Ben daha hiç tartışmadım
Join the forum, it's quick and easy
Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
Sayfaya git : 1, 2
İsmailim Yk demiş ki:Ben daha hiç tartışmadım
İsmailim Yk demiş ki:Daha hiç tartışmadım
esracelik42 demiş ki: walla bende çok kişiyle tartıştım komsumuza küstüm bile gerizekalılar aşkıma laf söylüyorlar kendilerine bakmadan aynn ablama olduğu gibi başka birini bulamadınmı diyo bende ağzıma ne gelirse söylüyorum ama onlara nee kalp benim kalbim istediğimi severim aşık olurum istediğimi sevmem nefret ederim
canımsın demiş ki:ben de bizim komşu kızını takotlamıştım yine olsa yine yaparım hiç pişman değilim.
esracelik42 demiş ki:esracelik42 demiş ki: walla bende çok kişiyle tartıştım komsumuza küstüm bile gerizekalılar aşkıma laf söylüyorlar kendilerine bakmadan aynn ablama olduğu gibi başka birini bulamadınmı diyo bende ağzıma ne gelirse söylüyorum ama onlara nee kalp benim kalbim istediğimi severim aşık olurum istediğimi sevmem nefret ederim
-Seda YK- demiş ki:Ohoo Saysam YoruLurum
esracelik42 demiş ki:esracelik42 demiş ki:esracelik42 demiş ki: walla bende çok kişiyle tartıştım komsumuza küstüm bile gerizekalılar aşkıma laf söylüyorlar kendilerine bakmadan aynn ablama olduğu gibi başka birini bulamadınmı diyo bende ağzıma ne gelirse söylüyorum ama onlara nee kalp benim kalbim istediğimi severim aşık olurum istediğimi sevmem nefret ederim
esracelik42 demiş ki:esracelik42 demiş ki:esracelik42 demiş ki: walla bende çok kişiyle tartıştım komsumuza küstüm bile gerizekalılar aşkıma laf söylüyorlar kendilerine bakmadan aynn ablama olduğu gibi başka birini bulamadınmı diyo bende ağzıma ne gelirse söylüyorum ama onlara nee kalp benim kalbim istediğimi severim aşık olurum istediğimi sevmem nefret ederim
İsmailim Yk demiş ki:İsmailim Yk demiş ki:Daha hiç tartışmadım
esracelik42 demiş ki:esracelik42 demiş ki:esracelik42 demiş ki:esracelik42 demiş ki: walla bende çok kişiyle tartıştım komsumuza küstüm bile gerizekalılar aşkıma laf söylüyorlar kendilerine bakmadan aynn ablama olduğu gibi başka birini bulamadınmı diyo bende ağzıma ne gelirse söylüyorum ama onlara nee kalp benim kalbim istediğimi severim aşık olurum istediğimi sevmem nefret ederim
İsmailim Yk demiş ki:Ben daha hiç tartışmadım
Sayfaya git : 1, 2
Similar topics