumuştu [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bende teşekkürüne bişey değil dedim bacım [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]**ŞeYmA** demiş ki:Yok bea İntizar ablam becerememiş [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Gökhan Türkmen bi başka okuyo [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Saolasın bacım paylaşıma teşkür ettim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Bu işede el atmanın vakti geldi bacım [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Ne iş yapacagımızı şaşırdık bea [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Her yaerden teklif geliyo tü tü maşallah [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
ozaman destek alalım başka birisinden [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kuvvetli güçlü birisinden destek alalım [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]**ŞeYmA** demiş ki:ykcı_rizeli demiş ki:sırada hangi iş var acaba bizi bekleyen [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] şimdide dünyayı kurtarmaya el atalım bacım [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]**ŞeYmA** demiş ki:ykcı_rizeli demiş ki:haklısınn bacım intizar kendi şarkılarında başarılı ah ah [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bugn sevdiğim şarkılarını dinledim dertlendim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] olur böyle vakalar şeyma ve sema yakalar [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] duddum bunu [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] olur böyle vakalar kopuk bacılar yakalar [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]**ŞeYmA** demiş ki:ykcı_rizeli demiş ki:bencede beceremedi [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] gökhan bey daha güzel okumuştu [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bende teşekkürüne bişey değil dedim bacım [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]**ŞeYmA** demiş ki:Yok bea İntizar ablam becerememiş [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Gökhan Türkmen bi başka okuyo [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Saolasın bacım paylaşıma teşkür ettim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
O bizi aşar bacım kız başımıza ne yapıyoz biz bea [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Similar topics