Erkekler belediye ototbüsü gibidir.Birini kaçırırsan 5 dakika sonra öbürü gelir!!!
Aşk bir muz kabuğudur basarsan ayağın değil hayatın kayar!!!
Silginiz kaleminizden önce bitiyorsa yanlışınız çok demektir.
Kral olmayana taç taktık işte en büyük hatayı orda yaoptık!!!
Silemiyorsan karalayacaksın..!Kağıda yazmaya sondan başlıyorsan baştan yazacaksın..!
Belki umut taşıdım günlerce belki bekledim gecelerce seni ilgilendirir mi sence?Sen ellerin olduğun sürece!!!
Güneşin doğduğuda bir gerçek,battığıda...Kalbimin attığıda bir gerçek,günün bittiği de..Ne çıkar tüm gerçekleri saysak tek tek.Seni seviyorum,işte o en büyük gerçek...
Birgün yağmura yakalanırsan benden kaçtığın gibi yağmurdan da kaç.Çünkü bulutların arkasında kaybolan aşkı için ağlayan benim.
Dünyada herkes için herhangi biri ama herhangi biri için dünyalara değersin.
Senden başka hiç birşeyi olmayan ben senden başka herşeyi olan insanlara acırım!!!
Aşk bir muz kabuğudur basarsan ayağın değil hayatın kayar!!!
Silginiz kaleminizden önce bitiyorsa yanlışınız çok demektir.
Kral olmayana taç taktık işte en büyük hatayı orda yaoptık!!!
Silemiyorsan karalayacaksın..!Kağıda yazmaya sondan başlıyorsan baştan yazacaksın..!
Belki umut taşıdım günlerce belki bekledim gecelerce seni ilgilendirir mi sence?Sen ellerin olduğun sürece!!!
Güneşin doğduğuda bir gerçek,battığıda...Kalbimin attığıda bir gerçek,günün bittiği de..Ne çıkar tüm gerçekleri saysak tek tek.Seni seviyorum,işte o en büyük gerçek...
Birgün yağmura yakalanırsan benden kaçtığın gibi yağmurdan da kaç.Çünkü bulutların arkasında kaybolan aşkı için ağlayan benim.
Dünyada herkes için herhangi biri ama herhangi biri için dünyalara değersin.
Senden başka hiç birşeyi olmayan ben senden başka herşeyi olan insanlara acırım!!!