ykcı007 demiş ki:Çok Güzel Olmuşlar Teşekkürler
Prostat Ağır Olmuşya
bence cuk oturmus bakıpta yorum yapmayanları hiç sevmem çünkü
Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
Sayfaya git : 1, 2
ykcı007 demiş ki:Çok Güzel Olmuşlar Teşekkürler
Prostat Ağır Olmuşya
ykcı_rizeli demiş ki:KANKACM GERÇEKTEN SÜPER OLMUŞ HEPSİ...ELLERİNİZE SAĞLIK
USTASIN BU İŞTE KANKM DİLEK VE KANKİME ÇOK TEŞKKR PAYLAŞIM İÇİN...DİLEKCM GÜZEL İŞ ÇIKARDINIZ KANKİMLE :EVET
seninde emeğin var kankacum usta da zaten eline su döken yokdilekyk demiş ki:ykcı_rizeli demiş ki:KANKACM GERÇEKTEN SÜPER OLMUŞ HEPSİ...ELLERİNİZE SAĞLIK
USTASIN BU İŞTE KANKM DİLEK VE KANKİME ÇOK TEŞKKR PAYLAŞIM İÇİN...DİLEKCM GÜZEL İŞ ÇIKARDINIZ KANKİMLE :EVET
ben bişey yapmadım iş özgürde
ykcı_rizeli demiş ki:seninde emeğin var kankacum usta da zaten eline su döken yokdilekyk demiş ki:ykcı_rizeli demiş ki:KANKACM GERÇEKTEN SÜPER OLMUŞ HEPSİ...ELLERİNİZE SAĞLIK
ben bişey yapmadım iş özgürde
SENDE ÖYLE CANM SÜPER İŞ ÇIKARDINIZ BİRLİKTE KANKİMİ BİRAZ DAHA YAKINDAN TANIYORUM BU İŞTE USTA OLDUĞUNU KANKM OLDUĞU İÇİN BLİYORUM SÜPER İŞ ÇIKARDINIZ SÜPERdilekyk demiş ki:ykcı_rizeli demiş ki:seninde emeğin var kankacum usta da zaten eline su döken yokdilekyk demiş ki:ykcı_rizeli demiş ki:KANKACM GERÇEKTEN SÜPER OLMUŞ HEPSİ...ELLERİNİZE SAĞLIK
ben bişey yapmadım iş özgürdetabi canım asla
musti_61 demiş ki:abi aşmışsınız siz ne diyim daha..süper olmuşlar elllerinize ha bide pc ye bakarken gözleriniz dert görmesin.. teşekkürler..
Sayfaya git : 1, 2
» .::İsmail YK Bölümü::. » İsmail YK Resimleri » # Özel Çalışmalar » //!-*..2009'a Damgasını Vuracak Özel[Ortak] ÇAlışmalar..*-!//-
Similar topics