Seviyorum İşte Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Seviyorum İşte Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Seviyorum İşte

+7
AŞKIMYK
CANIMMMMM58
cadı_kız
-Seda YK-
_HaYaL_
YK-Berfin-YK
RIDOCANYK
11 posters

Sayfaya git : 1, 2  Sonraki

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 2 sayfası]

1Seviyorum İşte Empty Seviyorum İşte Paz 2 Ağus. 2009 - 8:48

RIDOCANYK

RIDOCANYK
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

o benı kotu bırı olarak bılsın o bana agza alınmayacak kufurler etsın o benı kızlarla oynayan bvırı bılsın ama sunu da asla onutmasın onu cok ama cok özledım hemde tahmın edemeyecegı kadar mecburen ayrıldım askere gıdıyorum benı bekleyen bırısı olmasını ıstemedım onu bekletmeye hakkım yoktu o her ne kadar beklıcem desede aklım onda kalırdı onuttum sanıyorsun gulum hayır asla ve sunu onutma ben senı cok ama cok sevıyorum bıtanem berfin seni onuttum sanma ama ayrılmaya mecburdum sus konusma bılmıyorsun bebegım ne haldeyım SENI BÖLESINE BIRAKIP GITMEK ISTERMIYDIMM SENI NEDEN BU KADAR SEVDIGIMI BILMIYORSUNN...SENI SEVIYORUM BEBEGIM aglama aglama aglama

2Seviyorum İşte Empty Geri: Seviyorum İşte Paz 2 Ağus. 2009 - 10:29

YK-Berfin-YK

YK-Berfin-YK
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

benimle artık muhattap olma bitti seninle işim.. eski nickindeki tüm arkadaşların kız benimle kafa bulma tamammı ben senin arkamdan ne dediklerini duydum beni sevmediğini biliyorum..

3Seviyorum İşte Empty Geri: Seviyorum İşte Paz 2 Ağus. 2009 - 10:41

_HaYaL_

_HaYaL_
BanLı Üye
BanLı Üye

iLk önce benLe daLga gectin affetim,aLdattın qene affetim,arkadasimLa çiktin sustum qene afettim,berfini kandirdin sustuk beni kandirdin sustuk siteden baskaLariyLAda çikiyorum dedin sustuk herseyi en yakın ARkim biLio askere gidiyorum bekLe beni dedin bana bekLemeye caLiştim hataLarin yüzünden bekLmedim sen anca bizLEri oyuncagin yapiyorsun bi gün benLEyken öteki gün baska biriyLEdin sen anca kandirirsin böLe kendini ama diLErimki aLLhtan hiç bi zamn pişman oLmazsin haa askerdeki sevgiLinLede mutLuLukLar diLErim her hafta sonu buLuştugun kızLa...AdAm sandim DEiLmisin
sen adam deiLmişsin... aglama
seni sevecek kadar cesaretLiysem bi kaLemde siLEcek kadarda YürekLiyim... ;)

4Seviyorum İşte Empty Geri: Seviyorum İşte Paz 2 Ağus. 2009 - 10:47

YK-Berfin-YK

YK-Berfin-YK
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

he bide askerden kız arkadaşındamı varr? ne diyim ben sana ya ben senin oyuncağınmıyım saçma sapan konular açıpta milletin aklını karıştırma!!! ayrıca ben sana küfür falan etmedim lafını bilde konuş!!!

5Seviyorum İşte Empty Geri: Seviyorum İşte Paz 2 Ağus. 2009 - 11:03

-Seda YK-

-Seda YK-
Board Muhtarı
Board Muhtarı

_HaYaL_ demiş ki:iLk önce benLe daLga gectin affetim,aLdattın qene affetim,arkadasimLa çiktin sustum qene afettim,berfini kandirdin sustuk beni kandirdin sustuk siteden baskaLariyLAda çikiyorum dedin sustuk herseyi en yakın ARkim biLio askere gidiyorum bekLe beni dedin bana bekLemeye caLiştim hataLarin yüzünden bekLmedim sen anca bizLEri oyuncagin yapiyorsun bi gün benLEyken öteki gün baska biriyLEdin sen anca kandirirsin böLe kendini ama diLErimki aLLhtan hiç bi zamn pişman oLmazsin haa askerdeki sevgiLinLede mutLuLukLar diLErim her hafta sonu buLuştugun kızLa...AdAm sandim DEiLmisin
sen adam deiLmişsin... aglama
seni sevecek kadar cesaretLiysem bi kaLemde siLEcek kadarda YürekLiyim... ;)

