Karşılıksız Aşk Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Karşılıksız Aşk Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Karşılıksız Aşk

2 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Karşılıksız Aşk Empty Karşılıksız Aşk Salı 21 Tem. 2009 - 23:38

[- Melankolik -]

[- Melankolik -]
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

başımdan geçen güzel bir olayı paylaşmak istiyorum..o dolmuşcuydu .adını bilmiyorum ama bizim oturdugumuz semtte dolmuşçuluk yapıyordu.günlerden 1 nisandı .onun dolmuşuna binmiştim hiç yer olmadığı için şöför koltugunun yerine oturmak mecburiyetinde kalmıştım yanımdaydı o icimde fırtınalar kopuyordu .onu cok seviyordum.oda bana ilgiisini göstermeye çalışıyor gibiydi.müşteriler indikçe arka tarafa bakıyordum boş yer için göz göze geliyorduk küçük bir tebessümle ben arka taraf gectim aynadan gözleriin alamıyordu benim canım o asla vazgeçemem ondan dolmuşta ikimiz kaldık konuşcak gibi oluyordu ama çekiniyordu ben ineceğim zaman son defa baktım bitaneme 1 aydır on göremiyorum ve cok özledim ama onu sevdiğimi sölücem ilerde mutlu olmak için bir tarafın adım atması gerekiyor o adımıda ben atıcam ilerde pişman olmamak için...

alıntıdır [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

En son ykcı_rizeli tarafından Çarş. 16 Eyl. 2009 - 18:47 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

http://www.melankolikdamlalar.tk

2Karşılıksız Aşk Empty Geri: Karşılıksız Aşk Çarş. 22 Tem. 2009 - 15:03

seher_ykk

seher_ykk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

ay canım benim bncede söyle
söyleme söyleme midene oturur bak haha

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-