Cem Adrian - 1 Melek Ölürken Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Cem Adrian - 1 Melek Ölürken Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Cem Adrian - 1 Melek Ölürken

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Cem Adrian - 1 Melek Ölürken Empty Cem Adrian - 1 Melek Ölürken Çarş. 1 Tem. 2009 - 23:12

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

Sustu içindeki[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yorgun yüzündeki
Düştü elindeki[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] öldü bir melekti

Sen[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sen[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sen giderken
Kalbim burda kalırken
Ellerim sessiz[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] soğuk ve suskun; öyle dururken
Yalnızlık[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] gittiğin yoldan bana geri gelirken
Gözlerimden yaş yerine[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sessiz harfler damlarken

Sen[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sen[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sen giderken
Ben[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ben[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ben kalırken
Ayak seslerinle; bütün camlar[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] pencereler inerken
Bir veda; saçlarımdan tutup[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] beni yerlerde sürüklerken
Yüzümde ne acı ne keder[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sana son kez bakarken

Bir kalp burda kalırken
Bir şehri; bir tekmeyle[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] benim üstüme yıkarken
Bir dua; dudaklarımdan[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] düşüp paramparça olurken
Ben[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ben[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ben kalırken

Sustu içindeki[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yorgun yüzündeki
Düştü elindeki[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] öldü bir melekti

Yağmur[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] gecenin karanlığını gökten söküp atarken
Rüzgar buruk bulutlarına[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] beyaz şimşekler çakarken
Uykusundan uyanmış çocuklar[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] korkmuşlar ağlarlarken
içlerinden biri[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] neden tanrı çok mu üzgün ki derken
Göç yollarında kuşlar[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kaybolmuş ölürlerken
Bir deniz kıyısında bir adam[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] hala onu sayıklarken
Gökyüzüne açılmış eller[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] birer birer kapanırken
Bir meleği öldürürken

(...
Veda etmeden gidilmez çocuk
Bu vedadan sayılmaz çocuk
Bir melek ölürken
Öyle sessiz durulmaz
Çocuk!!
...)

Düştü elimdeki[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] öldü bir melekti

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-

» Kutsi-Melek
» Melek Annem