Buda Benim Masanın Üstü Garii :P :D REsim Yenilenmistir - Sayfa 2 Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Buda Benim Masanın Üstü Garii :P :D REsim Yenilenmistir - Sayfa 2 Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Buda Benim Masanın Üstü Garii :P :D REsim Yenilenmistir

+6
YK-Berfin-YK
böCükk
AŞKIMYK
cadı_kız
Mavi_Kiyamet
Nickimi7kedi
10 posters

Sayfaya git : Önceki  1, 2

Aşağa gitmek  Mesaj [2 sayfadaki 2 sayfası]

Nickimi7kedi

Board Muhtarı
Board Muhtarı

YK-Berfin-YK demiş ki:[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] masa üstü süperde ya kedi sana bişey sorcam masaüstünün hani üstünde böyle klasör falan varya onları nasıl çekip koyuyosunuz anlatsana banada lütfeeenn...
ü
klasör ??

YK-Berfin-YK

YK-Berfin-YK
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

Nickimi7kedi demiş ki:
YK-Berfin-YK demiş ki:[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] masa üstü süperde ya kedi sana bişey sorcam masaüstünün hani üstünde böyle klasör falan varya onları nasıl çekip koyuyosunuz anlatsana banada lütfeeenn...
ü
klasör ??

nası anlatsam ki sana Dağınık ya şimdi resmiçekip koyuyosun ya o masaüstündeki içerikleri nası koyuyosun anlatabildim mi? Dağınık aglama

Nickimi7kedi

Board Muhtarı
Board Muhtarı

YK-Berfin-YK demiş ki:

nası anlatsam ki sana [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ya şimdi resmiçekip koyuyosun ya o masaüstündeki içerikleri nası koyuyosun anlatabildim mi? [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

hea jeton haha windows faks görüntüleyici var ona tıkla resmi actıktan sona sağa tıkla resmi masaüstü et die bişi varona tıkla pfff

YK-Berfin-YK

YK-Berfin-YK
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

Nickimi7kedi demiş ki:
YK-Berfin-YK demiş ki:

nası anlatsam ki sana [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ya şimdi resmiçekip koyuyosun ya o masaüstündeki içerikleri nası koyuyosun anlatabildim mi? [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

hea jeton [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] windows faks görüntüleyici var ona tıkla resmi actıktan sona sağa tıkla resmi masaüstü et die bişi varona tıkla [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

jetonmuu? naapacan sen jetonu lunaparkta çarpışan arabalaramı binecen haha haha (jeton oydu demi) haaaaa

Nickimi7kedi

Board Muhtarı
Board Muhtarı

YK-Berfin-YK demiş ki:

jetonmuu? naapacan sen jetonu lunaparkta çarpışan arabalaramı binecen [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] (jeton oydu demi) [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
yav JéTonu'DA KaTmayın haha

Sayfa başına dön  Mesaj [2 sayfadaki 2 sayfası]

Sayfaya git : Önceki  1, 2

Similar topics

-