İsmail YK 'nın Yıllar Önceki Aşkı Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

İsmail YK 'nın Yıllar Önceki Aşkı Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

İsmail YK 'nın Yıllar Önceki Aşkı

+5
İSMAİLYKOZLEMYK
MÜMİNE YK
bas_gaza
**korkusuz_61**
betül yurtseven
9 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1İsmail YK 'nın Yıllar Önceki Aşkı Empty İsmail YK 'nın Yıllar Önceki Aşkı Çarş. 25 Haz. 2008 - 14:21

betül yurtseven

betül yurtseven
Board Muhtarı
Board Muhtarı

AŞK DEDİĞİNİZ ŞEY EN UMULMADIK ZAMANLARDA ÇIKIVERİR İNSANIN KARŞISINA. 13 YAŞINDAKİ O TUTKULU HALİMDEN SNRA BİR DAHA ASLA SEVEMEM DİYORDUM AMA OLDU BİLE! O DA BNM GİBİ GURBETÇİYDİ. YEMYEŞİL GÖZLERİ KUMRAL SAÇLARI VARDI. ÇERKEZDİ.GÜLDÜĞÜNDE YÜZÜNDE GÜLLER AÇAR, KAHKAHA ATTIĞINDA SANKİ DÜNYANIN DÖNÜŞÜ HIZLANIRDI. AMA NE VAR Kİ ÇOK HEYECANLIYDIM VE ONA KARŞI SÜREKLİ HATA YAPIYORDUM. BELKİ DE MÜZİSYEN OLDUĞUM İÇİN ETRAFIMDA SÜREKLİ DOLAŞAN KIZLAR OLDUĞUNDAN ONA GÜVEN VEREMEDİM. O DA AŞKTA ÇOK ACEMİYDİ BEN DE. DAHA SNRA BANA " UNUT BENİ, HERŞEYİMİZ BURADA BİTSİN" GİBİ SÖZLER SÖYLEDİ. BU OLAY BEN ÇOK YARALADI. BEN DE AKLIMDA KALANLARI TOPLAYIP NERDESİN ADLI ŞARKIMI YAPTIM.
BU ŞARKIYI HER DİNLEDİĞİMDE YEŞİL GÖZLÜ ÇERKEZ SEVGİLİM AKLIMA GELİR, TÜYLERİM ÜRPERİR. ACB O BU ŞARKIYI HİÇ DİNLEMİŞ MİDİR? KİMBİLİR. ŞU AN NERDE OLDUĞUNU BİLMEK İSTERİM. MUTLULUK, SAĞLIK HABERİNİ ALMAK İSTERİM. UMARIM MUTLUDUR VE İSTEDİĞİ HAYATI YAŞIYORDUR.

2İsmail YK 'nın Yıllar Önceki Aşkı Empty Geri: İsmail YK 'nın Yıllar Önceki Aşkı Çarş. 25 Haz. 2008 - 15:33

**korkusuz_61**

**korkusuz_61**
İyİ YK'Cı

cnm yaa.... unutamamış onu demekki hala geri dönsün istiyor yanii ... paylaşımın için tşk

3İsmail YK 'nın Yıllar Önceki Aşkı Empty Geri: İsmail YK 'nın Yıllar Önceki Aşkı Perş. 26 Haz. 2008 - 10:14

bas_gaza

bas_gaza
Süper YK'Cı

bende yaşil gözlüyüm isom sen gel bana napcan onu boşer:)

MÜMİNE YK

MÜMİNE YK
Kral Üye
Kral Üye

ah canımın aşk acısına bak
çok etkilenmiş belli
ama yinede onun mutlu olmasını istiyor bu da ismail farkı işte
haber için saol canım

http://www.ismailykfanboard.net

İSMAİLYKOZLEMYK

İSMAİLYKOZLEMYK
BanLı Üye
BanLı Üye

sağol nm emeğine sağlık kıyamam ben iso abime yaf:(

mekflay_ferdi

mekflay_ferdi
İyİ YK'Cı

recep ivedik gibi oda çocukuluk aşkını arıyor ama helal olsun yk m a hiç bıkmamış gerçek aşk budur

canimyk

canimyk
BanLı Üye
BanLı Üye

ay cnm benim yaaaa biricim ykm benim sana kiyamam ben ya
sen mutlulu coktan hakediyorsun cnm
bende sana asigim bunu sakin unutma aglama
paylasim icin tskler

GüL YK

GüL YK
Board Muhtarı
Board Muhtarı

canım ismailim benim kıyamam sana bak bende sana aşığım acı çekiyorum ve bir o kadar da mutluyum ne olur duy beni bana gelmen için nelerimi feda edebileceğimi bir duysan ahhhh ahhhh bak yine ağlayacam şimdiiii aglama aglama

yeşil_gözlü_ykcı

yeşil_gözlü_ykcı
İyİ YK'Cı

bnce o kısaptalmış ismail i hayranları belki bir belki iki kes görecek ama ismail hep sevgilisinin olcak senin biri nasıl terkedilir hala aklım almıor ayrıca bnde yeşil gözlüüüm Kırp

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-