En son ykcı_rizeli tarafından C.tesi 24 Ekim 2009 - 10:49 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Join the forum, it's quick and easy
Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
Sayfaya git : 1, 2, 3, 4
En son ykcı_rizeli tarafından C.tesi 24 Ekim 2009 - 10:49 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
SORMA YA!ykcı_rizeli demiş ki:hangi şarkı senin şarkın abla =)
vay cenazedede yk çalacak demek imamda ykcı olur belki he ablaCANIMMMMM58 demiş ki:SORMA YA!ykcı_rizeli demiş ki:hangi şarkı senin şarkın abla =)
GIT HADI GIT!
ALLAHIMA KURANIMA COCUK GIBI AGLIYORUM HALA SUSMADIM!
ANAMA VASIYETIM ZATEN BENI GÖMERLERKEN GIT HADI GIT CALACAK!
YOKSA HAKKIMI HELAL ETMEM KIMSEYE!
inş. kabul eder dualarımı rabbim inş. herkesin duasını kabul eder dileğin için sağol ablaCANIMMMMM58 demiş ki:ALLAHIM NE DUAN VARSA?KABUL ETSIN CANISI!
ELLERINE SAGLIK CANIM
EDER CANISI EDER!ykcı_rizeli demiş ki:inş. kabul eder dualarımı rabbim inş. herkesin duasını kabul eder dileğin için sağol ablaCANIMMMMM58 demiş ki:ALLAHIM NE DUAN VARSA?KABUL ETSIN CANISI!
ELLERINE SAGLIK CANIM
çok sağol abla sözlerin için ALLAH RAZI OLSUN SAĞOL =) duaya da ihtiyacım var... kabul olacaktır inş. benm ve herkesin dualrı sende üzme kendini abla..sorun neyse geçer sıkıntı ypma =)CANIMMMMM58 demiş ki:EDER CANISI EDER!ykcı_rizeli demiş ki:inş. kabul eder dualarımı rabbim inş. herkesin duasını kabul eder dileğin için sağol ablaCANIMMMMM58 demiş ki:ALLAHIM NE DUAN VARSA?KABUL ETSIN CANISI!
ELLERINE SAGLIK CANIM
BIR YABANCININ DUASI ANINDA KABUL OLMA SANSI COK DAHA BÜYÜK!
BEN KALBIMDEN GECMEYEN KELIMEYI DEMEM!
ICIMDEN CIGERIMDEN GELEREK DUA ETTIM SANA!
ALLAHIM KABUL ETSIN!
BEN ALLAHIMA AVUC ACTIGIMDA:ÖNCE DIN KARDESLERIME EN SON BANA DIYORUM!
ALLAH BANA SABIR VERMIS BEN CK SABIRLI BIR INSANIM!
NEYSE VALLA GÖZLERIM ACIYOR!
BEN CIKIYORUM!
KIZ GELIRIM SANA BAK!ykcı_rizeli demiş ki:vay cenazedede yk çalacak demek imamda ykcı olur belki he ablaCANIMMMMM58 demiş ki:SORMA YA!ykcı_rizeli demiş ki:hangi şarkı senin şarkın abla =)
GIT HADI GIT!
yasin okuncak tamm da ardındanda git hadi git ve ALLAH BELANI VERSİN ÇALARIZ öyle yolcu ederiz şaka tabi =)CANIMMMMM58 demiş ki:KIZ GELIRIM SANA BAK!ykcı_rizeli demiş ki:vay cenazedede yk çalacak demek imamda ykcı olur belki he ablaCANIMMMMM58 demiş ki:SORMA YA!ykcı_rizeli demiş ki:hangi şarkı senin şarkın abla =)
GIT HADI GIT!
ANAM GIBI KONUSMUSSUN
CENAZEYI GÖMERKEN YASIN OKUNUR YASIN!
GIT HADI GIT KURTARMAZ O TARAFTA!
VASIYET VASIYETTIR HOCADA IMAMDA YAPMAK ZORUNDA!
ELBETTE ÖNCE YASIN OKUNUR DELÜ
Sayfaya git : 1, 2, 3, 4
» .::İsmail YK Bölümü::. » İsmail YK Videoları » # Konser Videoları » İsmail Yk Rize Konseri ( İzlemeyenler Burdan Büyük Bir Bölümünü İzleyebilir :D )
Similar topics