ResiM Nazar Deydiqi İçiN KaLdırıLmıştır Meraq edenler msn ye qeLsin ii forumLar BB
En son cadı_kız tarafından Salı 14 Tem. 2009 - 13:37 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
En son cadı_kız tarafından Salı 14 Tem. 2009 - 13:37 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
gülbahar yk demiş ki:kız yerim seni ben
yerim seni ben ciğ ciğcadı_kız demiş ki:gülbahar yk demiş ki:kız yerim seni benqeL Ye DeRmişim
gülbahar yk demiş ki:yerim seni ben ciğ ciğcadı_kız demiş ki:gülbahar yk demiş ki:kız yerim seni benqeL Ye DeRmişim
YK-Berfin-YK demiş ki:çok şekersin
olur pişiryimde yiyim senicadı_kız demiş ki:gülbahar yk demiş ki:yerim seni ben ciğ ciğcadı_kız demiş ki:gülbahar yk demiş ki:kız yerim seni benqeL Ye DeRmişimyoq sen beni çiq çiq yeme pişirde ye
gülbahar yk demiş ki:olur pişiryimde yiyim senicadı_kız demiş ki:gülbahar yk demiş ki:yerim seni ben ciğ ciğcadı_kız demiş ki:gülbahar yk demiş ki:kız yerim seni benqeL Ye DeRmişimyoq sen beni çiq çiq yeme pişirde ye
böCükk demiş ki:payLasim icin tesekürLer deniz yiLdizim aLLah svdikLerine baqisLasin
özcan_34 demiş ki:şekerim sen ne kadar güzelsin bakim yerim seni ben he gelirken çay getir bana bide sen gel içine seni atam içem
delimisin la Noluo ??özcan_34 demiş ki:şekerim sen ne kadar güzelsin bakim yerim seni ben he gelirken çay getir bana bide sen gel içine seni atam içem
aynenözcan_34 demiş ki:şekerim sen ne kadar güzelsin bakim yerim seni ben he gelirken çay getir bana bide sen gel içine seni atam içem
Similar topics