KOMSU KOMSUismail yknın komşusu demiş ki:hepınızın dedıgını ısmaıla soyleyecek ben danka sön
ISMAILDEMI SENIN GIBI DANKA SÖN DIYO HE?
BAK KARDESIM AKLINI BASINA TOPLA ARTIK MORELIM BOZULUYO
Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
Sayfaya git : 1, 2, 3
KOMSU KOMSUismail yknın komşusu demiş ki:hepınızın dedıgını ısmaıla soyleyecek ben danka sön
evet lütfensibel-1990 demiş ki:ISMAILIN ANNESININ RESIMLERI VARSA SITEYE KOYA BILIRMISIN
ISMAILIN ANNESINI COK MERAK EDIYORUM
bizde sana şimdiden teşekkür ederizismail yknın komşusu demiş ki:hepınızın dedıgını ısmaıla soyleyecek ben danka sön
YAW KARDES ! NE DIYEM BENDE ATACAMÖLÜMÜNE YKCIYIM demiş ki:Bana hiç inandırıcı gibi gelmedi.Düğünde çekilmiş fotoları koysaydın daha inandırıcı olurdu.
CANIMMMMM58 demiş ki:YAW KARDES ! NE DIYEM BENDE ATACAMÖLÜMÜNE YKCIYIM demiş ki:Bana hiç inandırıcı gibi gelmedi.Düğünde çekilmiş fotoları koysaydın daha inandırıcı olurdu.
ISMAILIN KAYNANASIYIM
BAK BUNA HERKEZ INANIR
burak.yk demiş ki:arkiler kavga etmeyin yahu.tanıyan tanısın yk yı aaa
kız o ben evlilik yaşına gelmeden evlenmez benle evlencek yaaa şahidimiz oke mi hem se n hem tüm fan clupismail yknın komşusu demiş ki:ısmaıl nıkah sahıdım oldunya cok mutlu oldum sende evlenınce bende senın sahıt olcam arıyorum senı tel kapalı evlendım evlenelı gorusmuyo bız otekı tel açık sen ok muy nam bırda valkey ben arar senı o telde ısmaıl sen benım esba sayze arkadassın..
kız o ben evlilik yaşına gelmeden evlenmez benle evlencek yaaa şahidimiz oke mi hem se n hem tüm fan clup [/quoteismail yknın komşusu demiş ki:ısmaıl nıkah sahıdım oldunya cok mutlu oldum sende evlenınce bende senın sahıt olcam arıyorum senı tel kapalı evlendım evlenelı gorusmuyo bız otekı tel açık sen ok muy nam bırda valkey ben arar senı o telde ısmaıl sen benım esba sayze arkadassın..
ÖLÜMÜNE YKCIYIM demiş ki:ÖLÜMÜNE YKCIYIM demişki:Bana hiç inandırıcı gibi gelmedi.Düğünde çekilmiş fotoları koysaydın daha inandırıcı olurdu.
CANIMMMMMM58 demişki:
YAW KARDES ! NE DIYEM BENDE ATACAM
ISMAILIN KAYNANASIYIM
BAK BUNA HERKEZ INANIR
Annecim nasılsın?
Ben İSMAİL'in biricik eşi yani senin kızın.
CANIMMMMM58 demiş ki:ÖLÜMÜNE YKCIYIM demiş ki:ÖLÜMÜNE YKCIYIM demişki:Bana hiç inandırıcı gibi gelmedi.Düğünde çekilmiş fotoları koysaydın daha inandırıcı olurdu.
CANIMMMMMM58 demişki:
YAW KARDES ! NE DIYEM BENDE ATACAM
ISMAILIN KAYNANASIYIM
BAK BUNA HERKEZ INANIR
Annecim nasılsın?
Ben İSMAİL'in biricik eşi yani senin kızın.
AH YAVRUM
EVIN YOLUNU UNUTTUN
BURDAMI EL ÖPECEN GI
yakışır tabiii öle filinta gibi adama ne yakışmazgüllü demiş ki:kız o ben evlilik yaşına gelmeden evlenmez benle evlencek yaaa şahidimiz oke mi hem se n hem tüm fan clup [/quoteismail yknın komşusu demiş ki:ısmaıl nıkah sahıdım oldunya cok mutlu oldum sende evlenınce bende senın sahıt olcam arıyorum senı tel kapalı evlendım evlenelı gorusmuyo bız otekı tel açık sen ok muy nam bırda valkey ben arar senı o telde ısmaıl sen benım esba sayze arkadassın..
EVLENMEMIS GI
NIKAH SAHIDI OLMUS
NEDE YAKISMISTIR CANIM HEMSOMA TAKIM ELBISELERLE OTURMAK!
BREH ANASINI BENDE ORDA OLMAK ISTERDIM YANI
HELAL OLSUN KIZ SANA--KüBrA YK-- demiş ki:Ahh ahh milletin derdi evlenmek ismaillle ama ben onu henüz görmedim bile
Uzaktan seviyore ben
Napalım benimde şnsım bu: En güzel Aşk Zor olanmış!
--İsmail YK Seni Çok Seviyorum!--
CANIMMMMM58 demiş ki:HELAL OLSUN KIZ SANA--KüBrA YK-- demiş ki:Ahh ahh milletin derdi evlenmek ismaillle ama ben onu henüz görmedim bile
Uzaktan seviyorum ben
Napalım benimde şnsım bu: En güzel Aşk Zor olanmış!
--İsmail YK Seni Çok Seviyorum!--
ALNINDAN ÖPTÜM SENI!
EN TEMIZ ASK UZAKTAN HER SANIYE YÜREGINDE HISSETMEK!
GÖREREK ASK YASANSAYDI?
TÜM DÜNYA ASIK DOLAR AYRILIKLAR OLMAZDI!
HAYALET ASKA DEVAM!
Sayfaya git : 1, 2, 3
» .::İsmail YK Bölümü::. » İsmail YK'ya Söylemek İstedikleriniz » İsmaıl Nıkah Sahıdım Oldugun Icın Teşekkür Ederım
Similar topics