Bacınızın Dogum Günü   :D :D :D - Sayfa 2 Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Bacınızın Dogum Günü   :D :D :D - Sayfa 2 Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Bacınızın Dogum Günü :D :D :D

+13
asi yk
dilekyk
aysenur yurtseven
şUlee
musti_61
''İsMaiL CooL''
SoundTracK
Nickimi7kedi
betül yurtseven
canimyk
böCükk
[- Melankolik -]
**ŞeYmA**
17 posters

Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Aşağa gitmek  Mesaj [2 sayfadaki 3 sayfası]

26Bacınızın Dogum Günü   :D :D :D - Sayfa 2 Empty Geri: Bacınızın Dogum Günü :D :D :D Perş. 2 Tem. 2009 - 13:10

[- Melankolik -]

[- Melankolik -]
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

**ŞeYmA** demiş ki:
ykcı_rizeli demiş ki:[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

BACIM BUDA DOĞUM GÜNÜ PASTAN...BAK HALA 20 SİN 21 SAYMIYOM SENİ haha haha

1 SENDEN YIRTTIN YAŞLANMIYON BAK hihi

ayy saol bacım çoook gözel görünüyo Annadın Annadın haha dur kesemde arkilere dagıtak haha
dağıt bacım dağıt haha haha çok güzel görnyor gerçekten haha haha bişey değil bacım afiyet olsun party hihi

http://www.melankolikdamlalar.tk

27Bacınızın Dogum Günü   :D :D :D - Sayfa 2 Empty Geri: Bacınızın Dogum Günü :D :D :D Perş. 2 Tem. 2009 - 13:12

**ŞeYmA**

**ŞeYmA**
Board Muhtarı
Board Muhtarı

bacım sen tabakları çatalları getir chat bölümüne gel arkilere dagıtak haha mum koymayı unutma hee hihi

28Bacınızın Dogum Günü   :D :D :D - Sayfa 2 Empty Geri: Bacınızın Dogum Günü :D :D :D Perş. 2 Tem. 2009 - 13:14

[- Melankolik -]

[- Melankolik -]
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

**ŞeYmA** demiş ki:bacım sen tabakları çatalları getir chat bölümüne gel arkilere dagıtak haha mum koymayı unutma hee hihi
getiriyorum bacım yer açın chatte gelyom haha haha mum koyayımda 21 tane nereye sığacak hihi hihi hihi

http://www.melankolikdamlalar.tk

29Bacınızın Dogum Günü   :D :D :D - Sayfa 2 Empty Geri: Bacınızın Dogum Günü :D :D :D Perş. 2 Tem. 2009 - 13:16

**ŞeYmA**

**ŞeYmA**
Board Muhtarı
Board Muhtarı

ykcı_rizeli demiş ki:
**ŞeYmA** demiş ki:bacım sen tabakları çatalları getir chat bölümüne gel arkilere dagıtak haha mum koymayı unutma hee hihi
getiriyorum bacım yer açın chatte gelyom haha haha mum koyayımda 21 tane nereye sığacak hihi hihi hihi

olsun bacım sıgdıgı kadarıyla hihi hihi

30Bacınızın Dogum Günü   :D :D :D - Sayfa 2 Empty Geri: Bacınızın Dogum Günü :D :D :D Perş. 2 Tem. 2009 - 13:19

canimyk

canimyk
BanLı Üye
BanLı Üye

**ŞeYmA** demiş ki:
canimyk demiş ki:[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
gulerin biri sen biri isom biride ben haha

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

çook saol sabicim çok teşekkür ederim sheqer

http://www.ismailykfanboard.net

31Bacınızın Dogum Günü   :D :D :D - Sayfa 2 Empty Geri: Bacınızın Dogum Günü :D :D :D Perş. 2 Tem. 2009 - 17:02

betül yurtseven

betül yurtseven
Board Muhtarı
Board Muhtarı

Canım Allah uzuuuuun uzuuun ömürler versin bide kısmetler versin deeermişim haha haha
Doğum günü kutlu olsun canım, İyiki doğduuuun sheqer

32Bacınızın Dogum Günü   :D :D :D - Sayfa 2 Empty Geri: Bacınızın Dogum Günü :D :D :D Perş. 2 Tem. 2009 - 17:09

**ŞeYmA**

**ŞeYmA**
Board Muhtarı
Board Muhtarı

betül yurtseven demiş ki:Canım Allah uzuuuuun uzuuun ömürler versin bide kısmetler versin deeermişim haha haha
Doğum günü kutlu olsun canım, İyiki doğduuuun sheqer

kısmet versin kızz versinn Annadın Annadın haha haha

saol canım sheqer

33Bacınızın Dogum Günü   :D :D :D - Sayfa 2 Empty Geri: Bacınızın Dogum Günü :D :D :D Perş. 2 Tem. 2009 - 19:15

