İsmail YK'nın Müzik Şirketine İhtiyacı Yok - Sayfa 2 Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

İsmail YK'nın Müzik Şirketine İhtiyacı Yok - Sayfa 2 Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

İsmail YK'nın Müzik Şirketine İhtiyacı Yok

+25
natlus
şeymayk_61
canimyk
sibel-1990
sivasli-kiz58
//Ayşegül
Beray_İsmail_YK
ceren yk
ceda-yk
MERAL GEDİK
Nursemin&İsmail2
gül deste
kevser_YK
seyma-f
canımsın
CANIMMMMM58
merym
ismailyk_58
furkan54
HİLAL_YK52
Yârim
betül yurtseven
zeynosh-yk
edayk
İslam_YK
29 posters

Sayfaya git : Önceki  1, 2

Aşağa gitmek  Mesaj [2 sayfadaki 2 sayfası]

Yârim

Yârim
BanLı Üye
BanLı Üye

ceda-yk demiş ki:
Yârim demiş ki:Zamanın da kapı kapı dolaşmıyor muydu ismail, Avrupa müzik ne güzel destek olmuştu, inanmıştı YK'ya.. Şimdi bu ayrılık neden?

Fatih abb'ye yaptığı vefasızlığı, Avrupa müziğe de mi yaptı acaba diye içimden geçirmiyor değilim. Kesin para konusunda sorun çıktı.
ne vefasızlığı bee hepsi kuru iftira resmen kardeşşim sen cankancımsın beee burda ne şin varrr laa:@adam gibi knuşş

Hemen Cankan'cı yapıyorsunuz adamı ya..ddd hem cankan'cı olsam ne olacak, merak ediyorsan söyliyeyim: Fatih abb'yi severim, bestelerini dinlerim. Ama yanın da ki Ayhan'a kılım.

Zaten burda herkes fatih abb bestelerini sever, dinler. Bir nevi siz de fatih abbcisiniz yani.Gülümseme Son defa, nerdesin, seviyorum, git hadi git gibi şarkılarını dinleyip, sevmemek olmaz değil mi?..Gülümseme

Yaptı, yaptı.. YK bana göre Fatih abb'ye vefasızlık etti. Hem İsmail yk'yı seven, hem de fatih abb'yi seven birisi olarak söylüyorum bunu. Ama siz tek yönlü bakıyorsunuz olaya.. Objektif değilsiniz.

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

Yârim demiş ki:
ceda-yk demiş ki:
Yârim demiş ki:Zamanın da kapı kapı dolaşmıyor muydu ismail, Avrupa müzik ne güzel destek olmuştu, inanmıştı YK'ya.. Şimdi bu ayrılık neden?

Fatih abb'ye yaptığı vefasızlığı, Avrupa müziğe de mi yaptı acaba diye içimden geçirmiyor değilim. Kesin para konusunda sorun çıktı.
ne vefasızlığı bee hepsi kuru iftira resmen kardeşşim sen cankancımsın beee burda ne şin varrr laa:@adam gibi knuşş

Hemen Cankan'cı yapıyorsunuz adamı ya..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] hem cankan'cı olsam ne olacak, merak ediyorsan söyliyeyim: Fatih abb'yi severim, bestelerini dinlerim. Ama yanın da ki Ayhan'a kılım.

Zaten burda herkes fatih abb bestelerini sever, dinler. Bir nevi siz de fatih abbcisiniz yani.[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Son defa, nerdesin, seviyorum, git hadi git gibi şarkılarını dinleyip, sevmemek olmaz değil mi?..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Yaptı, yaptı.. YK bana göre Fatih abb'ye vefasızlık etti. Hem İsmail yk'yı seven, hem de fatih abb'yi seven birisi olarak söylüyorum bunu. Ama siz tek yönlü bakıyorsunuz olaya.. Objektif değilsiniz.
SENDE AZ DEGILSIN BAKIYORUMDA A GARDAS!
YOK ÖYLE IKILI SEVGI!
INSAN SEVDIMI?TEK BIR KISI SEVMELI
YOK FATIHI YOK ISMAILI IKISINIDE SEVIYORMUSSUN!
YOK VALLAH BANA INANDIRICI GELMEDI!
ANA BABADA BILE BIRI DAHA COK SEVILIR!
ÖNCE BIR KARAR VER ISMAILMI?FATIHMI? [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

