Babama
BEN GEÇ KAlMADIM[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] YA SEN...
Sevgi dolu [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ancak sevginin yürekte saklandığı bir ailede yetişmişti genç kız.
Sevginin dile vurulması gerektiğini düşünmemişti hiç...
BEN GEÇ KAlMADIM[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] YA SEN...
Sevgi dolu [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ancak sevginin yürekte saklandığı bir ailede yetişmişti genç kız.
Sevginin dile vurulması gerektiğini düşünmemişti hiç...
Seviyorum demeye ihtiyacı var mıydı ?
Babası zaten biliyordu[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]minik kızının kendini sevdigini.
Kendisi de duymamıstı hic babasından
Sevgisi hep icindeydi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] hareketlerindeydi ama dilde degil. []Bunun eksikligini duydugunda ise çok gec kalmıstı
Utanıyordu artık. İnsan babasına seni seviyorum diyemezdi.
SENİ SEVİYORUM ;bu aileden olmayan birine [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
belki de hakmeteyen birine kolayca soylenebilirdi ama insanın babasına soylemesi utanılacak birsey diye dusunuyordu.
Utanıyordu ; ah bir kere deseydi babasına [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]gerisi gelecekti biliyorduSeni seviyorum dedikleri tek tek yok olmustu hayatından.
Haketmemislerdi bu sevgiyi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]hatta seni seviyorum kelimesini
]Anlamı bile basitlesmisti bu kelimenin .
Oysa hep yanında olan canı gibi sevdigi babasına soyleyememisti.
Sırf soyleyememek degildi hırsı.
Dokunamıyordu babasına[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sarılamıyordu.
Sadece bir kere elini tutmustu babası.
Cok acı cekiyordu genç kız[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ufak bir operasyon sırasında babasını yanında istemisti
Elini tutmustu babası[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]sıkıca
Sanki eli kuvveti olmustu kızın
Acısını hafifletmisti... Bir kez tutmustu elini...
Her gece dua etti genc kız; _
Tanrım babamın elini tutmam icin[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ona sevgimi haykırmam icin yardım et
Onun kolunda[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]gururla yurumek istiyorum.
Kimi zaman unuttuguda oluyordu bu duayı ama Tanrı biliyordu[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
ve bir fırsat yaratacaktı onun için.
Buna emindi...
Ve bir gece babasının hastalanmasına sahit oldu genc kız.
Birden bire degil yavas yavas hastalanmasının her anını gordu.
Babasının kolunun uyustugunu farketti once[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]hastaneye goturene kadar
yavas yavas gelen felcin her dakikasına sahit oldu.
Hıckırarak aglarken[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]babasının koluna girdigini ve onun elini tuttugunu hatırlıyordu...
Hastaneyi inletircesine aglamaları engellememisti felci.
Neden Tanrım [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]neden simdi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]neden boyle bir zamanda ?
Haykırıslarını duyanlar ettigi duayı bilemezlerdi ki...
Gunler boyu aglamaları dinmedi.
Seni seviyorum demesini duymadı babası belki ama
Tanrı duymustu ve babasını genc kıza bagıslamıstı belli ki...
Bundan sonra babasına [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]hakeden kisiye soyledi genc kız sevdigini.
Utanmadan [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]gururla soyledi.
Babam bu duygularımı belki hic bilmedi .
Ama ben herkesten cok hakediyordum ona sevgimi söylemeyi.
Ve en cok O hakediyordu benim sevgimi.
SENİ SEVİYORUM BABACIĞIM SONSUZA KADAR DA
YAlNIZ SENİ BU KADAR COK SEVECEGİM.