belki konu açmamam gerekir ama kendimi tutamadım söylemek istiyorum.burak arkadaşım senin samimiyetine kesinlikle inanmıyorum.bir insanın aynı anda sanatçı,menejer,oyuncu,yapımcı,yakında da avukat olacağını yazmışsın bunların hepsini aynı anda yapamaz .ayrıca 19 yaşında hukuk fakültesini bitirmeden avukat olmazsın en az 22!hukuk fakültesi 4 yıl.chp başkanının yeğeniyim demişsin bunada inanmıyorum.ayrıca dikkat et sana yalancı demiyorum hakaret etmiyorum sana.bu arada bir insana dava açabilmek o kadar kolay değil.sanal alemde internette bana hakaret ettiler mi diyeceksin.ayrıca bu kadar mesleği yapıyorsun ama sürekli siteye girebiliyorsun senin hakkında yorum yapanlara cevap yazıyorsun sence ilginç değil mi!bak arkadaşım ben senden öncede bu sitedeydim şimdiye kadar bu sitede böyle şeyler olmadı ama insanların huzurunu bozduğunun farkındamısın!senin kim olduğun beni ilgilendirmez yazdığın mesajları okuduğumda kendime boşver geç diyorum ama sen her gün yeni birşeyler ekliyorsun şimdide avukat olacağını ,chp başkanının yeğeni olduğunu yazmışsın bence dur artık!sitenin huzurunu bozma lütfen.bu sitenin amacı ismail yk hakkında bilgi edinmek ,ismail yk ya olan sevgimizi dile getirmek !peki senin amacın ne?ben buraka mesaj attım (manap olana) bakalım senin dediğin bu meslekler doğru mu?yk seni gerçekten tanıyor mu!tabi avukat olacağını yazamadım o sonradan çıktı.son olarak senden ricam lütfen sitedeki insanların huzurunu bozma!buraya birlik olmaya geldik .biz birlik olmaya geldik ve samimiyetine inandığımız her insanı aramıza alıyoruzarkadaşım.
Join the forum, it's quick and easy