Eski Sevgilinin SMS'Lerine Alternatif Cevaplar Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Eski Sevgilinin SMS'Lerine Alternatif Cevaplar Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Eski Sevgilinin SMS'Lerine Alternatif Cevaplar

+3
[- Melankolik -]
böCükk
Mavi_Kiyamet
7 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

gerçekten unuttun mu? - sen de kimsin?

- seni hala seviyorum! - performansına her zaman saygı duymuşumdur zaten

- seni hala özlüyorum... - tütün bas geçer

- nasıl gidiyor hayat? -senden sonra bayağı bi güzelleşti[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sağol

- "mesaj attığınız kişinin ilgi alanı dışındasınız[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] lütfen daha sonra -tekrar denemeyiniz... naş naşınız..."

- birbirimizin kalbini kırdık[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yeniden bir araya gelip o kırık kalpleri onaralım! - benimkinin kaskosu vardı

- biliyorum hala sevip arzuluyorsun beni[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sadece farkında değilsin. Ya da farkında olmak istemiyorsun. - allah belanı versin

- seni unutamadım! - sevgilinden ayrıldın da mesaj atacak birini mi arıyorsun?

- salaksın sen! - evet[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] o cevabı yazdığım için salağım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bırak bir cevap yazmayı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] okumadan silmem gerekirdi...

- sen varsın ve hep olacaksın! - yazık[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bir malsın ve hep öyle kalacaksın...

- dün gece rüyamda seni gördüm... erol bize ne oldu böyle? - bir dahakine iyi örtün de uyu...

- gece rüyamda gördüm seni[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] çok korktum[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] başına bir şey gelmedi di'mi? -başıma gelen en kötü şey sendin!

- dün seni rüyamda gördüm[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bir mesaj atayım dedim... - ancak rüyanda görürsün zaten[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] öptüm!

- dün gece seni rüyamda gördüm... - görebileceğin tek yerde görmüşşün zaten

- barutcan dön artık[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] tükendim tükendim tükenmeleri oynuyorum. Bittim. - sayın abonemiz kafasını ......iniz kullanıcı son 7 aydır kapsama alanınız dışında bulunmaktadır. Hırtcell olarak şu üç günlük dünyada[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] daha nice potansiyel eski sevgililer olduğunu hatırlatır[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] en yakın zamanda engin denizlere açılmanızı temenni ederiz. Hayırlı günlaaaaarrr

- hayatım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] pişmanım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] geri dönmek istiyorum! - tek yön güzelim burası hadi naş naş!...

- senin gibisini bir daha bulamadım - bunun beni ilgilendiren kısmı nedir?

- bu akşam işin var mı? - mesaj attığınız kişiye şu an ulaşılamıyor. lütfen daha sonra tekrar denemeyiniz!

- buldun mu bari bir kazma? - senden daha kazmasını bulamadım kusura bakma

böCükk

böCükk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

buldun mu bari bir kazma? - senden daha kazmasını bulamadım kusura bakma haha haha
paylasima sqoL askom

[- Melankolik -]

[- Melankolik -]
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

böCükk demiş ki:buldun mu bari bir kazma? - senden daha kazmasını bulamadım kusura bakma haha haha
paylasima sqoL askom
hihi hihi süpermiş haha sağol zeyno tamam

http://www.melankolikdamlalar.tk

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

ykcı_rizeli demiş ki:
böCükk demiş ki:buldun mu bari bir kazma? - senden daha kazmasını bulamadım kusura bakma haha haha
paylasima sqoL askom
hihi hihi süpermiş haha sağol zeyno tamam
rica kankam sheqer
rica semo$

**ŞeYmA**

**ŞeYmA**
Board Muhtarı
Board Muhtarı

züpermiş saol zeynoş haha

AŞKIMYK

AŞKIMYK
Board Muhtarı