Eski Vokalistinden Tarkan'a Sitem Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Eski Vokalistinden Tarkan'a Sitem Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Eski Vokalistinden Tarkan'a Sitem

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Eski Vokalistinden Tarkan'a Sitem Empty Eski Vokalistinden Tarkan'a Sitem Cuma 27 Haz. 2008 - 10:14

çerkezkızı

çerkezkızı
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

ESKİ VOKALİSTİNDEN TARKAN’A SİTEM!.. UZUN YILLAR SONRA YENİ ALBÜMÜNÜ ÇIKARAN EBRU AYDIN, MEGASTAR’A NEDEN SİTEM ETTİ?
<table cellSpacing=0 cellPadding=0 width=160 align=right border=0><tr><td vAlign=center align=middle>[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] </TD></TR>
<tr><td vAlign=center align=middle></TD></TR></TABLE>
P { margin: 0px; }

Uzun süren sessizliğini 'Müsaadenizle' albümü ile bozan Ebru Aydın bir dönem vokalistliğini yaptığı Tarkan’a sitem etti…

Yıllar önce müzik dünyasında 'Dişi Tarkan' olarak kendinden söz ettiren Ebru Aydın, uzun bir sessizlik döneminden sonra 'Müsaadenizle' ile yeniden müzik dinleyicisi ile buluşuyor.

Sanatçı bir ailenin kızı olan Ebru Aydın, dört yıl Tarkan'ın bir yıl Zerrin Özer'in vokalistliğini yaparak müzik dünyasına adım atmış, 1998'de ilk albümü 'Son Verdim'i çıkartmıştı.

Yapımcılığını Özgür Aras'ın yaptığı albümünde Tarkan’dan destek göremediği için sitemkar konuşan Ebru Aydın, “Ondan bu vefasızlığı beklemezdim. İnsanların kendi tercihidir. Benim gönül koymam gerekirken ben gönül koymayarak büyüklük gösteriyorum. Ama keşke bir açılan telefon cevapsız kalmasaydı” diyerek imalı bir açıklama yaptı..

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-

» Sitem
» Sitem Etmedim