accık zaman veriyoruz oke [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ekmek parası demek bizim bakkala benim hesaba yazdır bacım [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]**ŞeYmA** demiş ki:ykcı_rizeli demiş ki:hamdi beyin teklifini almak istermisin canım [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bak onun teklifleri daha kötü oluyor iyi düşün [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]**ŞeYmA** demiş ki:ykcı_rizeli demiş ki:aferim bacım kaptın benden bişiler [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] şimdi uygulama sırası bende [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] tamm paraları kırışıcaz ama 1 sana 3 bana [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yada 2 sana 5 bana [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]**ŞeYmA** demiş ki:ykcı_rizeli demiş ki:beraber kırışıcaz bacım [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bacıma bakın benden öğrendi 1 sana 3 bana'yı şimdi bana uyguluyo [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] vey vey ben öleydim bunlarıdamı görecektim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] vey ben öleyim vvey vey [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]**ŞeYmA** demiş ki:ykcı_rizeli demiş ki:sende meraklıymışsın beni yetiştirmeye bacım [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] beraber yürüyelim... başarı merdivenlerini beraber tırmanalım [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]**ŞeYmA** demiş ki:ykcı_rizeli demiş ki:sahip çıkıyom ya zaten heryerde [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kesip doğrama deme aklıma münevver geliyor [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] seni doğramaya cesareti varsa rıdvanın. bende onu lime lime etmeye cesaretm var [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yetiştir beni bacım bir numara yap beni [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yknın bir numara şarkısını çalarız şampiyon olunca [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sitedede parti veririk [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]**ŞeYmA** demiş ki:ykcı_rizeli demiş ki:sen yakıştırıyosan yakışıyo demekki bacım ne diyek [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] aaaa bacım niye öyle diyosun el atarım tabkide [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] okadar zalimmiyim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bacımı öldüreni ben yaşatmam [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] rıdvanıda döverim bacım sana bişey yaparsa [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] herkesi döve döve ringlerde turnuvalarda göreceksiniz beni [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]**ŞeYmA** demiş ki:ykcı_rizeli demiş ki:takıldım sana hayatı yaşayalım bacım [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kanında var demek [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bu yorumdan sonra seni öldürür kesin bacım [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ben bile kurtaramam [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] accık varsa bişey olmaz [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kan veririler o kanı temizlenir [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]**ŞeYmA** demiş ki:ykcı_rizeli demiş ki:zaten sana güveniyom bacım meşhur dedin tammdır inandım güvendim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ne yazı var merak ettim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] vay üşkiyatçı vay (şaka yapıyom rıdvan üşkiyatçı deilsin) [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ama her şakanın altında gerçek payı vardır [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yne şakaydı [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]**ŞeYmA** demiş ki:ykcı_rizeli demiş ki:bacım sen meşhur diyosan meşhurdur [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] teşekkürler rıdvan bakak nasıl meşhurluğu varmış [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] saol deliyürek emeğine sağlık ...beğenmezsem geri iade edrim bak müşteri herzaman haklıdır [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]**ŞeYmA** demiş ki:Şu meşhur video [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Emegine saglık Rıdvancım yine döktürmüşsün maşallh [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
ben meşhur diyosam meşhurdur izleyince görürsün bacım [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] özellikle yazıları begendim yine üşkiyatçılıgını yapmış [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
bana takıl hayatını yaşa bacım [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] aaa hiç Rıdvan üşkiyatçı olurmu tamam accık kanında var ama accık oda bişicik olmaz [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Bacım üldürcek Rıdvan bizi bunları okuduktan sonra [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Accık üşkiyatçılıktan bişi olmaz olsun canım ona yakışıyo aaa [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Beni üldürcegi kesin sende öyyyle dur bi el atıpta kurtarma bacını tuhh sana [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
heehh şöyle sahip çık bacına [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yoksa kesip dogricak Rıdvan beni [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ben seni yetiştiricem merak etme bacım ringlerde bir numara olucaksın birrrr [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Sende dünden razıymışsın bakıyorum [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Bu kadar istekli oldugunu bilsem daha önceden yetiştirmeye başlardım seni [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Hadi bea semoşum göriyim seni [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
sen hiç merak etme halledicezz [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ama paraları beraber kırışıcaz ona göre [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 1 sana 3 bana [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
eee kimin bacısıyım kaptık biraz üşkiyatçılıdından [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
nayırrrr kabul etmiyoremmmm [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
hamdi beyin teklifini düşünmek istiyorumm accık zaman verir bea [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] evime ekmek parası çıksın barii [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Join the forum, it's quick and easy