O Şimdi Asker Dertli Asker Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

O Şimdi Asker Dertli Asker Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

O Şimdi Asker Dertli Asker

2 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1O Şimdi Asker Dertli Asker Empty O Şimdi Asker Dertli Asker Paz 2 Ağus. 2009 - 8:32

RIDOCANYK

RIDOCANYK
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

slm arkadaslar benı az cok tanıyan vardır ıcınızde bu konuyu burda acmamın azda olsa bı tesellı vermenız ıcın gercekten cok daraltıyor askerlık ınsanı bazen dusunuyorsun bı tetıge basıp hayatına bı son verme dusuncesıne kapılıyorsunuz bana bı myol gosterın yha nasıl bıtecek bu askerlık.özgurlugun kafeste burda dostlarımdan uzak hele hele sızden cok uzaklardayım hergun sızle olmaqk ıstıyorum ama oda kısıtlı sızlerı cok özledım ykmıza destegınızı bırakmayın benıde onutmayın onutursanız işte o gun ölecegım gındur herseye ragmen hepınızı cok ama cok sevıyorum dostlarım aglama aglama aglama aglama aglama aglama

2O Şimdi Asker Dertli Asker Empty Geri: O Şimdi Asker Dertli Asker Paz 2 Ağus. 2009 - 9:08

[- Melankolik -]

[- Melankolik -]
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

askerlik zor bi okadarda sıkıcı olabilir ama askerlik kutsaldır ve herşeye rağmen sabretmeye değerdir..vatan borcu 5 tl ile ödenecek değil ya anca askerlik yaparak ödenir..şuan benim abimde asker sıkıldığı oluyor tabi ama ağzındaki tek laf askerlik vatan borcu ve adam olan herkes yapmalı haha haha
sende sıkılıyorsun ama sabretmekten başka çaren yok..kutsl bir görevdesin sabret zaman su gibi akıp geçecek...sivildeki bir çok şeyi özlüyosundur ama mecburen yapacaksın askerliğini ki kızları askere alsalar bende giderdim seve seve ;)
abimi çok özledik ve çok zamandır ayrıyız...kendisi doğuda askerlik yapıyor şuan yaz olmasına rağmen orda fırtınalar esyor bazen telfonda konşamadığımız oluyor...AMA BUNLARIN HEPSİ VATAN İÇİN O YÜZDEN SENDE SABRETMELİSİN...

HADİ HAYIRLI TESKRELER..ŞAFAK KAÇ haha

http://www.melankolikdamlalar.tk

3O Şimdi Asker Dertli Asker Empty Geri: O Şimdi Asker Dertli Asker Paz 2 Ağus. 2009 - 15:17

RIDOCANYK

RIDOCANYK
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

saol sema ama sende yapsaydın gorurdum senı bırasn once bıtsın dıyorum ama gecmıyor safak cok ama cok karanlık aglama

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-

» Asker
» Baska Asker Yok Mu