KatıLıyorum Sana HayaL Kırp

http://www.ismailykfanboard.net

6Seviyorum İşte Empty Geri: Seviyorum İşte Paz 2 Ağus. 2009 - 11:06

cadı_kız

cadı_kız
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Seni Tanımıyorum Ama Hiçbir Kızın HeLe Hele BeRFiN AbLamın Ve Düşümün DuyquLarıyLa Oynayamazsın Tamammı !!

Kendinide ReziL Ettin YK ' cıLara ismailyktv. ye

Neyse !!!

http://www.ismailyktv.com tüm ykcıLarın ok

7Seviyorum İşte Empty Geri: Seviyorum İşte Paz 2 Ağus. 2009 - 15:15

RIDOCANYK

RIDOCANYK
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

bir sevım senle muhattap degılım artı sen kendın ay7rılmak istedın bende yol verdım ha sımdı bılmıyorum bılıyorum berfıne bi suru yalan atmıssın berfın bunların hiç bırı dogru degıl artı benım burda kız arkadasım yok kım sölemısse ve nerden duymus sadece mumıneye söledım bı subayın kızı ben le cıkmak ıstedı bende kabul etmedım ama sunu anladım ben berfını hala onutamamısım senden gerı onmenıde ıstemıyorum benı böle bırı olarak gormen cok kırdı benı ben senı gercekten sevdım sevım sevımle tamam cıktım ama kendısı ayrılmak ıstedı ama ben berfını onutamadım ne derse desın onu sevıyorum ve onu kaznmak ıcınde elımden gelenı yapcam ona sevgılımı kanıtlıyacam aglama

8Seviyorum İşte Empty Geri: Seviyorum İşte Paz 2 Ağus. 2009 - 15:18

_HaYaL_

_HaYaL_
BanLı Üye
BanLı Üye

RIDOCANYK demiş ki:bir sevım senle muhattap degılım artı sen kendın ay7rılmak istedın bende yol verdım ha sımdı bılmıyorum bılıyorum berfıne bi suru yalan atmıssın berfın bunların hiç bırı dogru degıl artı benım burda kız arkadasım yok kım sölemısse ve nerden duymus sadece mumıneye söledım bı subayın kızı ben le cıkmak ıstedı bende kabul etmedım ama sunu anladım ben berfını hala onutamamısım senden gerı onmenıde ıstemıyorum benı böle bırı olarak gormen cok kırdı benı ben senı gercekten sevdım sevım sevımle tamam cıktım ama kendısı ayrılmak ıstedı ama ben berfını onutamadım ne derse desın onu sevıyorum ve onu kaznmak ıcınde elımden gelenı yapcam ona sevgılımı kanıtlıyacam aglama
Gülümseme ben dogruLari dedim yaLanLari deiL ama siz biLirsiniz pişman etcen kızı yemin ederim ddd

9Seviyorum İşte Empty Geri: Seviyorum İşte Paz 2 Ağus. 2009 - 15:20

RIDOCANYK

RIDOCANYK
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

sen herseye karısma zıplama sana ne oluyo anlamıyorum senı sevmıyorum ben berfını sevıyorum o benı sevmesede ben onu sevıyorum

10Seviyorum İşte Empty Geri: Seviyorum İşte Paz 2 Ağus. 2009 - 15:23

_HaYaL_

_HaYaL_
BanLı Üye
BanLı Üye

RIDOCANYK demiş ki:sen herseye karısma zıplama sana ne oluyo anlamıyorum senı sevmıyorum ben berfını sevıyorum o benı sevmesede ben onu sevıyorum
hopLarim zıpLarımda hahapfff karişirima eski sevgiLimin ne oLdugunu görsün die kimi sevip sevmeyecegini görsün die pfff