Nickimi7kedi

Board Muhtarı
Board Muhtarı

vay seni varya seni ben sna demiştim 4 temmuz demek haa ddd
seni var ya seni ben acaadım bu konuyu neyse doğum gununude kutlamıştım ddd
tekrardan doğum günün kutlu olsun bacım ddd

34Bacınızın Dogum Günü   :D :D :D - Sayfa 2 Empty Geri: Bacınızın Dogum Günü :D :D :D Perş. 2 Tem. 2009 - 19:37

**ŞeYmA**

**ŞeYmA**
Board Muhtarı
Board Muhtarı

Nickimi7kedi demiş ki:vay seni varya seni ben sna demiştim 4 temmuz demek haa ddd
seni var ya seni ben acaadım bu konuyu neyse doğum gununude kutlamıştım ddd
tekrardan doğum günün kutlu olsun bacım ddd

evet önceden kutlamıştın haha saolasın gözüm ddd teşkür ettim ddd

35Bacınızın Dogum Günü   :D :D :D - Sayfa 2 Empty Geri: Bacınızın Dogum Günü :D :D :D Perş. 2 Tem. 2009 - 21:16

SoundTracK

SoundTracK
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Şeyma SEn Bekle Bu Gidişle Evde Kalıcan Annadın haha

Ne Yaşlanması Yaw Daha Gençsin ddd

Bu Arada İyiki Doğdun Şeyma .İnş Herşey Gönlünce Olur . Doğum Gününün

KutlarımŞimdiden ddd

36Bacınızın Dogum Günü   :D :D :D - Sayfa 2 Empty Geri: Bacınızın Dogum Günü :D :D :D Perş. 2 Tem. 2009 - 21:20

**ŞeYmA**

**ŞeYmA**
Board Muhtarı
Board Muhtarı

MÜSLİM_YK67 demiş ki:Şeyma SEn Bekle Bu Gidişle Evde Kalıcan Annadın haha

Ne Yaşlanması Yaw Daha Gençsin ddd

Bu Arada İyiki Doğdun Şeyma .İnş Herşey Gönlünce Olur . Doğum Gününün

KutlarımŞimdiden ddd

saolasın müslim evde kaldım iyice kız kurusu oldum zati hihi hihi

37Bacınızın Dogum Günü   :D :D :D - Sayfa 2 Empty Geri: Bacınızın Dogum Günü :D :D :D Cuma 3 Tem. 2009 - 6:13

''İsMaiL CooL''

''İsMaiL CooL''
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

ykcı_rizeli demiş ki:bacım evde kaldın sen hihi hihi

iyicede yaşlandın haha haha

ismailimi bekleme o bize gelecekmiş öyle ddi Annadın haha istersen sende bize gel Annadın haha

doğum günün kutlu olsun bacım iyiki doğdun Annadın nice mutlu,sağlıklı senelere Gülümseme

herşey gönlünce olsun canm öpücük öpücük

aaaaaaa evlen artık başıma kaldın turşunu kuracaz hihi hihi hihi

http://www.ismailyk.all-up.com

38Bacınızın Dogum Günü   :D :D :D - Sayfa 2 Empty Geri: Bacınızın Dogum Günü :D :D :D C.tesi 4 Tem. 2009 - 9:12

musti_61

musti_61
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

evet 4 temmuz bugün doğum günün kutlu olsun arki..yeni yaşında bir eş bir ev bi araba olsun haha haha

39Bacınızın Dogum Günü   :D :D :D - Sayfa 2 Empty Geri: Bacınızın Dogum Günü :D :D :D C.tesi 4 Tem. 2009 - 10:01

şUlee

BanLı Üye
BanLı Üye

iyikii doğdunn şeymacımm yenı yaşının sana uğurlar getırmesını dilerim... Gülümseme

40Bacınızın Dogum Günü   :D :D :D - Sayfa 2 Empty Geri: Bacınızın Dogum Günü :D :D :D C.tesi 4 Tem. 2009 - 10:29

aysenur yurtseven

aysenur yurtseven
Board Muhtarı
Board Muhtarı

dogun günün kutlu olsun canim nice nice yilllar

41Bacınızın Dogum Günü   :D :D :D - Sayfa 2 Empty Geri: Bacınızın Dogum Günü :D :D :D C.tesi 4 Tem. 2009 - 11:27

dilekyk

dilekyk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

iyiki doğdun arkadaşım.. iyiki varsın. seni çok seviyorum

http://olumuneykci.blogcu.com

42Bacınızın Dogum Günü   :D :D :D - Sayfa 2 Empty Geri: Bacınızın Dogum Günü :D :D :D C.tesi 4 Tem. 2009 - 13:36

asi yk

asi yk
BanLı Üye
BanLı Üye

şeymammmmmmmmmmm canım iyiki doğdun aşkım benim al buda sana hediyem umarım hediyemi [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]seversin [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] şeymacğım sheqer

En son gülbahar yk tarafından C.tesi 4 Tem. 2009 - 13:43 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

