İSMAİL YK 9 MEVSİM 9 EKİMDE ÇIKIYOR Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

İSMAİL YK 9 MEVSİM 9 EKİMDE ÇIKIYOR Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

İSMAİL YK 9 MEVSİM 9 EKİMDE ÇIKIYOR

+18
-Seda YK-
--KüBrA YK--
seyma-f
şeymayk_61
By_MEcHuL
İYK@EYLEM
edayk
ceren yk
AŞKIMYK
( sivaslı_yarim )
ismail_yk_manyağı
ykkolık burcu
zeynosh-yk
**MELODİ YK**
sibel-1990
ImranYK
merym
burak.yk
22 posters

Sayfaya git : 1, 2  Sonraki

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 2 sayfası]

1İSMAİL YK 9 MEVSİM 9 EKİMDE ÇIKIYOR Empty İSMAİL YK 9 MEVSİM 9 EKİMDE ÇIKIYOR Çarş. 22 Tem. 2009 - 11:01

burak.yk

burak.yk
BanLı Üye
BanLı Üye

İSMAİL YK 'NIN 9 MEVSİM İSİMLİ YENİ ALBÜMÜ 9 EKİM TARİHİNDE AVRUPA MÜZİK ETİKETİYLE MÜZİK MARKETLERDE YERİNİ ALACAKTIR.FATİH ABİMİN YAZDIĞI OLAY VE SÜRPRİZ ŞARKI KURBAN BAYRAMINA BOMBA GİBİ PATLAMAYA GELİYOR.HAREKETLİ VE SLOW PARÇALARDAN OLUŞAN MUHTEŞEM ALBÜMDE İSMAİL YK HAYRANLARI ÇOK BÜYÜK SÜRPRİZLER BEKLİYOR. 9 MEVSİM ŞARKISI VE ANLAMI BAŞTA SÜRPRİZ OLACAK ZATEN 9 EKİMİ BEKLEYİN YANİ.

İSMAİL YK HAYRANLARINA SEVGİLERLE

2İSMAİL YK 9 MEVSİM 9 EKİMDE ÇIKIYOR Empty Geri: İSMAİL YK 9 MEVSİM 9 EKİMDE ÇIKIYOR Çarş. 22 Tem. 2009 - 11:24

merym

merym
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

hadi bakalım ne sürprizi yha çok merak ettim şimdi bu zamnda geçmezkii alahım bir an önce şu zamn geçsin yha...
Haber için saol burak

3İSMAİL YK 9 MEVSİM 9 EKİMDE ÇIKIYOR Empty Geri: İSMAİL YK 9 MEVSİM 9 EKİMDE ÇIKIYOR Çarş. 22 Tem. 2009 - 13:03

ImranYK

ImranYK
Yeni Yk'Cı

oooooooh wayy süperr5r yaaaaaaa .... ama herzman böyle haberler cikior bence bu haberleri ismailin agzindna ve fatihin agzindan duymadikca süre pek inanmamk qerekiro acikcasi ... neyse ekimde cikcagi dogruda tarih bellisizdi demeki belistirilmis süper ozaman hadi HAYIRLISI ISOM BAS GAZA BEKLIyOruz

4İSMAİL YK 9 MEVSİM 9 EKİMDE ÇIKIYOR Empty Geri: İSMAİL YK 9 MEVSİM 9 EKİMDE ÇIKIYOR Çarş. 22 Tem. 2009 - 13:37

burak.yk

burak.yk
BanLı Üye
BanLı Üye

valla albüm hazır fatih ve ismail de her tarafta söylüyorlar yani

5İSMAİL YK 9 MEVSİM 9 EKİMDE ÇIKIYOR Empty Geri: İSMAİL YK 9 MEVSİM 9 EKİMDE ÇIKIYOR Çarş. 22 Tem. 2009 - 13:41

sibel-1990

sibel-1990
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

haber icin tesekkurler

6İSMAİL YK 9 MEVSİM 9 EKİMDE ÇIKIYOR Empty Geri: İSMAİL YK 9 MEVSİM 9 EKİMDE ÇIKIYOR Çarş. 22 Tem. 2009 - 14:21

**MELODİ YK**

**MELODİ YK**
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

offfff ya daha çok var ama olsun ben beklerim

haber için teşekkürler

7İSMAİL YK 9 MEVSİM 9 EKİMDE ÇIKIYOR Empty Geri: İSMAİL YK 9 MEVSİM 9 EKİMDE ÇIKIYOR Çarş. 22 Tem. 2009 - 14:26

burak.yk

burak.yk
BanLı Üye
BanLı Üye

9 mevsimi ben dinledim çok süper değişik bir parça az kaldı biraz daha dayanmaya çalışın

8İSMAİL YK 9 MEVSİM 9 EKİMDE ÇIKIYOR Empty Geri: İSMAİL YK 9 MEVSİM 9 EKİMDE ÇIKIYOR Çarş. 22 Tem. 2009 - 15:18

zeynosh-yk

zeynosh-yk
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

haber icin cok tesekkurler, daha cok var ama beklicez mecburen

9İSMAİL YK 9 MEVSİM 9 EKİMDE ÇIKIYOR Empty Geri: İSMAİL YK 9 MEVSİM 9 EKİMDE ÇIKIYOR Çarş. 22 Tem. 2009 - 15:24

ykkolık burcu

ykkolık burcu
Süper YK'Cı

sabırsızlıkla bekliyorum keşke 9 ay da cıksaydı albüm adı 9 mevsim dokuzuncu ayın dokuzunda cıksaydı ama aşkım herşeyin iyisini bilir dans

10İSMAİL YK 9 MEVSİM 9 EKİMDE ÇIKIYOR Empty Geri: İSMAİL YK 9 MEVSİM 9 EKİMDE ÇIKIYOR Çarş. 22 Tem. 2009 - 15:35

merym

merym
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

bi an önce gel 9 mevsim

En son merym tarafından Çarş. 22 Tem. 2009 - 16:45 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

11İSMAİL YK 9 MEVSİM 9 EKİMDE ÇIKIYOR Empty Geri: İSMAİL YK 9 MEVSİM 9 EKİMDE ÇIKIYOR Çarş. 22 Tem. 2009 - 16:13

ismail_yk_manyağı

ismail_yk_manyağı
İyİ YK'Cı

sabırsızlıkla bekliyoruzzzz...