11Seviyorum İşte Empty Geri: Seviyorum İşte Paz 2 Ağus. 2009 - 17:50

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

ABOOOOOOOOOO KARDES VALLAH HIC KUSURA BAKMA AMA?
KARSIMDA OLSAN?
BIR ABLA TOKATINI HAK ETTIN SEN SIMDI!
SEN TÜRKSÜN BE CANINLA KANINLA TÜRKSÜN!
BURDA GAVURLAR BÖYLE YAPIYOR ASKERE UZAGA ISE GIDEN?KADINI BIRAKIYOR!
NEDENMIS?
NASIL OLSA BIR BASKASINI BULURMUS!
YA VARMI BÖYLE BIR MANTIK?
GERCEK SEVEN BIR INSAN?ON YILDA GÖRMESE?BEKLER!
BEN HEPINIZDEN BÜYÜGÜM BURDA!
TABI BUDA INSANIN KIMLIGINE BAKAR!
YETISTIREN ANA BABAYA BAKAR!
SENI GERCEK SEVEN BIR INSANA?BU ACIYI VERMEYE HIC HAKKIN YOK!
SEVGISINE INANSAYDIN?BÖYLE DAVRANMAZDIN!
BENCE BÜYÜK YANLIS YAPMISSIN!

12Seviyorum İşte Empty Geri: Seviyorum İşte Ptsi 3 Ağus. 2009 - 12:20

AŞKIMYK

AŞKIMYK
Board Muhtarı
Board Muhtarı

CANIMMMMM58 demiş ki:ABOOOOOOOOOO KARDES VALLAH HIC KUSURA BAKMA AMA?
KARSIMDA OLSAN?
NEDENMIS?

helal be ablam çok güzel yazmışsın

http://www.1ismailyk1esrayk.tr.gg

13Seviyorum İşte Empty Geri: Seviyorum İşte Paz 9 Ağus. 2009 - 7:06

RIDOCANYK

RIDOCANYK
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

CANIMMMMM58 demiş ki:ABOOOOOOOOOO KARDES VALLAH HIC KUSURA BAKMA AMA?
KARSIMDA OLSAN?
NEDENMIS?

bılmedıgınız konular hakkında yorum yapmayın ıstersenız ben o kadar serefsız bırı degılım yazılanlar cızılenler hepsı yalan anladını<z mı berfın gherceklerı bılıyor o bana yeter

14Seviyorum İşte Empty Geri: Seviyorum İşte Paz 9 Ağus. 2009 - 7:14

YK-Berfin-YK

YK-Berfin-YK
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

evet ben gercekleri biliyorum askerdeki kız arkadaşını, çıkıtığın kızları bak işte buu konuda haklısın onlar sana adam olman için söylüyorlar kızların peşinde koş diye değil..

15Seviyorum İşte Empty Geri: Seviyorum İşte Paz 16 Ağus. 2009 - 13:01

RIDOCANYK

RIDOCANYK
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

sacmalama bırtanem yemın ederım ben burda KIMSEYE BAKMIYORUM YA ONLAR PESIMI BIRAKMIYOR NAPIM KIMSEYELE KONUSMUYORUM BILE IKI CIKMA TEKLIFI ASLDIM IKISINIDE REDDETTIM BEN SENI SEVIYORUMM aglama

16Seviyorum İşte Empty Geri: Seviyorum İşte Ptsi 17 Ağus. 2009 - 19:50

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

YK-Berfin-YK demiş ki:evet ben gercekleri biliyorum askerdeki kız arkadaşını, çıkıtığın kızları bak işte buu konuda haklısın onlar sana adam olman için söylüyorlar kızların peşinde koş diye değil..
BUYUR BAK KIZ GERCEKLERI YAZMIS!
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN DERIM!
HAKLI HAKSIZI SADECE ALLAH BILIR!
KIMSENIN AHIDA YERDE KALMAZ!

