İşte   Burak.yk Hakkındaki  Gerçek   Arkadaşlar!Okuyun  Lütfen! Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

İşte   Burak.yk Hakkındaki  Gerçek   Arkadaşlar!Okuyun  Lütfen! Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

İşte Burak.yk Hakkındaki Gerçek Arkadaşlar!Okuyun Lütfen!

3 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

kübra

kübra
Süper YK'Cı

arkadaşlar ben burak manapa sormuştum.sitede az çok burağı(manap olanı) hepimiz tanıyoruz.bu kişinin dedikleri doğru mu diye yk ile meslektaş mı?avrupa müzikte mi çalışıyor diye.o saydığı meslekleri söyledim.ismail yk ya yada fatih abiye arayıp sormasını istedim.durum tahmin ettiğim gibi.burak bana mesaj attı.mesajı aynen şu size aktarıyorum;

'öyle birşey yok kardeşim.o kişiyi herkes dışlasın ok.yalan konuşuyor!' işte gerçek arkadaşlar
yani bu kişinin dediği hiçbir şey doğru değil.yk yı tanıdığı falan meslektaş olduğu bunlar doğru değil.ben bu kişiyi dışlıyorım . bu kadar insana doğru olmayan şeyler söylediği için.sitedeki insanların huzurunu bozduğu için.benim düşüncem bu kişinin siteden atılması ama bu sadece benim düşüncemle olmaz.sizin de düşünceleriniz nedir arkadaşlar?

burak.yk

burak.yk
BanLı Üye
BanLı Üye

sizlere bir öneri; sizler burak manapamı yoksa fatih aksoyluyamı inanıyorsunuz? fatih aksoyluya inanan varsa beni kendisinden araştırın.yok burak manapa inanıyoruz derseniz sizler bilirsiniz.

burak.yk

burak.yk
BanLı Üye
BanLı Üye

sizler bana inanmıyorsunuz ya beni nefret ettiğim şeyle yalancılıkla suçluyorsunuz ya size bi kaç soru;

1-yalan soyleyen kişi bu kadar abartırmı?
2-yalan söyleyen yüzsüz olupta kendisini savunurcasına sizlere bu kadar cevap yazarmı?
ben yüzde yüz doğruları konuştuğum için sizler inanmıyorsunuz ve beni yalancılıkla suçlayıp iftiralar atıyorsunuz peki yukarıda allah var sizler beni allaha havale edin ve banlatın.ama beni tek buradan banlarsınız ama iftira attıgınız için allah sizleri bildiği gibi yapsın diyorum eğer yalansa ben başıma geleceklere razıyım. sakincene düşünüp cevap yazarsanız hak verirsiniz.ama sizler benden nefret ettiğiniz için yine banlatırsınız doğru

ismailyk_58

ismailyk_58
Yeni Yk'Cı

BAK KOCUM BURAK MANAP YALAN SÖYLEMEZ TMMM MI BUGÜNE KADAR NE DEDIYSE HEPSI DOGRU CIKDI HIC YALAN YOK TMM SEN NE DEDIN HEPSI YALAN CIKDI GERCEK YOK BURAK MANAP CEKILMIS RESIMLERI VAR PROGRAMLARA KONUK OLMUS HATTA KRAL TV ÖDÜL GECESINDE BILE YER ALMIS YALAN YOK INANMAM SANA KUSURA BAKMA

kübra

kübra
Süper YK'Cı

sen doğruları konuşmuyorsun.burak manap her zaman doğruları söylüyor. bana söylermisin 19 yaşındaki bir insan nasıl avukat olabilir.oyuncu,menejer ,yapımcı... öyle mi!bu arada burak manap her zaman doğru haberler verdi.ve tv programlarına katılmış,ismail yk ile çekilmiş resimleri var ayrıca arkadaşın dediği gibi.sen sadece söylüyorsun ve her gün bir yenisini ekliyorsun.
1 ) yalan söyleyen insanlar etrafına bak birşeyleri hep abartırlar!
2)yarası olan gocunur diye bir laf duymadın mı!yani eğer bir insan yalan söylerse kendini okadar güçlü savunmaya kalkar tıpkı senin gibi!

burak.yk

burak.yk
BanLı Üye
BanLı Üye

tamam hangi söylediklerim yalan çıktı söyleyin bakıyım.

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-