Malatyadan İzlenimler Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Malatyadan İzlenimler Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Malatyadan İzlenimler

+6
betül yurtseven
İsMaİl Yk MiChAeL JaCkSoN
damla_yk
suskun *
merym
meliscan
10 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Malatyadan İzlenimler Empty Malatyadan İzlenimler Paz 19 Tem. 2009 - 11:02

meliscan

meliscan
İyİ YK'Cı

Kıvırcık Ali’den sonra İsmail YK sahne aldı. Malatyalıların büyük coşkusu ve yoğun ilgisi altında şarkılarını seslendiren İsmail YK., gençlere şarkı söyletti, halay çektirdi, dans ettirdi ve çocuklarla sahnede dans etti. Sahnedeki performansıyla hayranlarını coşturan İsmail YK., "Hayranlık çok güzel bir şey ben burada övünmüyorum. Her insan sanatçı dahi olsa aynıdır. Hayranlık çok güzel bir duygu. Ben hayranlığın ne olduğunu tahmin ediyordum ama şimdi daha çok anladım. Ben de Orhan Gencebay ve Michael

Jackson’un hayranıyım. Michael Jackson’ı kaybettikten sonra hayranlığın ne demek olduğunu daha çok öğrendim ve bu yüzden sizleri daha çok seviyorum. Ben onun hayranı olduğum için ölümüne gerçekten çok üzüldüm. Benimle onun arasında dağlar kadar fark var. Hayranlık her zaman aynıdır" diye konuştu.

2Malatyadan İzlenimler Empty Geri: Malatyadan İzlenimler Paz 19 Tem. 2009 - 11:16

merym

merym
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

ayy ne güsel yha keşşke orda olabilseyim isom seni çok seviyiorum...
haber için saol meliscan..

3Malatyadan İzlenimler Empty Geri: Malatyadan İzlenimler Paz 19 Tem. 2009 - 11:21

suskun *

suskun *
Süper YK'Cı

canım ya çok tatlı konuşmuş sheqer

4Malatyadan İzlenimler Empty Geri: Malatyadan İzlenimler Paz 19 Tem. 2009 - 11:23

damla_yk

damla_yk
Gelişmiş YK'Cı

ewT ya sper bi gndü..fuarda malatyalıları en çk coşturan gün oldu,,onun günü, bizim günümüz..seni çk seviyoruz..yine geL isom...

5Malatyadan İzlenimler Empty Geri: Malatyadan İzlenimler Paz 19 Tem. 2009 - 14:42

Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

ay çok güzel
ya
ne güzel
tşk ederim

6Malatyadan İzlenimler Empty Geri: Malatyadan İzlenimler Paz 19 Tem. 2009 - 16:36

betül yurtseven

betül yurtseven
Board Muhtarı
Board Muhtarı

Ohh ne güzel yaa, keşke bende orda olsaydım...
Teşekkürler...

7Malatyadan İzlenimler Empty Geri: Malatyadan İzlenimler Paz 19 Tem. 2009 - 16:46

HİLAL_YK52

HİLAL_YK52
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

sağol

8Malatyadan İzlenimler Empty Geri: Malatyadan İzlenimler Paz 19 Tem. 2009 - 20:34

seyma-f

seyma-f
Gelişmiş YK'Cı

ayyy evet... yaa benim bulunduğum bölgede bitek benden ses çıkıodu yaa ddd

9Malatyadan İzlenimler Empty Geri: Malatyadan İzlenimler Paz 19 Tem. 2009 - 21:02

Beray_İsmail_YK

Özel YK'cı
Özel YK'cı

Teşekkürler

http://www.ismailyktv.ile.biz

10Malatyadan İzlenimler Empty Geri: Malatyadan İzlenimler Ptsi 20 Tem. 2009 - 10:48

**MELODİ YK**

**MELODİ YK**
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

amun canuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmm

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]