Babama.... Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Babama.... Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Babama....

3 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Babama.... Empty Babama.... Perş. 2 Tem. 2009 - 22:44

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

Babama

BEN GEÇ KAlMADIM[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] YA SEN...
Sevgi dolu [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ancak sevginin yürekte saklandığı bir ailede yetişmişti genç kız.
Sevginin dile vurulması gerektiğini düşünmemişti hiç...

Seviyorum demeye ihtiyacı var mıydı ?

Babası zaten biliyordu[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]minik kızının kendini sevdigini.
Kendisi de duymamıstı hic babasından
Sevgisi hep icindeydi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] hareketlerindeydi ama dilde degil. []Bunun eksikligini duydugunda ise çok gec kalmıstı
Utanıyordu artık. İnsan babasına seni seviyorum diyemezdi.

SENİ SEVİYORUM ;bu aileden olmayan birine [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
belki de hakmeteyen birine kolayca soylenebilirdi ama insanın babasına soylemesi utanılacak birsey diye dusunuyordu.
Utanıyordu ; ah bir kere deseydi babasına [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]gerisi gelecekti biliyorduSeni seviyorum dedikleri tek tek yok olmustu hayatından.
Haketmemislerdi bu sevgiyi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]hatta seni seviyorum kelimesini
]Anlamı bile basitlesmisti bu kelimenin .
Oysa hep yanında olan canı gibi sevdigi babasına soyleyememisti.

Sırf soyleyememek degildi hırsı.
Dokunamıyordu babasına[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sarılamıyordu.
Sadece bir kere elini tutmustu babası.
Cok acı cekiyordu genç kız[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ufak bir operasyon sırasında babasını yanında istemisti
Elini tutmustu babası[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]sıkıca
Sanki eli kuvveti olmustu kızın
Acısını hafifletmisti... Bir kez tutmustu elini...

Her gece dua etti genc kız; _
Tanrım babamın elini tutmam icin[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ona sevgimi haykırmam icin yardım et
Onun kolunda[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]gururla yurumek istiyorum.
Kimi zaman unuttuguda oluyordu bu duayı ama Tanrı biliyordu[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
ve bir fırsat yaratacaktı onun için.
Buna emindi...
Ve bir gece babasının hastalanmasına sahit oldu genc kız.
Birden bire degil yavas yavas hastalanmasının her anını gordu.
Babasının kolunun uyustugunu farketti once[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]hastaneye goturene kadar
yavas yavas gelen felcin her dakikasına sahit oldu.
Hıckırarak aglarken[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]babasının koluna girdigini ve onun elini tuttugunu hatırlıyordu...

Hastaneyi inletircesine aglamaları engellememisti felci.
Neden Tanrım [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]neden simdi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]neden boyle bir zamanda ?
Haykırıslarını duyanlar ettigi duayı bilemezlerdi ki...
Gunler boyu aglamaları dinmedi.
Seni seviyorum demesini duymadı babası belki ama
Tanrı duymustu ve babasını genc kıza bagıslamıstı belli ki...
Bundan sonra babasına [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]hakeden kisiye soyledi genc kız sevdigini.
Utanmadan [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]gururla soyledi.

Babam bu duygularımı belki hic bilmedi .

Ama ben herkesten cok hakediyordum ona sevgimi söylemeyi.

Ve en cok O hakediyordu benim sevgimi.

SENİ SEVİYORUM BABACIĞIM SONSUZA KADAR DA
YAlNIZ SENİ BU KADAR COK SEVECEGİM.

2Babama.... Empty Geri: Babama.... Cuma 3 Tem. 2009 - 9:43

şUlee

BanLı Üye
BanLı Üye

çok güzelmiş zeynom saol aşkum aglama aglama

3Babama.... Empty Geri: Babama.... Cuma 3 Tem. 2009 - 12:00

musti_61

musti_61
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

benimde babam trafik kazası geçirdiğinde hastaneye gitmiştim çok kötü görünüyodu yanında ağlamadım ama dışarı çıktığımda ağlamıştım aglama aglama ..ama şimdi bişeyi yok turp gibi iyleşti Gülümseme sağol yazı güzelde bi an eskilere döndüm..

4Babama.... Empty Geri: Babama.... Cuma 3 Tem. 2009 - 14:04

şUlee

BanLı Üye
BanLı Üye

[quote="musti_61"]benimde babam trafik kazası geçirdiğinde hastaneye gitmiştim çok kötü görünüyodu yanında ağlamadım ama dışarı çıktığımda ağlamıştım aglama aglama ..ama şimdi bişeyi yok turp gibi iyleşti Gülümseme sağol yazı güzelde bi an eskilere döndüm..[/quote

geçmşler olsun o zaman mustı ve çok komıksın turp gibi dıyosun babana yaa allhımm haha hihi

5Babama.... Empty Geri: Babama.... Cuma 3 Tem. 2009 - 20:39

musti_61

musti_61
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

öle yalan mı Gülümseme ..olanı diom

6Babama.... Empty Geri: Babama.... Cuma 3 Tem. 2009 - 20:44

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

[quote="şUlee"]
musti_61 demiş ki:benimde babam trafik kazası geçirdiğinde hastaneye gitmiştim çok kötü görünüyodu yanında ağlamadım ama dışarı çıktığımda ağlamıştım aglama aglama ..ama şimdi bişeyi yok turp gibi iyleşti Gülümseme sağol yazı güzelde bi an eskilere döndüm..[/quote

geçmşler olsun o zaman mustı ve çok komıksın turp gibi dıyosun babana yaa allhımm haha hihi
rica ederim musti iLk oLarak ddd mustinin komikLigi yine iste sulem ddd

7Babama.... Empty Geri: Babama.... Cuma 3 Tem. 2009 - 20:44

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

şUlee demiş ki:çok güzelmiş zeynom saol aşkum aglama aglama
rica askum-.-

8Babama.... Empty Geri: Babama.... C.tesi 4 Tem. 2009 - 10:03

şUlee

BanLı Üye
BanLı Üye

[quote="Mavi_Kiyamet"]
şUlee demiş ki:
musti_61 demiş ki:benimde babam trafik kazası geçirdiğinde hastaneye gitmiştim çok kötü görünüyodu yanında ağlamadım ama dışarı çıktığımda ağlamıştım aglama aglama ..ama şimdi bişeyi yok turp gibi iyleşti Gülümseme sağol yazı güzelde bi an eskilere döndüm..[/quote

cıdden yaa haha hihi

9Babama.... Empty Geri: Babama.... C.tesi 4 Tem. 2009 - 10:37

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

[quote="şUlee"]
Mavi_Kiyamet demiş ki:
şUlee demiş ki:

cıdden yaa haha hihi
hehe haha ddd

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-

» Babama...
» Babama Mektup