qüLßahar abLa Özür DiLerim !! Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

qüLßahar abLa Özür DiLerim !! Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

qüLßahar abLa Özür DiLerim !!

5 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1qüLßahar abLa Özür DiLerim !! Empty qüLßahar abLa Özür DiLerim !! Çarş. 22 Tem. 2009 - 10:38

cadı_kız

cadı_kız
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

senden Ço0o0o0ooK Özür DiLerim Msn De Kawqa Etmemeliydim seninLe
BüyükLük Sende KaLsın AFFET Beni
Sen Bnm AbLamsın SayqısızLık ettim qitme Ne OLur

http://www.ismailyktv.com tüm ykcıLarın ok

2qüLßahar abLa Özür DiLerim !! Empty Geri: qüLßahar abLa Özür DiLerim !! Çarş. 22 Tem. 2009 - 10:48

asi yk

asi yk
BanLı Üye
BanLı Üye

canım ben sana küs değildimki sadece kızgındım bidaha böyle şeyler söyleme büyüklerine karşı saygı duyasınki sevgi göresin oky anladın afettim canım seni ama özcan tarık sezer cok üzdü beni onları afetmem kolay olmayacak seni affetim canım

3qüLßahar abLa Özür DiLerim !! Empty Geri: qüLßahar abLa Özür DiLerim !! Çarş. 22 Tem. 2009 - 10:50

cadı_kız

cadı_kız
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

gülbahar yk demiş ki:canım ben sana küs değildimki sadece kızgındım bidaha böyle şeyler söyleme büyüklerine karşı saygı duyasınki sevgi göresin oky anladın afettim canım seni ama özcan tarık sezer cok üzdü beni onları afetmem kolay olmayacak seni affetim canım
Tmm Canım AbLam teşekkürLer

http://www.ismailyktv.com tüm ykcıLarın ok

4qüLßahar abLa Özür DiLerim !! Empty Geri: qüLßahar abLa Özür DiLerim !! Paz 26 Tem. 2009 - 4:45

özcan_34

özcan_34
BanLı Üye
BanLı Üye

Affetme gülbahr seni sildim zaten arkadaşlıktan affetmessi gereken birisi varsa o benim ama bu asla söz konusu degildir

5qüLßahar abLa Özür DiLerim !! Empty Geri: qüLßahar abLa Özür DiLerim !! Paz 26 Tem. 2009 - 7:51

şUlee

BanLı Üye
BanLı Üye

özcan_34 demiş ki:Affetme gülbahr seni sildim zaten arkadaşlıktan affetmessi gereken birisi varsa o benim ama bu asla söz konusu degildir

Ya Özcan Abi neden kavga ettiniz bilmiyorum ama siz çok ıyı arkadaşsınız bundan emınım:) hadi bence ikinizde birbirinizden özür dileyıp ve barışın benım hatrım için.... sheqer

6qüLßahar abLa Özür DiLerim !! Empty Geri: qüLßahar abLa Özür DiLerim !! Ptsi 27 Tem. 2009 - 11:12

yeşilli

yeşilli
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

ya noluyu be offf kavga etmeyin kimsede gitmesin lütfen

7qüLßahar abLa Özür DiLerim !! Empty Geri: qüLßahar abLa Özür DiLerim !! Cuma 31 Tem. 2009 - 23:29

asi yk

asi yk
BanLı Üye
BanLı Üye

özcan_34 demiş ki:Affetme gülbahr seni sildim zaten arkadaşlıktan affetmessi gereken birisi varsa o benim ama bu asla söz konusu degildir
özcan bu denizle benim aramda olan bişe sanane seni ilgilendirecek bi durum yok pfff

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-