sivasli-kiz58

sivasli-kiz58
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

Behncede isomun sirkete ihtiyaci yooq

sibel-1990

sibel-1990
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

haber icin tesekkurler

canimyk

canimyk
BanLı Üye
BanLı Üye

haber icin cooooooooookk tsk ederimm

http://www.ismailykfanboard.net

İslam_YK

İslam_YK
Süper YK'Cı

rica ederim ne demek....

Yârim

Yârim
BanLı Üye
BanLı Üye

CANIMMMMM58 demiş ki:
Yârim demiş ki:
ceda-yk demiş ki:

Hemen Cankan'cı yapıyorsunuz adamı ya..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] hem cankan'cı olsam ne olacak, merak ediyorsan söyliyeyim: Fatih abb'yi severim, bestelerini dinlerim. Ama yanın da ki Ayhan'a kılım.

Zaten burda herkes fatih abb bestelerini sever, dinler. Bir nevi siz de fatih abbcisiniz yani.[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Son defa, nerdesin, seviyorum, git hadi git gibi şarkılarını dinleyip, sevmemek olmaz değil mi?..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

SENDE AZ DEGILSIN BAKIYORUMDA A GARDAS!
YOK ÖYLE IKILI SEVGI!
INSAN SEVDIMI?TEK BIR KISI SEVMELI
YOK FATIHI YOK ISMAILI IKISINIDE SEVIYORMUSSUN!
YOK VALLAH BANA INANDIRICI GELMEDI!
ANA BABADA BILE BIRI DAHA COK SEVILIR!
ÖNCE BIR KARAR VER ISMAILMI?FATIHMI? [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Ayşe hanım Merhaba öncelikle.

İnsan sevince tek bir kişiyi sever demişsiniz ama, bu benim aşkım, sevgilim değil ki? Sadece ikisi de beğendiğim sanatçılar. İkisinin de besteleri güzel, sesleri güzel. Tavırları, tazları güzel hoşuma gidiyor.

Zaten biz Şappur şuppur ve bombabomba albümünü neden daha çok sevdik? Çünkü; İkisinin bir arada olunca, ortaya harika işler çıkıyordu. Fatih abb'nin besteleri, İsmail YK'nın harika sesi ve yorumu... O yüzden ben ikisini de çok seviyorum.
İşte bu yüzden Bas gaza albümünü pek beğenmemiştim ben. Slow şarkılar hoşuma gitmemişti.
Ama ismail yk' da farkın da bunun ki, hemen yeni bir albüm yapma işine koyuldu. Bu kez çok umutluyum, güzel slowları olacak inşallah. Ama keşke bir mucize olsa da, tekrar fatih abb ile çalışsalar.

gül deste

gül deste
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

Ben sadece ismaili seviyorum.Gerisi boş.Aşkımın yerini ne fatih ne başka biri asla tutamaz.

şeymayk_61

şeymayk_61
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

fatih abi doğru söylemiş bencede

natlus

natlus
Yeni Yk'Cı

bencede müzik şirketine ihtiyacı yok kendişirketini kursa çok güzel olur yakışır ykma o müthiş biri ve çok iyi kalpli kimseye vefasızlık yapmaz

Emrah İpek

Emrah İpek
Yeni Yk'Cı

Şirketsiz albüm mü çıkar ya.. sponsor anlaşmaları, klip çekimleri, albüm dağıtımı.. Bunları hep şirket yapar..

Haybeye konu açıyor bu islam da.. ekim de çıkacak diyordu, şimdi yan çiziyor.. inanmayın şu islam yk kardeşimize..

deniz14

deniz14
Yeni Yk'Cı

teşekkürler islam

olumune ykci

olumune ykci
Gelişmiş YK'Cı

haber icin tesekkurler

aysenur yurtseven

aysenur yurtseven
Board Muhtarı
Board Muhtarı