Burak.yk  İnsanlarının  Huzurunu  Bozduğunun  Farkındamısın?Arkadaşlar  Okuyun Lütfen! Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Burak.yk  İnsanlarının  Huzurunu  Bozduğunun  Farkındamısın?Arkadaşlar  Okuyun Lütfen! Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Burak.yk İnsanlarının Huzurunu Bozduğunun Farkındamısın?Arkadaşlar Okuyun Lütfen!

+12
mutsuz yk
zeynosh-yk
BiRGüL_YK54
yk'cı fıstık
sudenas
ceren yk
sivasli-kiz58
recoba
CANIMMMMM58
KörSavascı
ismailyk_58
kübra
16 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

kübra

kübra
Süper YK'Cı

belki konu açmamam gerekir ama kendimi tutamadım söylemek istiyorum.burak arkadaşım senin samimiyetine kesinlikle inanmıyorum.bir insanın aynı anda sanatçı,menejer,oyuncu,yapımcı,yakında da avukat olacağını yazmışsın bunların hepsini aynı anda yapamaz .ayrıca 19 yaşında hukuk fakültesini bitirmeden avukat olmazsın en az 22!hukuk fakültesi 4 yıl.chp başkanının yeğeniyim demişsin bunada inanmıyorum.ayrıca dikkat et sana yalancı demiyorum hakaret etmiyorum sana.bu arada bir insana dava açabilmek o kadar kolay değil.sanal alemde internette bana hakaret ettiler mi diyeceksin.ayrıca bu kadar mesleği yapıyorsun ama sürekli siteye girebiliyorsun senin hakkında yorum yapanlara cevap yazıyorsun sence ilginç değil mi!bak arkadaşım ben senden öncede bu sitedeydim şimdiye kadar bu sitede böyle şeyler olmadı ama insanların huzurunu bozduğunun farkındamısın!senin kim olduğun beni ilgilendirmez yazdığın mesajları okuduğumda kendime boşver geç diyorum ama sen her gün yeni birşeyler ekliyorsun şimdide avukat olacağını ,chp başkanının yeğeni olduğunu yazmışsın bence dur artık!sitenin huzurunu bozma lütfen.bu sitenin amacı ismail yk hakkında bilgi edinmek ,ismail yk ya olan sevgimizi dile getirmek !peki senin amacın ne?ben buraka mesaj attım (manap olana) bakalım senin dediğin bu meslekler doğru mu?yk seni gerçekten tanıyor mu!tabi avukat olacağını yazamadım o sonradan çıktı.son olarak senden ricam lütfen sitedeki insanların huzurunu bozma!buraya birlik olmaya geldik .biz birlik olmaya geldik ve samimiyetine inandığımız her insanı aramıza alıyoruzarkadaşım.

ismailyk_58

ismailyk_58
Yeni Yk'Cı

sana katiliyorum...

KörSavascı

KörSavascı
BanLı Üye
BanLı Üye

Bende Katılıyorum Sana

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

allahina kurban ne güzel yazmissin canisi
VALLAH BEN ADMIN OLSAM?GERCEK RESIMSIZ KIMSEYI ALMAM BURAYA!
SAHTE RESIMLE ÖNÜNE GELEN ISTEDIGINI YAZIYOR!

recoba

Yeni Yk'Cı

hakaret etmeden çok ince ve doğru şeyler yazmışsın

sivasli-kiz58

sivasli-kiz58
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

Behnde katiLiorum sana.!!

kübra

kübra
Süper YK'Cı

teşekkür ederim.ben kendi düşüncelerimi söyledim arkadaşlar.ve hala da düşüncelerimin arkasındayım.bana katıldığınız için teşekkürler.

ceren yk

ceren yk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

bnede katılıyorum

sudenas

sudenas
Yeni Yk'Cı

ya atın şu burak denen adamı o zaman nıye barındırıosunuz madem..admıne söleyın atsın yaaa bu kadar nıye uğrasıorsunuz

yk'cı fıstık

yk'cı fıstık
Süper YK'Cı

amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.................
gerenk yok böle şeylere yha

BiRGüL_YK54

BiRGüL_YK54
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

CANIMMMMM58 demiş ki:allahina kurban ne güzel yazmissin canisi
VALLAH BEN ADMIN OLSAM?GERCEK RESIMSIZ KIMSEYI ALMAM BURAYA!
SAHTE RESIMLE ÖNÜNE GELEN ISTEDIGINI YAZIYOR!