43Bacınızın Dogum Günü   :D :D :D - Sayfa 2 Empty Geri: Bacınızın Dogum Günü :D :D :D C.tesi 4 Tem. 2009 - 13:41

**ŞeYmA**

**ŞeYmA**
Board Muhtarı
Board Muhtarı

musti_61 demiş ki:evet 4 temmuz bugün doğum günün kutlu olsun arki..yeni yaşında bir eş bir ev bi araba olsun haha haha

amin aminnnnnn haha saol musti teşkür ettim ddd

44Bacınızın Dogum Günü   :D :D :D - Sayfa 2 Empty Geri: Bacınızın Dogum Günü :D :D :D C.tesi 4 Tem. 2009 - 13:42

**ŞeYmA**

**ŞeYmA**
Board Muhtarı
Board Muhtarı

şUlee demiş ki:iyikii doğdunn şeymacımm yenı yaşının sana uğurlar getırmesını dilerim... Gülümseme

çok saol cnm teşekkürr ederim kutladıgın için sheqer

45Bacınızın Dogum Günü   :D :D :D - Sayfa 2 Empty Geri: Bacınızın Dogum Günü :D :D :D C.tesi 4 Tem. 2009 - 13:42

**ŞeYmA**

**ŞeYmA**
Board Muhtarı
Board Muhtarı

aysenur yurtseven demiş ki:dogun günün kutlu olsun canim nice nice yilllar

saol cnm hep beraber inş sheqer

46Bacınızın Dogum Günü   :D :D :D - Sayfa 2 Empty Geri: Bacınızın Dogum Günü :D :D :D C.tesi 4 Tem. 2009 - 13:43

**ŞeYmA**

**ŞeYmA**
Board Muhtarı
Board Muhtarı

dilekyk demiş ki:iyiki doğdun arkadaşım.. iyiki varsın. seni çok seviyorum

çook saol dilekcim sende iyi varsın bacım sheqer bende seni seviyorem Annadın ddd

47Bacınızın Dogum Günü   :D :D :D - Sayfa 2 Empty Geri: Bacınızın Dogum Günü :D :D :D C.tesi 4 Tem. 2009 - 13:44

**ŞeYmA**

**ŞeYmA**
Board Muhtarı
Board Muhtarı

gülbahar yk demiş ki:şeymammmmmmmmmmm canım iyiki doğdun aşkım benim al buda sana hediyem umarım hediyemi [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]seversin [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] şeymacğım sheqer

AYYY ÇOK SAOL BACIM YAAA PASTA MÜTİŞ GÖZÜKÜYO HEE Annadın Annadın haha DUR KESEMDE GETİREM haha

48Bacınızın Dogum Günü   :D :D :D - Sayfa 2 Empty Geri: Bacınızın Dogum Günü :D :D :D C.tesi 4 Tem. 2009 - 13:58

-Seda YK-

-Seda YK-
Board Muhtarı
Board Muhtarı

Şeymoşum Doqum Günün KutLu OLsun Bebişim... sheqer
Sana Ömür Boyu SağLık Ve MutLuLukLar DiLerim..
Yüzünden Gülücük Eksik Olmasın İnsallah dans

http://www.ismailykfanboard.net

49Bacınızın Dogum Günü   :D :D :D - Sayfa 2 Empty Geri: Bacınızın Dogum Günü :D :D :D C.tesi 4 Tem. 2009 - 14:01

**ŞeYmA**

**ŞeYmA**
Board Muhtarı
Board Muhtarı

-Seda YK- demiş ki:
Şeymoşum Doqum Günün KutLu OLsun Bebişim... sheqer
Sana Ömür Boyu SağLık Ve MutLuLukLar DiLerim..
Yüzünden Gülücük Eksik Olmasın İnsallah dans

AYY SAOL SEDOŞUM GÜZEL DİLEKLERİN İÇİN BİDENEM öpücük sheqer öpücük ÇOOK TEŞKÜR EDERİM KUTLADIGIN İÇİN BACIM sheqer

50Bacınızın Dogum Günü   :D :D :D - Sayfa 2 Empty Geri: Bacınızın Dogum Günü :D :D :D C.tesi 4 Tem. 2009 - 15:36

asi yk

asi yk
BanLı Üye
BanLı Üye

**ŞeYmA** demiş ki:
gülbahar yk demiş ki:şeymammmmmmmmmmm canım iyiki doğdun aşkım benim al buda sana hediyem umarım hediyemi [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]seversin [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] şeymacğım sheqer

AYYY ÇOK SAOL BACIM YAAA PASTA MÜTİŞ GÖZÜKÜYO HEE Annadın Annadın haha DUR KESEMDE GETİREM haha
ye ye hepsi senin pastanın catlayana kadar ye canım bacım haha haha

Sayfa başına dön  Mesaj [2 sayfadaki 3 sayfası]

Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Similar topics

-