Gülüm / Ağlama Derdin Bana / En Çok Sen Ağlattın Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Gülüm / Ağlama Derdin Bana / En Çok Sen Ağlattın Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Gülüm / Ağlama Derdin Bana / En Çok Sen Ağlattın

3 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

GÜlÜM/Ağlama derdin bana/En çok sen ağlattın

Ağlama! ‘’ GÜlÜM ‘’ağlama derdin bana [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
derdin ama en çok ta sen ağlattın beni[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

kıyamam derdin güzel gözlerine[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
derdin de bende inanırdım gözlerimin güzelliğine[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
bir başka bakardı gözlerim sen güzel deyince[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]gözlerine…
Sensiz yaşayamam derdin bana sarılınca[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
bende bir başka sarılırdım inanırdım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]bensiz olamayacağına
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]inanmak ne zor şimdi kollarının başkalarını sardığına…
Nasıl seveceğini bilirdin beni[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ben söylemeden bilirdin neleri sevdiğimi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
kızdığımda gülerdin hemen[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]türlü oyunlar yapardın beni güldürmek için[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]bir dakika bile küsemezdim sana[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
küs kalmayı bile beceremezdim yüzüne bakınca…
GÜl’ düm ben senin dilinde[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]GÜl kokuyorum sanırdım’’ GÜlÜM’’ diyerek saçlarımı kokladığın da!
Yalnız benim için bak yeşil yeşil sarkisını söylerdin birkaç kadeh içtiğin de
Ben de yalnız sana bakardım hep yeşil yeşil gözlerimle…
Ağlamaları yakıştıramamıştın gözlerime[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]gülmemi isterdin[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] gülünce gözlerinin içi gülüyor derdin[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
sonra ölmek istemezdin[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ölümden korkardın[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ölüp de seni bir
başkasına yar etmem der kızardın da! ben senden sonra kimseye GÜl demem derdin[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ben kimseye yar olmadım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] senden başkasına GÜl olup kokmadım…
Sen başka bir yar buldun [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]GÜl sanıp başka tenler kokladın.Ben sana hep inandım
Senden sonra kimseye yar olmadım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]senin sözlerin hep yalanmış çoktan anladım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sen söz verip hiçbir sözün eri olmadın [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]değmezdi sana biliyorum [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ben seni de ben gibi doğru sandım
Yanılmış olsam da! Merak etme yıkılmadım doğrular sarsılsa da yıkılmazmış[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]sen gittiğin de bunu çok iyi anladım ben yıkılmadım…

aLintidir !!!!!!

musti_61

musti_61
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

seven adam başka..teşekkürler..

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

musti_61 demiş ki:seven adam başka..teşekkürler..
seven kadinda Annadın rica ddd

musti_61

musti_61
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

haha tamam seven insan başka diyim bari cool

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

musti_61 demiş ki:haha tamam seven insan başka diyim bari cool
sevinirim ddd

musti_61

musti_61
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

hadi sevin bari.. haha haha seni mi kırcam.. cool

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

musti_61 demiş ki:hadi sevin bari.. haha haha seni mi kırcam.. cool
sagoL canim konuyu dagitmiyaLim haha ddd

musti_61

musti_61
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

tamam UtAnGAC UtAnGAC ..

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

musti_61 demiş ki:tamam UtAnGAC UtAnGAC ..
oy oy utanirmista haha

böCükk

böCükk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

cok qüzel cok derin anLamLi cok saqoL paylasim icn askom

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

böCükk demiş ki:cok qüzel cok derin anLamLi cok saqoL paylasim icn askom
rica ederim bitanem Gülümseme