doğru diyosun ablam

http://www.ismailykfanboard.net

zeynosh-yk

zeynosh-yk
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

bende katiliyorum vallah

mutsuz yk

mutsuz yk
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

yürü be kübra kim tutar seni....

mirzalim_53

Yeni Yk'Cı

katılıyorum sana aynen..

burak.yk

burak.yk
BanLı Üye
BanLı Üye

arkadaşım söyle soyleyım sna. hukuk öğrencısıyım yaşım gelince elbet avukat olacam yanı bu 1.yeğeni lafını yanlış yazmışım galiba akrabasıyım bu 2.ayrıca meclis üyesiyim dokunulmazlığım var ve bu yazdığın yorumdan dolayı sana dava açmam çok kolay bu 3.ben tek sanatçılık yani şarkıcılık yapıyorum bu 4.diğer dediğim meslekler albüm çalışmaları oldugunda stüdyoya girip abilerime yardım ediyorum o kadar yani meslek olarak sayılmaz ücretsiz hem yardım ediyorum hem daha fazla bişeyler öğrenıp kendımı geliştiriyorum müzik konusunda.buda 5

burak.yk

burak.yk
BanLı Üye
BanLı Üye

burak manapa ulaşamadım bana ulaşırsa sevinirim.ayrıca ne yalan söylemişim sizlere bilmiyorum ama ismail yk yı tanıdığım gerçek doğru ve ben çok tv programlarına konuk oldum(ibo show-mahmut tuncer-vs. vs.) bunların hepsi gerçektir ve yalansa allah bana hertürlü belayı versin razıyım ama doğru oldugu için hiç tasa etmeden sizlere en büyük bedduayıda ediyorum.

AŞKIMYK

AŞKIMYK
Board Muhtarı
Board Muhtarı

burak.yk demiş ki:arkadaşım söyle soyleyım sna. hukuk öğrencısıyım yaşım gelince elbet avukat olacam yanı bu 1.yeğeni lafını yanlış yazmışım galiba akrabasıyım bu 2.ayrıca meclis üyesiyim dokunulmazlığım var ve bu yazdığın yorumdan dolayı sana dava açmam çok kolay bu 3.ben tek sanatçılık yani şarkıcılık yapıyorum bu 4.diğer dediğim meslekler albüm çalışmaları oldugunda stüdyoya girip abilerime yardım ediyorum o kadar yani meslek olarak sayılmaz ücretsiz hem yardım ediyorum hem daha fazla bişeyler öğrenıp kendımı geliştiriyorum müzik konusunda.buda 5

ama biz seni tanımıyoruz ve hiç bir şarkını duymadık nasıl sanatcısın her sanatcının internnette resmi var aammaa senin o bile yok

http://www.1ismailyk1esrayk.tr.gg

KörSavascı

KörSavascı
BanLı Üye
BanLı Üye

esracelik42 demiş ki:
burak.yk demiş ki:arkadaşım söyle soyleyım sna. hukuk öğrencısıyım yaşım gelince elbet avukat olacam yanı bu 1.yeğeni lafını yanlış yazmışım galiba akrabasıyım bu 2.ayrıca meclis üyesiyim dokunulmazlığım var ve bu yazdığın yorumdan dolayı sana dava açmam çok kolay bu 3.ben tek sanatçılık yani şarkıcılık yapıyorum bu 4.diğer dediğim meslekler albüm çalışmaları oldugunda stüdyoya girip abilerime yardım ediyorum o kadar yani meslek olarak sayılmaz ücretsiz hem yardım ediyorum hem daha fazla bişeyler öğrenıp kendımı geliştiriyorum müzik konusunda.buda 5

ama biz seni tanımıyoruz ve hiç bir şarkını duymadık nasıl sanatcısın her sanatcının internnette resmi var aammaa senin o bile yok

Katılıyorum Sana Yasemin Mori Bile 1 Videosunu Myspace' e koydu video patlama yaptı şimdi çok büyük hayran kitlesi var senin 1 resmini görmedim internette

damla_yk

damla_yk
Gelişmiş YK'Cı

katılıyoruk haha

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-