Kıvırcık Ali’den sonra İsmail YK sahne aldı. Malatyalıların büyük coşkusu ve yoğun ilgisi altında şarkılarını seslendiren İsmail YK., gençlere şarkı söyletti, halay çektirdi, dans ettirdi ve çocuklarla sahnede dans etti. Sahnedeki performansıyla hayranlarını coşturan İsmail YK., "Hayranlık çok güzel bir şey ben burada övünmüyorum. Her insan sanatçı dahi olsa aynıdır. Hayranlık çok güzel bir duygu. Ben hayranlığın ne olduğunu tahmin ediyordum ama şimdi daha çok anladım. Ben de Orhan Gencebay ve Michael
Jackson’un hayranıyım. Michael Jackson’ı kaybettikten sonra hayranlığın ne demek olduğunu daha çok öğrendim ve bu yüzden sizleri daha çok seviyorum. Ben onun hayranı olduğum için ölümüne gerçekten çok üzüldüm. Benimle onun arasında dağlar kadar fark var. Hayranlık her zaman aynıdır" diye konuştu.
Jackson’un hayranıyım. Michael Jackson’ı kaybettikten sonra hayranlığın ne demek olduğunu daha çok öğrendim ve bu yüzden sizleri daha çok seviyorum. Ben onun hayranı olduğum için ölümüne gerçekten çok üzüldüm. Benimle onun arasında dağlar kadar fark var. Hayranlık her zaman aynıdır" diye konuştu.