[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
En son Beray_İsmail_YK tarafından Ptsi 29 Mart 2010 - 15:47 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
Sayfaya git : 1, 2
En son Beray_İsmail_YK tarafından Ptsi 29 Mart 2010 - 15:47 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Büyük ama okadar çok değil ablaCANIMMMMM58 demiş ki:BIRAZ UZUN OLAYDI BARI SARILIP YATARDIN HEMSO YA!
Sağol emre...KörSavascı demiş ki:Güzelmiş Güle Güle Kullan
VALLAH CANISI SAKIN DALGA GECIYORUM SANMA!İsmailim Yk demiş ki:Büyük ama okadar çok değil ablaCANIMMMMM58 demiş ki:BIRAZ UZUN OLAYDI BARI SARILIP YATARDIN HEMSO YA!
Dalga çeçmediğinden eminim zaten ablaCANIMMMMM58 demiş ki:VALLAH CANISI SAKIN DALGA GECIYORUM SANMA!İsmailim Yk demiş ki:Büyük ama okadar çok değil ablaCANIMMMMM58 demiş ki:BIRAZ UZUN OLAYDI BARI SARILIP YATARDIN HEMSO YA!
BEN CIDDI DEDIM!
BEN HERKEZI KENDIM GIBI ZANNEDIYORUMDA!
KEREM OKUL TATIL OLDUGUNDAN BERI BABASINDA!
ALLAHIMA YEMIN BEN YASTIGA SARILIYORUM!
Çok güzeL seda bende bir tane daha yaptırcam-Seda YK- demiş ki:Kız Bnde Yaptırıyom Bu Ay KalPli Kırmızı Ystık İçine İsomun Resmi Olucak
Dalga çeçmediğinden eminim zaten abla[/quoteCANIMMMMM58 demiş ki:VALLAH CANISI SAKIN DALGA GECIYORUM SANMA!İsmailim Yk demiş ki:Büyük ama okadar çok değil ablaCANIMMMMM58 demiş ki:BIRAZ UZUN OLAYDI BARI SARILIP YATARDIN HEMSO YA!
BEN CIDDI DEDIM!
Yok abLa niye güleyim kii olabiLir yatabiLirsin ben öyle herşeye gülmemİsmailim Yk demiş ki:Dalga çeçmediğinden eminim zaten abla[/quoteCANIMMMMM58 demiş ki:VALLAH CANISI SAKIN DALGA GECIYORUM SANMA!İsmailim Yk demiş ki:Büyük ama okadar çok değil ablaCANIMMMMM58 demiş ki:BIRAZ UZUN OLAYDI BARI SARILIP YATARDIN HEMSO YA!
BEN CIDDI DEDIM!
UY CANIMSIN SEN!
DEMEKKI BENI COK IYI TANIMISSIN!
BENIM KALBIMDEN NE GECERSE?ANINDA DILIMDEDIR!
VALLAH GÜLEN GÜLSÜN BEN KEREM OLMAYINCA YASTIGA SARILIYORUM!
Sağolsivasli58-izmirli35 demiş ki:çok güzel ya güle güle kulan
Evetmerym demiş ki:ne güzel yha
Sağol hemşomaysenur yurtseven demiş ki:ay canim hemşom benim
çok güzel yastik güle güle kulan canim
okadar sevindim senin adına
rica ederim canim benimİsmailim Yk demiş ki:Sağol hemşomaysenur yurtseven demiş ki:ay canim hemşom benim
çok güzel yastik güle güle kulan canim
okadar sevindim senin adına
CANIMMMMM58 demiş ki:BIZDE YORGAN KILIFI ARIYORUZ!
KEREM YENI ODASINA ISTIYO
HADI BAKALIM BISMILLAH NERDEN BULACAM YA?
Sayfaya git : 1, 2
Similar topics