Arkadaşlar  Bilgisi Olan  Var  Mı? Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Arkadaşlar  Bilgisi Olan  Var  Mı? Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Arkadaşlar Bilgisi Olan Var Mı?

+4
yurtsevenim
merym
dilekyk
kübra
8 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Arkadaşlar  Bilgisi Olan  Var  Mı? Empty Arkadaşlar Bilgisi Olan Var Mı? Paz 28 Haz. 2009 - 7:47

kübra

kübra
Süper YK'Cı

Arkadaşlar İsmail Yk'nın Ankara'da konseri var mı?Temmuz ayında yada Ağustos ayında...
Bu konuda bilgisi olan varsa beni bilgilendirirse çok sevinirim.

2Arkadaşlar  Bilgisi Olan  Var  Mı? Empty Geri: Arkadaşlar Bilgisi Olan Var Mı? Paz 28 Haz. 2009 - 8:12

dilekyk

dilekyk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

yok maleseF

http://olumuneykci.blogcu.com

3Arkadaşlar  Bilgisi Olan  Var  Mı? Empty Geri: Arkadaşlar Bilgisi Olan Var Mı? Paz 28 Haz. 2009 - 9:40

merym

merym
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

yok cnmbnde ankaradayım olsa mutlaka 1 hafta önceden haberim oluyoo dayımdan dolayıı wla temmuzda başka konser yerlerinde yha bi ankaraya gelmioo bnde istiyorum ismailimn buraya gelmesini..

4Arkadaşlar  Bilgisi Olan  Var  Mı? Empty Geri: Arkadaşlar Bilgisi Olan Var Mı? Paz 28 Haz. 2009 - 10:40

yurtsevenim

yurtsevenim
Süper YK'Cı

ben 11 veya 13 temmuzda ankarada diye biliyorum bu tarihlerden birinde ama tam emin değilim

5Arkadaşlar  Bilgisi Olan  Var  Mı? Empty Geri: Arkadaşlar Bilgisi Olan Var Mı? Paz 28 Haz. 2009 - 10:51

yk_bahar

yk_bahar
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Yok ya malesef bilmiyorumm

6Arkadaşlar  Bilgisi Olan  Var  Mı? Empty Geri: Arkadaşlar Bilgisi Olan Var Mı? Paz 28 Haz. 2009 - 13:57

merym

merym
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

yurtsevenim demiş ki:ben 11 veya 13 temmuzda ankarada diye biliyorum bu tarihlerden birinde ama tam emin değilim

nerde duydunn acaba haber kaynagın nerden merak ettim de

7Arkadaşlar  Bilgisi Olan  Var  Mı? Empty Geri: Arkadaşlar Bilgisi Olan Var Mı? Paz 28 Haz. 2009 - 15:13

yurtsevenim

yurtsevenim
Süper YK'Cı

fatih aksoylunun sitesinde görmüştüm

8Arkadaşlar  Bilgisi Olan  Var  Mı? Empty Geri: Arkadaşlar Bilgisi Olan Var Mı? Paz 28 Haz. 2009 - 15:17

yurtsevenim

yurtsevenim
Süper YK'Cı

ama yinede bilmiyorum siteyede giremiyorum ama tarihi öğrendiğimde ankaradaki arkadaşıma söylemiştim varmı falan diye sordum afişleri falan haber gelmedi henüz

9Arkadaşlar  Bilgisi Olan  Var  Mı? Empty Geri: Arkadaşlar Bilgisi Olan Var Mı? Paz 28 Haz. 2009 - 17:43

merym

merym
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

daha yok çünkü bnm dayım ismail yknın konsrlerinde satış yapıoda o yüsden bna bişi sölmedi daha bugün haber yoladım war mı die bakalım her yere gidioda dayım yknın konserlerine o yüsden deimm

10Arkadaşlar  Bilgisi Olan  Var  Mı? Empty Geri: Arkadaşlar Bilgisi Olan Var Mı? Paz 28 Haz. 2009 - 21:44

yurtsevenim

yurtsevenim
Süper YK'Cı

hımm anladım cnm işallah olurda gidersin konsere

11Arkadaşlar  Bilgisi Olan  Var  Mı? Empty Geri: Arkadaşlar Bilgisi Olan Var Mı? Ptsi 29 Haz. 2009 - 8:47

şeymayk_61

şeymayk_61
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

yok galiba ama trabzona geliyo fatih abiden öğrendim Annadın

12Arkadaşlar  Bilgisi Olan  Var  Mı? Empty Geri: Arkadaşlar Bilgisi Olan Var Mı? Salı 30 Haz. 2009 - 18:36

ismail yk hayranı

ismail yk hayranı
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

yok malesef keşke bilseydim

13Arkadaşlar  Bilgisi Olan  Var  Mı? Empty Geri: Arkadaşlar Bilgisi Olan Var Mı? Çarş. 1 Tem. 2009 - 10:34

merym

merym
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

ooof yha bn galiba ismailimi bu sene göremicem gelmicek ankaraya

14Arkadaşlar  Bilgisi Olan  Var  Mı? Empty Geri: Arkadaşlar Bilgisi Olan Var Mı? Çarş. 1 Tem. 2009 - 15:17

ceren yk

ceren yk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

yok maleseF

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-