İsmail YK İle Konuştum... - Sayfa 2 Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

İsmail YK İle Konuştum... - Sayfa 2 Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

İsmail YK İle Konuştum...

+37
ismail yk hayranı
şUlee
şeymayk_61
SELDA_YK
sivaslı_yaren
sensiz
αуşєgü
ceren yk
--KüBrA YK--
yar gitmee
HİLAL_YK52
24
yksu
naciye_yk
( sivaslı_yarim )
canimyk
yk_bahar
seher_ykk
ismail_yk_manyağı
Beray_İsmail_YK
merve--yk
ismail yknın komşusu
merym
zeynosh-yk
musti_61
betül yurtseven
[- Melankolik -]
aysenur yurtseven
güllü
**MELODİ YK**
BiRGüL_YK54
suskun *
AŞKIMYK
cobrax18
sibel-1990
meliscan
DENİZZ
41 posters

Sayfaya git : Önceki  1, 2

Aşağa gitmek  Mesaj [2 sayfadaki 2 sayfası]

26İsmail YK İle Konuştum... - Sayfa 2 Empty Geri: İsmail YK İle Konuştum... Ptsi 6 Tem. 2009 - 21:53

DENİZZ

DENİZZ
BanLı Üye
BanLı Üye

çok tşkr arkadaşlar inşl. hepiniz konuşursunuz emınım konuşcakısnız çok tatlıydı ya hala unutamadım etkısındeyım ddd

http://www.ismailykfanboard.net

27İsmail YK İle Konuştum... - Sayfa 2 Empty Geri: İsmail YK İle Konuştum... Salı 7 Tem. 2009 - 5:24

( sivaslı_yarim )

( sivaslı_yarim )
Süper YK'Cı

aleyküm selam album hakkında bısey soylemedımı ya

28İsmail YK İle Konuştum... - Sayfa 2 Empty Geri: İsmail YK İle Konuştum... Salı 7 Tem. 2009 - 6:49

naciye_yk

naciye_yk
Gelişmiş YK'Cı

a.s canım sağol paylaşım için

29İsmail YK İle Konuştum... - Sayfa 2 Empty Geri: İsmail YK İle Konuştum... Salı 7 Tem. 2009 - 9:40

yksu

yksu
İyİ YK'Cı

ay nolur yalvarırım numarasını verin nolur elinizi ayağınızı öpim

30İsmail YK İle Konuştum... - Sayfa 2 Empty Geri: İsmail YK İle Konuştum... Salı 7 Tem. 2009 - 10:43

24

24
İyİ YK'Cı

keşke bn de konuşabilsm ahhh ahhh

31İsmail YK İle Konuştum... - Sayfa 2 Empty Geri: İsmail YK İle Konuştum... Salı 7 Tem. 2009 - 11:07

HİLAL_YK52

HİLAL_YK52
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

çk şanslısın

32İsmail YK İle Konuştum... - Sayfa 2 Empty Geri: İsmail YK İle Konuştum... Salı 7 Tem. 2009 - 11:23

yar gitmee

yar gitmee
İyİ YK'Cı

ne güsel yha tskler cnm saol

33İsmail YK İle Konuştum... - Sayfa 2 Empty Geri: İsmail YK İle Konuştum... Salı 7 Tem. 2009 - 13:38

--KüBrA YK--

--KüBrA YK--
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Aleyküm selam ! Bende konuşabildiğine sevindim canım.İnşallah bigün bizede nasip olur ! aglama

34İsmail YK İle Konuştum... - Sayfa 2 Empty Geri: İsmail YK İle Konuştum... Çarş. 8 Tem. 2009 - 9:51

ceren yk

ceren yk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

a.s

35İsmail YK İle Konuştum... - Sayfa 2 Empty Geri: İsmail YK İle Konuştum... Çarş. 8 Tem. 2009 - 19:17