12İSMAİL YK 9 MEVSİM 9 EKİMDE ÇIKIYOR Empty Geri: İSMAİL YK 9 MEVSİM 9 EKİMDE ÇIKIYOR Çarş. 22 Tem. 2009 - 16:31

( sivaslı_yarim )

( sivaslı_yarim )
Süper YK'Cı

1 yıldır dayanıyoruz zaten bır kaç ayın lafı mı olur

13İSMAİL YK 9 MEVSİM 9 EKİMDE ÇIKIYOR Empty Geri: İSMAİL YK 9 MEVSİM 9 EKİMDE ÇIKIYOR Çarş. 22 Tem. 2009 - 16:55

AŞKIMYK

AŞKIMYK
Board Muhtarı
Board Muhtarı

saol haber için ama madem dinledin kanıtla bizede sözlerini yaz biliorum yazamam diceksin ama en azından nakaratını yaz

http://www.1ismailyk1esrayk.tr.gg

14İSMAİL YK 9 MEVSİM 9 EKİMDE ÇIKIYOR Empty Geri: İSMAİL YK 9 MEVSİM 9 EKİMDE ÇIKIYOR Çarş. 22 Tem. 2009 - 17:08

ceren yk

ceren yk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

ohhhhhhhhhh beeee sonunda eminim bomba gibi bi çıkış yapacak

15İSMAİL YK 9 MEVSİM 9 EKİMDE ÇIKIYOR Empty Geri: İSMAİL YK 9 MEVSİM 9 EKİMDE ÇIKIYOR Çarş. 22 Tem. 2009 - 17:59

edayk

edayk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

off ya hemen ekim olsun

http://www.ismailykfanboard.net

16İSMAİL YK 9 MEVSİM 9 EKİMDE ÇIKIYOR Empty Geri: İSMAİL YK 9 MEVSİM 9 EKİMDE ÇIKIYOR Çarş. 22 Tem. 2009 - 18:18

İYK@EYLEM

İYK@EYLEM
Gelişmiş YK'Cı

Aman bir an evvel çıksın da şu albüm sabır fele kalmadı bende..çok özledim keratayı ya ddd

burak.yk

burak.yk
BanLı Üye
BanLı Üye

albümü bekleyeceksiniz dinlemem bile yasaktı ismail yk yı zar zor ikna ettimde dinledim yani birde sözler aklımda değil. ah cd yi bana verse hergün dinlese ama kötü olur herkese dağıtırım dayanamam

By_MEcHuL

By_MEcHuL
Yeni Yk'Cı

tesekkurler haber ıcın..

şeymayk_61

şeymayk_61
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

kaynak neden belirtmemişsinn???

burak.yk

burak.yk
BanLı Üye
BanLı Üye

FATİH AKSOYLU-İSMAİL YK VE EN BAŞTA AVRUPA MÜZİK

ARKADAŞLAR EKİMİN İLK HAFTASI ÇIKIYOR ALBÜM 9 EKİMDEN ÖNCEDE ÇIKABİLİRMİŞ YANİ

ŞU ANDA FATİH AKSOYLU SÖYLEDİ

seyma-f

seyma-f
Gelişmiş YK'Cı

hadi bakalım 9 gözle 9mevsimi bekliyorum... Gülümseme

22İSMAİL YK 9 MEVSİM 9 EKİMDE ÇIKIYOR Empty Geri: İSMAİL YK 9 MEVSİM 9 EKİMDE ÇIKIYOR Çarş. 29 Tem. 2009 - 9:42

--KüBrA YK--

--KüBrA YK--
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

9 Mevsimm gel artıkkkk (:

23İSMAİL YK 9 MEVSİM 9 EKİMDE ÇIKIYOR Empty Geri: İSMAİL YK 9 MEVSİM 9 EKİMDE ÇIKIYOR Çarş. 29 Tem. 2009 - 9:57

-Seda YK-

-Seda YK-
Board Muhtarı
Board Muhtarı

Haber İçin Teşekkürler Burak Gülümseme BaşLık KuraLLarına Dikkat Edersen Sevinirim Gülümseme

http://www.ismailykfanboard.net

24İSMAİL YK 9 MEVSİM 9 EKİMDE ÇIKIYOR Empty Geri: İSMAİL YK 9 MEVSİM 9 EKİMDE ÇIKIYOR Çarş. 29 Tem. 2009 - 12:42

ceren yk

ceren yk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

süper

25İSMAİL YK 9 MEVSİM 9 EKİMDE ÇIKIYOR Empty Geri: İSMAİL YK 9 MEVSİM 9 EKİMDE ÇIKIYOR Çarş. 29 Tem. 2009 - 16:02

HİLAL_YK52

HİLAL_YK52
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

hayırlısı ile şu albüm bi çıksa

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 2 sayfası]

Sayfaya git : 1, 2  Sonraki