Bengü Yeni Albümüyle Bomba Gibi Dönüyor Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Bengü Yeni Albümüyle Bomba Gibi Dönüyor Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Bengü Yeni Albümüyle Bomba Gibi Dönüyor

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

çerkezkızı

çerkezkızı
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

<table cellSpacing=4 cellPadding=0 width="100%" border=0><tr><td class=renkli_baslik2>

<table cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0><tr vAlign=center align=middle><td class=renkli_baslik2>YENİ ALBÜMÜYLE MÜZİK DÜNYASINA GERİ DÖNEN ÜNLÜ POPÇU BENGÜ, SEKSİ FOTOĞRAFIYLA DA DİKKAT ÇEKECEK!... BENGÜ’NÜN YENİ İMAJI VE İTİRAFI </TD></TR>
<tr><td class=normal_yazi></TD></TR>
<tr><td class=yazi></TD></TR>
<tr><td class=normal_yazi></TD></TR>
<tr><td class=yazi vAlign=top align=left><table cellSpacing=0 cellPadding=0 width=160 align=right border=0><tr><td vAlign=center align=middle>[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] </TD></TR>
<tr><td vAlign=center align=middle></TD></TR></TABLE>
P { margin: 0px; }

Bengü yeni albümü ve yeni imajıyla göz kamaştıracak...

Erol Köse’nin yaptığı albümün fotoğrafları Lara Sayılgan tarafından Hilton otelinde çekildi, fotoğraflar için Bengü “Artık müzikal olduğu kadar fiziksel de en olgun en dişi çağımı yaşıyorum, kendimi aynalarla daha bir barışık buluyorum, evet itiraf edeyim biraz da seksi oldum galiba” diyor.

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

</TD></TR></TABLE>
<table cellSpacing=1 cellPadding=1 width="100%" border=0><tr><td></TD></TR></TABLE>
</TD></TR>
<tr><td height=22></TD></TR>
<tr><td class=rating vAlign=top>
<HR class=hr>

</TD></TR></TABLE>
<table cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0><tr><td class=menu>

<table borderColor=#ff6600 cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=2><tr vAlign=center align=middle><td class=big_baslik></TD></TR>
<tr><td vAlign=top align=middle height=22></TD></TR></TABLE>

</TD></TR></TABLE>

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-