αуşєgü

αуşєgü
Yeni Yk'Cı

yha arkaşlar boludada konseri war ama nerde oldugunu
bilmiorum eyer orda oturun bilen biri warsa sölerse sewinirm lüffn

36İsmail YK İle Konuştum... - Sayfa 2 Empty Geri: İsmail YK İle Konuştum... Çarş. 8 Tem. 2009 - 19:54

sibel-1990

sibel-1990
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

--KüBrA YK-- demiş ki:Aleyküm selam ! Bende konuşabildiğine sevindim canım.İnşallah bigün bizede nasip olur ! aglama

insallah

37İsmail YK İle Konuştum... - Sayfa 2 Empty Geri: İsmail YK İle Konuştum... Perş. 9 Tem. 2009 - 7:20

sensiz

sensiz
Yeni Yk'Cı

evet ya ne mutlu sana ne diyim darısı bizim başımıza yaaaaa

38İsmail YK İle Konuştum... - Sayfa 2 Empty Geri: İsmail YK İle Konuştum... Cuma 10 Tem. 2009 - 10:26

sivaslı_yaren

sivaslı_yaren
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

a.s canım bizide unutmadın için tskürler

39İsmail YK İle Konuştum... - Sayfa 2 Empty Geri: İsmail YK İle Konuştum... Cuma 10 Tem. 2009 - 10:31

SELDA_YK

SELDA_YK
Yeni Yk'Cı

Bende konuştum Gülümseme süperdi yaaa canım beniiimm sesine kurban olduğum ddd

40İsmail YK İle Konuştum... - Sayfa 2 Empty Geri: İsmail YK İle Konuştum... Ptsi 13 Tem. 2009 - 11:47

şeymayk_61

şeymayk_61
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

ahh ahh bende aradım ama ulaşamadımm aglama nasip olur inş bir gün

41İsmail YK İle Konuştum... - Sayfa 2 Empty Geri: İsmail YK İle Konuştum... Ptsi 13 Tem. 2009 - 12:49

şUlee

BanLı Üye
BanLı Üye

ya çok sevındım alykumselam ya denızcım nasıl konuştun teldemı çok merak ettım ona çok aşık olduğumuzu hep yanında olduğumuzu söylermısın....aglama

42İsmail YK İle Konuştum... - Sayfa 2 Empty Geri: İsmail YK İle Konuştum... Perş. 16 Tem. 2009 - 14:22

ismail yk hayranı

ismail yk hayranı
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

senin adına çok sevindim cnm inş birgün bizede nasip olur

43İsmail YK İle Konuştum... - Sayfa 2 Empty Geri: İsmail YK İle Konuştum... Paz 19 Tem. 2009 - 16:47

böCükk

böCükk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

hain denizz insan bizi de caqirir yanina arka planda tezahurat yapardik haha
bi daaki sefere böcükün slmi var de bura qelsin roportaj yapazam kendisiyle sizin adiniza haha Annadın

44İsmail YK İle Konuştum... - Sayfa 2 Empty Geri: İsmail YK İle Konuştum... Salı 21 Tem. 2009 - 14:30

zırzop

zırzop
Yeni Yk'Cı

ne war bunda ya ben kaçkere konuştum

45İsmail YK İle Konuştum... - Sayfa 2 Empty Geri: İsmail YK İle Konuştum... Salı 21 Tem. 2009 - 15:43

canım24

canım24
Yeni Yk'Cı

a.s

46İsmail YK İle Konuştum... - Sayfa 2 Empty Geri: İsmail YK İle Konuştum... Perş. 23 Tem. 2009 - 12:12

burak.yk

burak.yk
BanLı Üye
BanLı Üye

sonu 24mi bitiyor numarası yk nın komsusu çünkü yk nın numarası buydu en son

Sayfa başına dön  Mesaj [2 sayfadaki 2 sayfası]

Sayfaya git : Önceki  1, 2

Similar topics

-