Yeni Değilim Ama Olsun Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Yeni Değilim Ama Olsun Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Yeni Değilim Ama Olsun

+3
miss_gold_yk
İSMAİLYKOZLEMYK
Su Perisi
7 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Yeni Değilim Ama Olsun Empty Yeni Değilim Ama Olsun Çarş. 28 Mayıs 2008 - 12:59

Su Perisi

Su Perisi
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Beni tanıyosunuz ama Genede söylim ben merve ismail yk yı çok seviyorum....istanbulda oturuyorum.....herkesi çok seviyorum.....aranıza hoşgeldim dimi ddd

2Yeni Değilim Ama Olsun Empty Geri: Yeni Değilim Ama Olsun Çarş. 28 Mayıs 2008 - 13:12

İSMAİLYKOZLEMYK

İSMAİLYKOZLEMYK
BanLı Üye
BanLı Üye

HOŞBULDUK CİCİM

http://www.ismailykfanboard.net

3Yeni Değilim Ama Olsun Empty Geri: Yeni Değilim Ama Olsun Çarş. 28 Mayıs 2008 - 16:27

miss_gold_yk

miss_gold_yk
Süper YK'Cı

canım hg ya burda en buyuk benmıyım kucucuk kızlar moderator olmuş ben nıye olamıyom hehe şaka şaka

4Yeni Değilim Ama Olsun Empty Geri: Yeni Değilim Ama Olsun Çarş. 28 Mayıs 2008 - 16:38

Su Perisi

Su Perisi
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

senin o beyenmediğin küçük kızlar çok çalıştığı için moderatör olmuş....düzgün konuş.....böyle şakalar istemiyorum bi daha....kıskanma nolur çalış seninde olur

5Yeni Değilim Ama Olsun Empty Geri: Yeni Değilim Ama Olsun Çarş. 28 Mayıs 2008 - 17:51

ESRA YK

ESRA YK
Administratör

Kavga Yok!

yk_gold Sende Dügün Konuş ;)

H.g Merve :dil

http://www.ismailyktv.ile.biz

6Yeni Değilim Ama Olsun Empty Geri: Yeni Değilim Ama Olsun Çarş. 28 Mayıs 2008 - 19:51

Su Perisi

Su Perisi
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

ddd hoşbulduk esra...ama farkındaysan aynı tarihten beri üyeyiz ddd

7Yeni Değilim Ama Olsun Empty Geri: Yeni Değilim Ama Olsun Çarş. 28 Mayıs 2008 - 20:14

ismailykgirl

Gelişmiş YK'Cı

hb ddd:D

8Yeni Değilim Ama Olsun Empty Geri: Yeni Değilim Ama Olsun Çarş. 28 Mayıs 2008 - 21:00

İSMAİLYKOZLEMYK

İSMAİLYKOZLEMYK
BanLı Üye
BanLı Üye

kızlr ben bugün okula gitmedim ve sitenin tekrar yenilendiğini duyunca bi kaç bişey ekledim mod olmak bişey değiştirmez ben hep burdayım sadece mod olmak için emek harcamadım kırıldım yadda alındım diye yazmadım sadece bilmenizi istedim ben öslem tekrar hoşgelmişsin cicim

http://www.ismailykfanboard.net

9Yeni Değilim Ama Olsun Empty Geri: Yeni Değilim Ama Olsun Perş. 29 Mayıs 2008 - 7:18

BAS_GAZA_GİZEM

BAS_GAZA_GİZEM
Yeni Yk'Cı

slmmmmmm ben deldimmmmmmm lol!: ya sizi çok ösledim ben geceyk lol!!: tanıdınısmı sheqer durun hepinise sarılıyım hasret gidereyim :dil :cheers:

10Yeni Değilim Ama Olsun Empty Geri: Yeni Değilim Ama Olsun Perş. 29 Mayıs 2008 - 8:01

Su Perisi

Su Perisi
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

yeni konu açsaydın daha iyi olurdu cnm burası benim konum ama genede hoşgeldin ,)

11Yeni Değilim Ama Olsun Empty Geri: Yeni Değilim Ama Olsun C.tesi 31 Mayıs 2008 - 8:59

çerkezkızı

çerkezkızı
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Su_Perisi demiş ki:yeni konu açsaydın daha iyi olurdu cnm burası benim konum ama genede hoşgeldin ,)

ayy merveme bakın konusunuda paylaşamazmış ddd
neyse cnm şaka şaka zaten burdaydık biz ama h.g. mervecim

12Yeni Değilim Ama Olsun Empty Geri: Yeni Değilim Ama Olsun C.tesi 31 Mayıs 2008 - 15:28

Su Perisi

Su Perisi
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

h.b. esracım

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]