17Seviyorum İşte Empty Geri: Seviyorum İşte Çarş. 26 Ağus. 2009 - 10:10

RIDOCANYK

RIDOCANYK
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

umarım duzelır barısırız ve söz verıyorum bundan böle senden basdka kımse olmıcak

18Seviyorum İşte Empty Geri: Seviyorum İşte Çarş. 26 Ağus. 2009 - 22:35

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

INSALLAH KARDES YA!
IKINIZDE SEVIYORSANIZ?ALLAHIM KAVUSTURSUN !
AMIN!

19Seviyorum İşte Empty Geri: Seviyorum İşte Paz 27 Eyl. 2009 - 0:09

_*YaRaLI AşıK*_

_*YaRaLI AşıK*_
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

CANIMMMMM58 demiş ki:INSALLAH KARDES YA!
IKINIZDE SEVIYORSANIZ?ALLAHIM KAVUSTURSUN !
AMIN!

amin işallah ama berfinim canımcımı kimse parmanda oynatmaya kalkmasın.ben yandım sevdiğim arkadaşlarım , dostlarımda yansın istemem...

http://www.ismailykfanboard.net

20Seviyorum İşte Empty Geri: Seviyorum İşte Paz 27 Eyl. 2009 - 14:09

RIDOCANYK

RIDOCANYK
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

ya nolur konusun berfınle gercekten onu cok sevıyorum ben onsuz dayanamam artık dayanamıyorumda yeter artık yaaa senı sevıyorummmm [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

21Seviyorum İşte Empty Geri: Seviyorum İşte Ptsi 28 Eyl. 2009 - 12:21

SoundTracK

SoundTracK
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Arkadaş Seviyosan Aldatmıcaksın Sen Kaç Kişiyi Unutamıyon Burda [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Sevgi Aşk Bu Değildir ! Çocuk Oyuncağı değil Bu İşler !

Ondan Sonra Burda Dert Yanma [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Hatalarının Cezasını Çek Şimdi. Buda Sana Hayat Tecrübesi Olsun !

Bidaha Yapmamayı Öğrenirsin Bari haha

22Seviyorum İşte Empty Geri: Seviyorum İşte Cuma 9 Ekim 2009 - 9:47

RIDOCANYK

RIDOCANYK
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

MÜSLİM_YK67 demiş ki:

Arkadaş Seviyosan Aldatmıcaksın Sen Kaç Kişiyi Unutamıyon Burda [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Ondan Sonra Burda Dert Yanma [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Bidaha Yapmamayı Öğrenirsin Bari [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

lenn [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ddd

23Seviyorum İşte Empty Geri: Seviyorum İşte C.tesi 10 Ekim 2009 - 6:06

suskun *

suskun *
Süper YK'Cı

şimdi burda asıl önemli olan şey rıdvanın hakkında böyle söylüyorsunuz ama gerçek mi yalan iftirada olabilir bu dünyada çok çekemeyen insan var insanların arasını bozan onların mutluluğunu istemeyen çok var aramızda bu tipler rıdvan arkadaşım seviyorsan bırakma sonuna kadar [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

24Seviyorum İşte Empty Geri: Seviyorum İşte Paz 11 Ekim 2009 - 10:50

YK-Berfin-YK

YK-Berfin-YK
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

MÜSLİM_YK67 demiş ki:

Bidaha Yapmamayı Öğrenirsin Bari [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

25Seviyorum İşte Empty Geri: Seviyorum İşte Paz 11 Ekim 2009 - 12:08

RIDOCANYK

RIDOCANYK
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

suskun * demiş ki:şimdi burda asıl önemli olan şey rıdvanın hakkında böyle söylüyorsunuz ama gerçek mi yalan iftirada olabilir bu dünyada çok çekemeyen insan var insanların arasını bozan onların mutluluğunu istemeyen çok var aramızda bu tipler rıdvan arkadaşım seviyorsan bırakma sonuna kadar [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

hele şükür anlayan bırı cıktı benı saol kardesım

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 2 sayfası]

Sayfaya git : 1, 2  Sonraki

Similar topics

-