"Selülit Derdim Yok, Mayo Da Giyebilirim" Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

"Selülit Derdim Yok, Mayo Da Giyebilirim" Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

"Selülit Derdim Yok, Mayo Da Giyebilirim"

4 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1"Selülit Derdim Yok, Mayo Da Giyebilirim" Empty "Selülit Derdim Yok, Mayo Da Giyebilirim" C.tesi 27 Haz. 2009 - 23:53

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

Bodrum'da tatil yapan Beyaz'dan ilginç açıklama..
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Beyazıt Öztürk[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] pogramının tatile girmesiyle birlikte soluğu Bodrum'da aldı ancak aşırı sıcağa rağmen denizden uzak durmayı tercih ediyor. Mega Magazin'in "Mayoyla görüntü vermemek için mi denize girmiyorsunuz?" sorusuna Öztürk'ün yanıtı hayli ilginç oldu: "Selülitim yok[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] mayo giyebilirim. O konuda rahatım yani..."
Beyaz[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] herkesin Türkiye'nin kıymetini bilmesi gerektiğini de söyleyerek[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] "Reklam çekimleri için gittiğim Maldivler'i hiç beğenmedim. Bodrum'u[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Çeşme'yi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ne Maldivler'e ne başka bir yere değişirim" diye konuştu.
Yeni yayın döneminde izleyenleri için sürprizler hazırladığını da söyleyen ünlü şovmen; eski yüzlerle konuşmaktan sıkıldığını söyleyerek[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] "Artık halktan[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] komik ve ilginç olayların kahramanlarını ekrana çıkarmak istiyorum" dedi.
Öztürk[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] magazin programları azaldığı için yeni starların yaratılamadığını da belirterek şöyle konuştu: "Biz magazine muhtacız!"

musti_61

musti_61
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

magazinde rastladım bu röportaja komik bu adam ya mayo giyecekmiş.. hihi haha

**ŞeYmA**

**ŞeYmA**
Board Muhtarı
Board Muhtarı

bayılıyorum bu beyaza yaww işte benim adamım haha haha saol zeynoş ddd

[- Melankolik -]

[- Melankolik -]
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

**ŞeYmA** demiş ki:bayılıyorum bu beyaza yaww işte benim adamım haha haha saol zeynoş ddd
beende bayılıyom beyaza Annadın haha haha

http://www.melankolikdamlalar.tk

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

**ŞeYmA** demiş ki:bayılıyorum bu beyaza yaww işte benim adamım haha haha saol zeynoş ddd
rica seymo$ ddd

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-