günahımı alıp bana iftira attığınız için hakkım olmuştur allah bildirir size merak etmeyin bu dünyada siz bana iftira atarsanız allahta size atar yani. düşünün biraz haklımıyım değilmiyim
Join the forum, it's quick and easy
Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
Sayfaya git : 1, 2
maşallah profilde yaşın 19 gözüküyo ama sen bu yaşta baya yol katetmişinburak.yk demiş ki:SANATÇI OLDUĞUMDAN DOLAYI AVRUPA MÜZİKLE SÖZLEŞME YAPMAYA ÇALIŞIYORUM YANİ İSMAİL YK İLE AYNI FİRMADA ÇALIŞIYORUM BU 1
BEN NİŞANLIYIM VE BAYRAMDAN SONRA EVLENİYORUM KİMSEYE YAN GÖZLE BAKMIYORUM SEDAYLA ŞAKALAŞIYORDUK BU 2
İLKİM VE AH BABAM SAĞ OLSAYDI İSİMLİ 2 ALBÜMÜM YILBAŞINDA ÇIKACAK
böCükk demiş ki:az önce 9 mevsimi chatte dinlemediqini söledi ama bi konuda dinlediqini söledi
bende inanmiyorum ona.. ayrica sedaya da kur yapiyordu..
ismail ykya rakip olduqunu da sölemisti.. bunun qibi bircok hatasi var..
dediklerini de sooradan inkar ediyor ilqililere duyrulur
konuyu yanlis yere acmissin canim ( =
burak.yk demiş ki:SANATÇI OLDUĞUMDAN DOLAYI AVRUPA MÜZİKLE SÖZLEŞME YAPMAYA ÇALIŞIYORUM YANİ İSMAİL YK İLE AYNI FİRMADA ÇALIŞIYORUM BU 1
BEN NİŞANLIYIM VE BAYRAMDAN SONRA EVLENİYORUM KİMSEYE YAN GÖZLE BAKMIYORUM SEDAYLA ŞAKALAŞIYORDUK BU 2
İLKİM VE AH BABAM SAĞ OLSAYDI İSİMLİ 2 ALBÜMÜM YILBAŞINDA ÇIKACAK AYRINTILARI WEB SİTEMDEN DUYARSINIZ VE BENİ İYİ TANIRSINIZ.
BENİ TANIMADAN HAKKIMDA KÖTÜ KONUŞULMASIN LÜTFEN
böCükk demiş ki:dedikodu deil kur yapmayan sakalasma da olsa seviyorum denmez önüne qelene !!
Sayfaya git : 1, 2
Similar topics