Oruç Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Oruç Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Oruç

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Oruç Empty Oruç C.tesi 11 Tem. 2009 - 11:59

şUlee

BanLı Üye
BanLı Üye

Ataist bir adam bir gün ormanda geziyor ve etrafındaki güzelliklere bakıyormuş ‘Evrim ne güzellikler yaratıyor!diye düşünüp mest oluyormuş birden arkasında kocaman bir ayı belirmiş ve onu kovalamaya başlamış..Adam bütün gücüyle kaçıyormuş ama her arkasına bakışında ayının olduğunu farkediyormuş..Dakikalarca süren bir kaçışın sonunda adamın ayağı yerdeki bir dala takılmış, ayı adamın üzerine atlamış, pençesini kaldırmış, Tam vurmaya hazırlanırken adam “ALLAHIM! diye
bağırmış..bir anda zaman durmuş ayı donmuş, ormandaki nehir bile akmaz olmuş bir anda orman karramış ve gökyüzünden bir ışık hüzmesi
adamın üzerine parlamış..Çok derinden gelen ilahi bir ses adama; “Yıllarca bana inanmadın,yaratılışı kozmik bir kazaya bağladın, sana bu durumda yardım etmemi mi istiyorsun? Seni sevgili bir kulum mu saymalıyım?”demiş..Adam untanç içinde: Biliyorum bunca yıldan sonra
dindar biri olmayı istemem haksızlık, ama belki AYIYI DİNDAR yapabilirmisin.” demiş..SES: peki ” diye karşılık vermiş ve ışık kaybolmuş.Nehir tekrakmaya baslamış herşey eski haline dönmüş..Ayı
pençesini indirmiş, iki pençesinide göge doğru çevirmiş, ve konuşmaya
başlamış; “ALLAHIM,senin rızkınla orucumu açıyorum, Hamdolsun
bana verdiğin nimetlere…Gülümseme))

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-